|
Buept giricem Ağustos'ta, reading ve listeningi geccem gibi duruyor aksilik olmazsa.writing i sevmiyorum nefret ediyorum midemi bulandiriyor bıktım artık. Aslında eylülden hazirana kadar maks 5 6 writing yazmışımdır(Eylül başı ingilizce seviyem a1.5 du o sebeple writingde ne yazabilirim usta) herneyse sürekli erteledim.Suan spontane biseyler yazınca chatgpt ielts 5.5 alırsın bundan diyo onu 6.5 yapmam lazım. Her writing section sonrası sonuçları gptye atınca o cevap yazarken usulca ODTÜ hazırlığa başvurasım geliyor. 4 saat yol gidiyom diye bıraktım Boğaziçi hazırlığı ulan içime de oturdu anasini satayım. İnsanlar hazırlık yatma yeri yeaaaa diyip bilincaltima girdiler.Kendimi şu 8 aydır salak sanıyorum, ingilizce olm herkes yapıyor relax da sen niye yapamiyon mal diye bıktım la bıktım mezun senesi gibi ya yksye çalışmadım böyle bu stres varya adamı bitirir. Anksiyete oluştu 1 sene daha kaybedersem diye vallaha ulan insanların bildiği birsey için ben hayatımın 1 yılını onlara yetişmek için veriyorum halbuki ikimizde aynı yeri kazandık la valla zamanında yapmadigimin şeyin cezası mi denir. Offfff bıktım la < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler