Şimdi Ara

İngilizcemi nasıl üst seviyelere çıkarabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle ingilizce seviyem b2.
    Bu sene %100 ingilizce bölümde okuyacağım ve özel yazdım tam burslu. Devlete geçmek istediğimden ilk sene çok sıkı tutup yatay geçişi zorlayacağım. Beni tek korkutan ingilizce olması bölümün. İngilizce hazırlığını geçerim diye tahmin ediyorum. Ama ingilizce bölümde çok yüksek notlar almak biraz gözümü korkutuyor.
    Bana kağıt üzerindeki ingilizce lazım, gramerdir kelimedir böyle şeyler lazım. Kursa gidemiyorum maalesef o kadar bütçem yok. İnternet üzerinden de uygulamalar falan yardım etmiyor artık. C seviyesine çıkmak için paraya kıymak gerekiyor diyorsanız üniversite başlamasını beklemem gerekecek burslarım ile ancak yapabilirim. Bekliyorum tavsiyelerinizi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 2 Ağustos 2017; 17:56:2 >



  • Hocam affınıza sığınarak söylüyorum, kağıt üzerinde İngilizce lazım demişsiniz lakin eğitim dili %100 İngilizce olan bir bölümde dinleme becerisi de bir o kadar önemli. Şu anda seviyeniz şayet B2 seviyesinde ise bunu C seviyesine çıkartmak ne yazık ki kolay değil. İngilizce pek çok dilin aksine öğrenmesi kolay, uzmanlaşması zor bir dildir. Bu konuda kendinizi geliştirmek için YDS paragrafları üzerinden okuma çalışmaları yapabilirsiniz. Ayrıca "English Vocabulary In Use" kitabını öneriyorum. Advanced seviyesinde olanı işinizi görecektir. Kitaptaki kullanımları enine boyuna incelerseniz dil bilgisi açısından da büyük faydası olur. Eğer sadece dil bilgisi üzerine bir kaynak isterseniz yine YDS kaynaklarını kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu saatten sonra, sizin de dediğiniz gibi, Duolingo'dur, Busuu'dur çok da yararı dokunmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Penguen -- 3 Ağustos 2017; 0:28:57 >
  • Hocam siz kitap veya yazılı kaynak mı arıyorsunuz tam olarak doğru mu anladım?
  • how did you measure your English level? I know colleges give a document that is a proof of your English level but if I were you, I wouldn't trust this piece of paper. Anyway if you answer my first question, Ill appreciate you. thanks.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızgınjapon

    how did you measure your English level? I know colleges give a document that is a proof of your English level but if I were you, I wouldn't trust this piece of paper. Anyway if you answer my first question, Ill appreciate you. thanks.

    selamünHello gardaş

    Bence Türkiyede IELTS/TOEFL harici skor ve seviye belirten şeyler Hikaye. Kıssadan hisse katılıyorum Ayıkıyor musun
  • Come to my house.Until morning studying english learns you

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.