Şimdi Ara

İngilizce ses kayıtları olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlerden bir ricam olacak :) Şimdi ben ingilizce öğrenmek istiyorum ve bana ingilizce öğrenmek için ses kayıtları lazım. Yani ingilizceyi öğreten ses kayıtları. Anlatabilmişimdir umarım. Bunları telefona atıp yatarken yürürken spor yaparken her yerde dinlemek beynime yerleştirmek istiyorum. Teşekkür ederim.

Bu siteye üye olup headway serisinin ses kayıtlarını indirmeni tavsiye ederim. Ben ingilizce öğretmeniyim ve öğrencilerime senin yapmak istediğin şeyi tavsiye ediyorum. Bir şeyi defalarca dinlemek kulağınız gelişmesi için en faydalı şeydir diyebilirim. Ayrıca kitaplarının arkasında bu kayıtların yazılı metni de var. Onları da indirip çalışıp sonra tekrar tekrar dinleyebilirsin. İşin güzelliği seviyene göre seçebilirsin ve en basitten başlayarak ilerleyebilirsin. BBC Radio 4 u da tavsiye ederim fakat orası normal bir yayın kanalı olduğu için seviye olarak ileri seviye konuşulur. Ama yine de dinleyebilirsin tabi.

Umarım faydası olur :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saü de olan var mı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.