Şimdi Ara

İngilterede Yüksek Lisans Yapsam Kalabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • makina okuyorum uzaktan eğitim saolsun bu dönem alttaki dersleri tamamen temizleyecem 3.sınıf derslerinide tokatlarım
    Şimdi tr nin hali ortada ben almanyada beleşe y.lisans yapacaktım ama 1 sene dil 2 sene okul 3 seneye patlardı bana babam saolsun dedi ingilterede 1 yıl seni imgiltereye yollayam mezun oluncada sektir git gelme orda kal dedi

Şimdi bu gavur almanlar bana 6 ay iş bulma süresi veriyodu yani almanyada kalabiliyosun yallah ülkene demiyo

Ama gavur sinsi dingiltere bu konuda nasıl bilmiyorum ingiltereye gitsem işe girip kalabilir miyim
    ve ingilterede mühendis maaşları kaç civarı başlar ortalama kaçı bulur

Didimde bi abi var ingilterede endüstri mühendisi yiğeni abi diyodu 3000 sterlinle başladı şuan 7800 sterlin kazanıyo (6 yıllık mühendis) herif orda villa almış sıfır range rover almıştı 6 yılda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ya sev ya terket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: optimizatio3n12123

Ya sev ya terket
    terkediyom xd

• k

• ş

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909

olm 2 yıl boş mu gezecem mezun olunca işe girmem lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngiltere eğitim politikalarından dolayı yüksek lisans sonrası zormuş. Direkt seni geri göndermek istiyolarmış ama başka ülkeleri deneyebilirsin hem daha ucuz olur. Eğer anadili ingilizce olsun istersen Kanada, Amerika veya Avusturalya fiyat olarak da daha ucuz olur. Bence en babası Kanada. Ben de mezun olduğumda öyle bir şey yapıp kurtulmak istiyorum. Umarım başarırız.

Orijinalden alıntı: CockroachHunteR

terkediyom xd

Alıntıları Göster

Darısı başıma  

Orijinalden alıntı: Nukleerbasliklikiz

İngiltere eğitim politikalarından dolayı yüksek lisans sonrası zormuş. Direkt seni geri göndermek istiyolarmış ama başka ülkeleri deneyebilirsin hem daha ucuz olur. Eğer anadili ingilizce olsun istersen Kanada, Amerika veya Avusturalya fiyat olarak da daha ucuz olur. Bence en babası Kanada. Ben de mezun olduğumda öyle bir şey yapıp kurtulmak istiyorum. Umarım başarırız.

Hocam bilmiyorumda saçma geldi bence başka bişeydir o adamların ülkesinde yüksek lisans yapıyorsun senin orda kalman onun yararına zaten eğer öyle bi saçmalık varsa zaten 12-15 bin sterlin ingilteredeki okula vereceğime direk amerikada giderim zaten amerikada 15 bin dolara yapabiliyorsun ki amerikada parada kazanabiliyorsun en azından

• Almanya'da nasıl beleşe yüksek lisans yapıyorsun hocam ? Ben de makine mühendisliği yazdım TOBB ETÜ de tam burslu gelmesini bekliyorum, ortalamayı yüksek tutar giderim diyordum da maddi açıdan çok detay bilmiyorum. Ne kadara patlıyor Almanya'da yüksek lisans ?

• quote:

Orijinalden alıntı: schwarzbite

Almanya'da nasıl beleşe yüksek lisans yapıyorsun hocam ? Ben de makine mühendisliği yazdım TOBB ETÜ de tam burslu gelmesini bekliyorum, ortalamayı yüksek tutar giderim diyordum da maddi açıdan çok detay bilmiyorum. Ne kadara patlıyor Almanya'da yüksek lisans ?

C1 alıp başvuruyorsun.

ingiltere de iş bulamazsan kalamazsın. yüksek lisans vs okurken zaten 1 senelik oturum izni veriyorlar. okulu bitirince 1 sene uzatabiliyorsun. uzatınca işte iş bulunca zaten otomatik uzatıyorlar.

Orijinalden alıntı: ebavamqko

C1 alıp başvuruyorsun.

ingiltere de iş bulamazsan kalamazsın. yüksek lisans vs okurken zaten 1 senelik oturum izni veriyorlar. okulu bitirince 1 sene uzatabiliyorsun. uzatınca işte iş bulunca zaten otomatik uzatıyorlar.

Alıntıları Göster
    Aynen ama almanya ortalama kısmınada resmi olarak belirtilmesede iyi üniversitelerde dikkat ediliyor mesela 2.20 ortalama ile tu berlin yada münih teknik e girmen şans işi biraz
    Genel olarak 2.80 üstü ortalaman ve b2 almancan var ise büyük ihtimal kabul alırsın orda bi dil eğitimi verilir ardından başlarsın bölüme
    Almancan varsa yine direk üniversiteyide ücretsiz şekilde okuyabilirsin ama almanca ingilizce gibi değil ingilizcede biz yine az çok genel kalıplara hakim olduğumuzdan kelime öğrenerek pratikle ingilizcede b2 c1 seviyelerine ulaşabiliriz ama almanca tamamen yabancı o kadar kolay b2 c1 e ulaşamazsın

• quote:

Aynen ama almanya ortalama kısmınada resmi olarak belirtilmesede iyi üniversitelerde dikkat ediliyor mesela 2.20 ortalama ile tu berlin yada münih teknik e girmen şans işi biraz
    Genel olarak 2.80 üstü ortalaman ve b2 almancan var ise büyük ihtimal kabul alırsın orda bi dil eğitimi verilir ardından başlarsın bölüme
    Almancan varsa yine direk üniversiteyide ücretsiz şekilde okuyabilirsin ama almanca ingilizce gibi değil ingilizcede biz yine az çok genel kalıplara hakim olduğumuzdan kelime öğrenerek pratikle ingilizcede b2 c1 seviyelerine ulaşabiliriz ama almanca tamamen yabancı o kadar kolay b2 c1 e ulaşamazsın

Alıntıları Göster

Almanca çok ilkel bir dil

Geliyordum yok

geliyorum yok

gelmişdim yok

bu adamlar bu şekilde bir medeniyet geliştirmişler.

Ich war gegangen gibi birşey geliştirmişler I was going için ama

ama konuşmada I habe gegangen ... yazılı beyanlarda ise Ich ging yazılıyor.

çok ilkel dil.

• quote:

Almanca çok ilkel bir dil

Geliyordum yok

geliyorum yok

gelmişdim yok

bu adamlar bu şekilde bir medeniyet geliştirmişler.

Ich war gegangen gibi birşey geliştirmişler I was going için ama

ama konuşmada I habe gegangen ... yazılı beyanlarda ise Ich ging yazılıyor.

çok ilkel dil.

Alıntıları Göster
    ben seviyorum almancayı hocam almanca ve ispanyolca çok hoşuma gidiyor

• quote:

ben seviyorum almancayı hocam almanca ve ispanyolca çok hoşuma gidiyor

Alıntıları Göster

am 21 August habe ich A2 test und weiss nicht was ich machen kann.

hauptsatz nebensatz var bunların bağlaçları var position 0 , position 1 ve çekimlenen bağlaçlar gibi ...

işte deshalb habe ich das buch

weil ich das buch habe

denn ich habe das bugh

bak üç tane çünkü bağlacında 3 farklı yapı var. çok saçma dil.

am 21 August habe ich A2 test und weiss nicht was ich machen kann.

hauptsatz nebensatz var bunların bağlaçları var position 0 , position 1 ve çekimlenen bağlaçlar gibi ...

işte deshalb habe ich das buch

weil ich das buch habe

denn ich habe das bugh

bak üç tane çünkü bağlacında 3 farklı yapı var. çok saçma dil.

Alıntıları Göster
    kanka dil bilimci değilim konuşması vs hoşuma gidiyor zaten almanca bilgim sayılar tarihler ve kısa temel cümlelerden ibaret
    benim adım x
    nerelisin
    saat kaç
    vs tip bilgim var
    İspanyolcayı hiç bilmiyorum
    Zaten dediğim gibi bu dilleri öğrenmek kolay değil ingilizceye bebekliğinden itibaren maruz kalıyorsun kelime öğrenmen yetiyor yada bi ingilizce haberi transtlate açıp bilmediğin kelimelere bakıp algıyabiliyorsun
    İspanyolca almanca öyle değil orda yaşamadan bi zorunluluk olmadan öğrenmesi zor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.