Şimdi Ara

İngilizce Üzerine Meslekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
16.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sırf ingilizce okuyarak hangi meslek sahibi olabiliriz ? İngilizce öğretmeni gibi mesela

• Çevirmen olabilir. O olmazsa bir ili veya bölgeyi iyi bilirsen turizmde de görev yapabilirsin.
  • Sırf dil bilerek diğer arkadaşın da dediği gibi çevirmenlik yapılabilir ama onun için de iyi bir dil bilgisi gereklidir.

Tercümanlık da ayrıca bir meslek seçeneği olabilir ancak göründüğü kadar kolay değildir.

Turizm ise ayrıca bir meslek kolu. Belirsiz çalışma saatleri ile pek çok kişiye uygun bir meslek kolu olduğunu zannetmiyorum. Kısacası maalesef sadece dil bilmek pek bir başarı getirmiyor.
  • sırf ingilzice bilerek hiçbirşey yapılmaz!!!! tercümanlık, rehberlik vb işler istiyorsanız ingilzice dışındaki dilleri öğrenin (tabi ingilizcede bilmek zorundasınız) onun dışında zaten bir sürü insan ingilizce biliyor şuan. çoğu rehber vs bu işin okulunu okumamış insanlar. ancak devlet kurumlarında resmi çeviriler için okula bakarlar onda da kaç kişi var bir düşünün... bence arapça, rusça, çince, ispanyolca vb dillere yönelmek daha mantıklı. ingilziceyle iş dönmez.
  • ingilizceyi çok iyi bil işin garanti yeterki girişken ol.. bazen bir işe girersin ingilizcen buna vesile olur, düşük kademe dersin beğenmezsin ancak oradan yükselirsin, öyle hemen genel müdür olacak halin yok :) ingilizceyi 4*4'lük bilen adam arkadaşın dediği gibi çok yok hatta çok az var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 10 Aralık 2012; 5:28:41 >
  • ingilizceyi bilmeme hatta amerikada çalışarak ögrenmeme ragmen ben şahsen başka dil bilmiyorum o yüzden ikinci bir dil olarak ispanyolca ögrenicez dünyada yarısında ispanyolca ingilizce konuşuluyor ingilizce artık tek başına kaide ye alınmıyor

türkiyede yapacagınız iş oteller kafeler çalışma saatleri belirsiz artı para yok / örnegini kendimden vereyim :

müdür mülakata alıyor ön görüşmeyi yapıyor 5dk diyor müdürün müdürü geliyor 1 dk tanışma faslı mevzuya giriyoruz ingilizcemi sınamaya çalışırken çat çut tokatlıyıp suratına ingilizceyi sonra yeterli bukadar diyor :) mosmor ediyoruz müdürü

maaş beklentin ne diyor verdiginiz standart ortalamının üstü diyorum rakam soruyoruz fırsat vermeden kendisine kem küm ediyor bekletimi rakam olarak sorunca

eleman arayışınızın tam olarak ne oldugunu biliyormusunuz diye tedirgin eden bir soru yöneltiyorum

işin üstesinden gelicek yeterli tecrunesi olucak diyor bana ingilizce şarap servisi nasıl yaparsın diyor hemen koyuyorum lafı açalım birtane chatu boby cat tribüşon istiyorum

farzedelim diyor farzederek bu olmaz aklınızda soru işaretimi kaldı ise amerikada masterını yaptık dedik 2 dosya referans sertifika koyduk önüne kendini kaybetti

1250 liye çalışırmısınız diyor sıkıla sıkıla ücret politikasını performasınızı görelim vs baglama ayakları

hemen kalkınca ekliyor ikinci görüşmede tekrar konuşuruz degelendirme sürecemiz var diyor adaya

güzelce yol vermenin taktikleri parayı begenmedki diye ama yemeyiz sizde kalsın diyip gidiyorum olan 15 tl yol masrafına oluyor olsun

hıncınıda alıyoruz stressini atıyoruz çıkmadan herkesi hafife almıycaklar :)

yani insanlar çakal olmuş piyasadan insanların hiç haberimiz olmadıgı kör sagır aptal yaşadıgını sanıyorlar yerse mantıgı sökmüyor

oyüzden 2ci hatta 3cü bir dil bilmek ve 2yıl ünüversite mezunu olursanız sırtınız yere gelmez her yere her işe saldırırsınız güzel paralar kazanırsınız

elit kesme hitap eden saat ve mücehver magzlarında iş bulabilirsiniz 2 dil daha bilmeniz lazım 3 dil çok iyi bilirseniz ingilizce + arapça ve rusca veya almanca /ispanyolca 4000tl-5000tl yakın para kazanırsınız

veya iki yıllık ünüversite mezunu olucaksınız turizim bakanlıgının sınavlarına mülakatlarına girip kokart alıcaksınız saglam şirkete anlaşırsanız iyi yolunuzu bulurusunuz grubu anlaşmalı restaurantlara yönlendirdiginizde yer içersiniz

hesap gelmedigi adam başına komisyon alır bogaz turu attırırısınız teknelerden komisyon adam başına alır magza satıştan komisyon toplarsınız aylık yine 5000tl yi bulur tamamen işi tutturnmanza baglı resort veya turlarda turist bayan bulur işinizi görürsünüz

tercüme büroları hepsi akşama kadar oturur maaş tatmin etmez iş bulma zordur

iki şey elit mücehver saat magzaları ve tercümanlık veya çok büyük ithalat şirketlerinde iş bulurusunuz 2500 liraya degmez söyleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 28 Ağustos 2014; 22:09:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

ingilizceyi bilmeme hatta amerikada çalışarak ögrenmeme ragmen ben şahsen başka dil bilmiyorum o yüzden ikinci bir dil olarak ispanyolca ögrenicez dünyada yarısında ispanyolca ingilizce konuşuluyor ingilizce artık tek başına kaide ye alınmıyor

türkiyede yapacagınız iş oteller kafeler çalışma saatleri belirsiz artı para yok / örnegini kendimden vereyim :

müdür mülakata alıyor ön görüşmeyi yapıyor 5dk diyor müdürün müdürü geliyor 1 dk tanışma faslı mevzuya giriyoruz ingilizcemi sınamaya çalışırken çat çut tokatlıyıp suratına ingilizceyi sonra yeterli bukadar diyor :) mosmor ediyoruz müdürü

maaş beklentin ne diyor verdiginiz standart ortalamının üstü diyorum rakam soruyoruz fırsat vermeden kendisine kem küm ediyor bekletimi rakam olarak sorunca

eleman arayışınızın tam olarak ne oldugunu biliyormusunuz diye tedirgin eden bir soru yöneltiyorum

işin üstesinden gelicek yeterli tecrunesi olucak diyor bana ingilizce şarap servisi nasıl yaparsın diyor hemen koyuyorum lafı açalım birtane chatu boby cat tribüşon istiyorum

farzedelim diyor farzederek bu olmaz aklınızda soru işaretimi kaldı ise amerikada masterını yaptık dedik 2 dosya referans sertifika koyduk önüne kendini kaybetti

1250 liye çalışırmısınız diyor sıkıla sıkıla ücret politikasını performasınızı görelim vs baglama ayakları

hemen kalkınca ekliyor ikinci görüşmede tekrar konuşuruz degelendirme sürecemiz var diyor adaya

güzelce yol vermenin taktikleri parayı begenmedki diye ama yemeyiz sizde kalsın diyip gidiyorum olan 15 tl yol masrafına oluyor olsun

hıncınıda alıyoruz stressini atıyoruz çıkmadan herkesi hafife almıycaklar :)

yani insanlar çakal olmuş piyasadan insanların hiç haberimiz olmadıgı kör sagır aptal yaşadıgını sanıyorlar yerse mantıgı sökmüyor

oyüzden 2ci hatta 3cü bir dil bilmek ve 2yıl ünüversite mezunu olursanız sırtınız yere gelmez her yere her işe saldırırsınız güzel paralar kazanırsınız

elit kesme hitap eden saat ve mücehver magzlarında iş bulabilirsiniz 2 dil daha bilmeniz lazım 3 dil çok iyi bilirseniz ingilizce + arapça ve rusca veya almanca /ispanyolca 4000tl-5000tl yakın para kazanırsınız

veya iki yıllık ünüversite mezunu olucaksınız turizim bakanlıgının sınavlarına mülakatlarına girip kokart alıcaksınız saglam şirkete anlaşırsanız iyi yolunuzu bulurusunuz grubu anlaşmalı restaurantlara yönlendirdiginizde yer içersiniz

hesap gelmedigi adam başına komisyon alır bogaz turu attırırısınız teknelerden komisyon adam başına alır magza satıştan komisyon toplarsınız aylık yine 5000tl yi bulur tamamen işi tutturnmanza baglı resort veya turlarda turist bayan bulur işinizi görürsünüz

tercüme büroları hepsi akşama kadar oturur maaş tatmin etmez iş bulma zordur

iki şey elit mücehver saat magzaları ve tercümanlık veya çok büyük ithalat şirketlerinde iş bulurusunuz 2500 liraya degmez söyleyim

Thank you for informing

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.