Şimdi Ara

İngiltere'den iPhone 5 Getirme Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Ingiltere'den bir arkadaşım Ekim ayinda Turkiye'ye gelirken kendine, bana ve iki arkadaşımıza toplam 4 tane iPhone getirmek istiyor. Herhangi bir siniri var mi beraber gelirken telefon getirmenin, 4 tane telefon sorun olur mu?

    Sorumu tam sorayim isterseniz. Arkadaşım Stansted Havalimanı'ndan dönecek. Apple'dan vergi iade formuyla beraber telefonlari alacak. Daha sonra bir vergi iadesi komisyoncusundan (Oxford Caddesi'nde varmış sanırım bir kaç tane) nakit olarak vergi iadesini alacak; iadeyi alirken pasaporttaki isme ait bir kredi kartı vermek gerekiyormuş sanırım, herhangi bir sorun oldugu zaman vergi iadesini karttan çekmek için. Arkadaşım havalimanında formu görevliye mühürletip oradaki bir posta kutusundan yollayacakmış. Eger gorevli formu mühürlemezse yani mühürlenmiş form komisyoncuya geri ulaşmazsa verdigimiz kredi karttan geri çekiliyormuş. Benim sorun arkadaşım bu dört telefonu bir kerede sorunsuz getirebilir mi, getirebiliyorsa 4 telefon için de görevli sorunsuz mühürler bizler de vergi iadesini almayı tamamlamış olur muyuz?

    Umarim benzer bir tecrubesi olan bir arkadaşımız vardir, tesekkurler.







  • Hepsininpakwtten cikardin ikisini ustune alsin ikisini valize hic bir sey olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ingilterede arkadaşın 4 tane ip5 bulsun gerisi kolay. Ben şuan hiçbir apple store da stok olduğunu duymadım(londa ve leicester için). Aynı durum bende de mevcut. Önce telefonları teslim alın, sonrasında apple store daki görevliye danışın onlar yönlendirir sizi. Esenlikle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: postal58

    Hepsininpakwtten cikardin ikisini ustune alsin ikisini valize hic bir sey olmaz

    Anladim, zaten gumrukten fazla korkmuyoruz, bakmiyorlar cunku; benim sorunum 4 telefonun da vergi iade formunu Stansted'de mühürletebilir mi, boylece kredi kartindan komisyoncudan nakit olarak geri aldigi vergi iadesini cekmeyecekler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjkwasheree

    Önce ingilterede arkadaşın 4 tane ip5 bulsun gerisi kolay. Ben şuan hiçbir apple store da stok olduğunu duymadım(londa ve leicester için). Aynı durum bende de mevcut. Önce telefonları teslim alın, sonrasında apple store daki görevliye danışın onlar yönlendirir sizi. Esenlikle...

    Benim arkadasim Kasim gibi gelecekmis sanirim, 1 ay icinde stoklar gelir diye dusunuyorum. Yukarida da dedigim gibi bir seferde 4 telefonun da vergi iadesini alabilir mi benim sorum bu.
  • Tek kişi mi iki kişi mi gelecek Türkiye'ye?
  • tek kişiymiş k.bakma. 4tane iade alınır ama havaalanından geçermi riskli. ben 3 tane getirmiştim sıkıntı yoktu.
  • Ben de merak ediyorum. İngiltere veya Almanya dan alınmış telefonların vergi iadesi nasıl oluyor. 4 tanesinin birden iadesini alabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar bu vergi iadesi durumu nedir? ip5 16 gb 529 sterlin yazıyor. apple storeden 529 sterline alıp sonra vergi iadesimi oluyor? açıklarmısınız lütfen?
  • arkadaşlar bişey sormak istiyorum,ebay, ingiltere den bişeyler almak istiyorum gümrüğe takılma sorunu yaşarmıyım,elektronik ve saglık malzemesi değil,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.