Şimdi Ara

İngiltereden 6s (A1486)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım Londradan gelirken 6s 64 Gb getiricek fakat A1486 kodlu modeller varmış Türkiyede garantisi varmıdır. A1688 istedim ama yok diyor

Orijinalden alıntı: OnLyHack

Arkadaşım Londradan gelirken 6s 64 Gb getiricek fakat A1486 kodlu modeller varmış Türkiyede garantisi varmıdır. A1688 istedim ama yok diyor

Ben o koda sahip 6S hiç duymadım. Bildiğim kadarıyla 1633, 1688, 1700 olan modeller var. Yoktur demiyorum ama bana ilginç geldi.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Arkadaşım Londradan gelirken 6s 64 Gb getiricek fakat A1486 kodlu modeller varmış Türkiyede garantisi varmıdır. A1688 istedim ama yok diyor

Ben o koda sahip 6S hiç duymadım. Bildiğim kadarıyla 1633, 1688, 1700 olan modeller var. Yoktur demiyorum ama bana ilginç geldi.

Evet bende daha sonra araştırdım ama öyle bir kod göremedim acaba ülkeden ülkeye modelden modele kodlarmı değişiyor, bu nerden öğrenebilirm

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Evet bende daha sonra araştırdım ama öyle bir kod göremedim acaba ülkeden ülkeye modelden modele kodlarmı değişiyor, bu nerden öğrenebilirm

Bence başka bir şey o.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.

• nasıl bir yol izlemeliyim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.