Şimdi Ara

İngilizce öğrenme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Erasmus yapmak istiyorum, ingilizcem 0 degil daha önce biraz çalışmıştım a2-b1 arasiyimdir ama ilerleyemiyorum sınava yaklaşık 4 ay var ne yaparak ilerleyebilirim kaynak kitap falan almali miyim ya da hangi uygulamaları kullanmalıyım

• Selamlar, ben de sizin seviyelerinizdeydim ve konuşmada inanılmaz özgüvensizdim. Flalingo kullandım 6 aylık şu an b2-c1 arasındayım özellikle konuşmada inanılmaz geliştim aynı eğitmenle devam edince ben daha rahat hissettim. öneririm ama ben bi sınav hazırlığı yapmadığım için o konuda son karar yine sizin

Gözlemim şu: çoğu kişi gramerle boğulup konuşma pratiğini hep erteliyor. Halbuki her gün 15 dakikalık mini konuşmalarla çok daha hızlı ilerleniyor.

Ben birebir online ders veriyorum, genelde konuşma ağırlıklı gidiyoruz. Ama ders almadan da şunları öneririm:

– Her gün 5 kalıp öğrenin ve kendi hayatınızdan örneklerle cümle kurun.

– Instagram'da İngilizce içerik paylaşan sayfalardan takibe başlayın (reels izleyin bile yeter).

– Kendinizi ses kaydına alın ve dinleyin, özgüveniniz artar.

Zaman zaman deneme seansları da açıyorum isteyenlere. Öğrenmek isteyip gerçekten maddi imkânı olmayanlara da destek veriyorum elimden geldiğince.

İsteyenler dm'den ulaşabilir, yönlendirme yapabilirim.

whatsapp.com
    Imhotep Language Academy | WhatsApp Channel
    https://whatsapp.com/channel/0029Vb6OB5K6RGJMc1owuh18

Ben de İngilizce öğrenmeye çalışıyorum ve pratik yapmak için seviyeli hikayeler ararken Android’de ücretsiz bir uygulama buldum. İçinde A1–B2 seviyesinde İngilizce hikaye kitapları var ve tüm kitapların Türkçe çevirisi de bulunuyor, bu da anlamayı çok kolaylaştırıyor.

Ayrıca kitaplarda geçen kelimeleri öğrenmek için basit bir flashcard oyunu da var. Bu sayede kelimeleri çalışıp hafızaya kaydetmek daha kolay oluyor.

Uygulama linki:

Eğer sizin de bildiğiniz ücretsiz İngilizce öğrenme uygulamaları varsa paylaşırsanız sevinirim.

play.google.com
    Learn English with Stories - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yazilimteknolojileri.algorithms

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce öğrenme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.