< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İngilterede Yüksek Lisans Yapsam Kalabilir miyim ?
-
-
Ya sev ya terket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
terkediyom xdquote:
Orijinalden alıntı: optimizatio3n12123
Ya sev ya terket
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
k
ş
_____________________________ -
olm 2 yıl boş mu gezecem mezun olunca işe girmem lazımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-06D4C1909
İngiltere eğitim politikalarından dolayı yüksek lisans sonrası zormuş. Direkt seni geri göndermek istiyolarmış ama başka ülkeleri deneyebilirsin hem daha ucuz olur. Eğer anadili ingilizce olsun istersen Kanada, Amerika veya Avusturalya fiyat olarak da daha ucuz olur. Bence en babası Kanada. Ben de mezun olduğumda öyle bir şey yapıp kurtulmak istiyorum. Umarım başarırız.
quote:
Orijinalden alıntı: CockroachHunteR
terkediyom xd
Alıntıları GösterDarısı başıma
Hocam bilmiyorumda saçma geldi bence başka bişeydir o adamların ülkesinde yüksek lisans yapıyorsun senin orda kalman onun yararına zaten eğer öyle bi saçmalık varsa zaten 12-15 bin sterlin ingilteredeki okula vereceğime direk amerikada giderim zaten amerikada 15 bin dolara yapabiliyorsun ki amerikada parada kazanabiliyorsun en azındanquote:
Orijinalden alıntı: Nukleerbasliklikizİngiltere eğitim politikalarından dolayı yüksek lisans sonrası zormuş. Direkt seni geri göndermek istiyolarmış ama başka ülkeleri deneyebilirsin hem daha ucuz olur. Eğer anadili ingilizce olsun istersen Kanada, Amerika veya Avusturalya fiyat olarak da daha ucuz olur. Bence en babası Kanada. Ben de mezun olduğumda öyle bir şey yapıp kurtulmak istiyorum. Umarım başarırız.
Almanya'da nasıl beleşe yüksek lisans yapıyorsun hocam ? Ben de makine mühendisliği yazdım TOBB ETÜ de tam burslu gelmesini bekliyorum, ortalamayı yüksek tutar giderim diyordum da maddi açıdan çok detay bilmiyorum. Ne kadara patlıyor Almanya'da yüksek lisans ?
quote:
Orijinalden alıntı: schwarzbite
Almanya'da nasıl beleşe yüksek lisans yapıyorsun hocam ? Ben de makine mühendisliği yazdım TOBB ETÜ de tam burslu gelmesini bekliyorum, ortalamayı yüksek tutar giderim diyordum da maddi açıdan çok detay bilmiyorum. Ne kadara patlıyor Almanya'da yüksek lisans ?C1 alıp başvuruyorsun.
ingiltere de iş bulamazsan kalamazsın. yüksek lisans vs okurken zaten 1 senelik oturum izni veriyorlar. okulu bitirince 1 sene uzatabiliyorsun. uzatınca işte iş bulunca zaten otomatik uzatıyorlar.
Aynen ama almanya ortalama kısmınada resmi olarak belirtilmesede iyi üniversitelerde dikkat ediliyor mesela 2.20 ortalama ile tu berlin yada münih teknik e girmen şans işi birazquote:
Orijinalden alıntı: ebavamqkoC1 alıp başvuruyorsun.
ingiltere de iş bulamazsan kalamazsın. yüksek lisans vs okurken zaten 1 senelik oturum izni veriyorlar. okulu bitirince 1 sene uzatabiliyorsun. uzatınca işte iş bulunca zaten otomatik uzatıyorlar.
Alıntıları Göster
Genel olarak 2.80 üstü ortalaman ve b2 almancan var ise büyük ihtimal kabul alırsın orda bi dil eğitimi verilir ardından başlarsın bölüme
Almancan varsa yine direk üniversiteyide ücretsiz şekilde okuyabilirsin ama almanca ingilizce gibi değil ingilizcede biz yine az çok genel kalıplara hakim olduğumuzdan kelime öğrenerek pratikle ingilizcede b2 c1 seviyelerine ulaşabiliriz ama almanca tamamen yabancı o kadar kolay b2 c1 e ulaşamazsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Aynen ama almanya ortalama kısmınada resmi olarak belirtilmesede iyi üniversitelerde dikkat ediliyor mesela 2.20 ortalama ile tu berlin yada münih teknik e girmen şans işi biraz
Genel olarak 2.80 üstü ortalaman ve b2 almancan var ise büyük ihtimal kabul alırsın orda bi dil eğitimi verilir ardından başlarsın bölüme
Almancan varsa yine direk üniversiteyide ücretsiz şekilde okuyabilirsin ama almanca ingilizce gibi değil ingilizcede biz yine az çok genel kalıplara hakim olduğumuzdan kelime öğrenerek pratikle ingilizcede b2 c1 seviyelerine ulaşabiliriz ama almanca tamamen yabancı o kadar kolay b2 c1 e ulaşamazsın
Alıntıları GösterAlmanca çok ilkel bir dil
Geliyordum yok
geliyorum yok
gelmişdim yok
bu adamlar bu şekilde bir medeniyet geliştirmişler.
Ich war gegangen gibi birşey geliştirmişler I was going için ama
ama konuşmada I habe gegangen ... yazılı beyanlarda ise Ich ging yazılıyor.
çok ilkel dil.
Geliyordum yok
geliyorum yok
gelmişdim yok
bu adamlar bu şekilde bir medeniyet geliştirmişler.
Ich war gegangen gibi birşey geliştirmişler I was going için ama
ama konuşmada I habe gegangen ... yazılı beyanlarda ise Ich ging yazılıyor.
çok ilkel dil.
Alıntıları Göster
-
quote:
ben seviyorum almancayı hocam almanca ve ispanyolca çok hoşuma gidiyor
Alıntıları Gösteram 21 August habe ich A2 test und weiss nicht was ich machen kann.
hauptsatz nebensatz var bunların bağlaçları var position 0 , position 1 ve çekimlenen bağlaçlar gibi ...
işte deshalb habe ich das buch
weil ich das buch habe
denn ich habe das bugh
bak üç tane çünkü bağlacında 3 farklı yapı var. çok saçma dil.
kanka dil bilimci değilim konuşması vs hoşuma gidiyor zaten almanca bilgim sayılar tarihler ve kısa temel cümlelerden ibaretquote:
Orijinalden alıntı: ebavamqkoam 21 August habe ich A2 test und weiss nicht was ich machen kann.
hauptsatz nebensatz var bunların bağlaçları var position 0 , position 1 ve çekimlenen bağlaçlar gibi ...
işte deshalb habe ich das buch
weil ich das buch habe
denn ich habe das bugh
bak üç tane çünkü bağlacında 3 farklı yapı var. çok saçma dil.
Alıntıları Göster
benim adım x
nerelisin
saat kaç
vs tip bilgim var
İspanyolcayı hiç bilmiyorum
Zaten dediğim gibi bu dilleri öğrenmek kolay değil ingilizceye bebekliğinden itibaren maruz kalıyorsun kelime öğrenmen yetiyor yada bi ingilizce haberi transtlate açıp bilmediğin kelimelere bakıp algıyabiliyorsun
İspanyolca almanca öyle değil orda yaşamadan bi zorunluluk olmadan öğrenmesi zor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler