Şimdi Ara

ingilizce kursunda ortam yapabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 yaşındayım ve remote çalıştığım için hiç ortamım yok. kafayı yemek üzereyim.

beklentim kız arkadaş ama hemcins bile olur. sınıflar nasıl erkek kız dengesi iyi mi hep küçükler mi kayıt oluyor 25 yaş üstü var mıdır tecrübelilerden yorum bekliyorum.

ingilizcem c1 ama c1 e herkesin kariyer eğitim için geleceğini düşünüyorum bu yüzden b1 bir sınıfa kayıt olacağım.

• B1 sınıfta çatlarsın sıkıntıdan a2 seviyesini tamamlamış öğrenciler geliyor acaip sinir bozucu bence 😓. hava atmak içinse olabilir. Uzun süreli ders programı olanbir kursa yazılırsan ortam olması kaçınılmazdır, fakat günde 1-2 saat yani ders saatleri az olan bir kursa yazılırsan ortam olmaz. Lise ile üni gibi düşünebilirsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaparsın hocam

sana tavsiyem git yazıl sonra tekrar konu aç kursta olan bitenler durumlar hakkında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortam yapmak için en iyi yerler kurslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ben üniversitedeyim yine hiç kız çevresi bulamadım ya özel üniversite bi de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

öyle birşey yok hocalar sürekli ders işliyor tenefüsler 10 dakka 10 dakka sürede kimle neyin ortamına kuracak

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

hocam oraya gelen kızlar erkek bulayım kafasıyla gelmiyor hepsi ingilizce geliştirme peşinde çoğunun sevgilisi oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olsun hocam doğrudan sevgili peşinde koşmamak lazım abaza gibi

önce normal arkadaşlıklar ve sosyal çevre edinmek sonrasını çok kolaylaştırır

hem bir de bakarsın o sevgilisi olan kızlardan birinin taş gibi bir bekar yakın arkadaşı vardır sana ayarlar belli olmaz bu kadar negatif olma hocam her şey olacağına varır

• baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

hocam bunun için uygun ortam ingilizce kursu değil ama oralarda ciddiyet yüksek oluyor full ders işlenir 10 dakka molan olur o aradada kızı bağlayamazsın tüm kursları denemiş biri olarak diyorum

• hocam eğer bizzat bulundu iseniz ve tenefüsler yetersiz kaldı diyor iseniz o zaman haklı olabilirsiniz

fakat direkt olarak kız bağlamaya gerek yok adamın tekiyle arkadaş olursun kızlarla arası iyi olan biri çıkar birileriyle tanıştırır seni yani

• 10 dk olarak bakma öğle arasına denk gelse 45 dk hadi bir yere yemeye gidelim dese tanışır o arada ya da hadi ingilizce alıştırma yapalım ayağına birileriyle konuşursun falan. Kurs ortamı sağlam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.