Şimdi Ara

ingilizce kitap önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadarşlar ingilizcem genel anlamda iyi sayılır. YDS den 67,5 aldım ancak şıklarda eşitleme yaptığım için puan kaybım oldu ben bunu 70 in üzerinde olarak kabul ediyorum. Çok fazla test çözmekten hoşlanmıyorum, ve şöyle güzel bir kitap istiyorum. Akın Dil'in reading Plus kitabı vardı elimde geçenlerde kaybettim. Bana bunun gibi kitap lazım, içinde farklı konuları barındıran, 1 sayfalık konu olarak anlaşılabilir konulu bir kitap lazım. Kelimelerin akademik kelimeler olması gerekiyor, dilin çok basit olmaması gerekiyor. Önümüzdeki YDS sınavına hazırlanıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Akın Dil Eğitimin kitaplarını deneyebilirsiniz. Kelime çalışması için de okuma-anlama çalışması için de çok kaliteli kitapları var. Saygılar

http://gercekingilizceogren.blogspot.com
  • Akın dil vardı bende reading plus, güzel kitaptı ancak kaybettim. Aradığım kitap da onun gibi olcak ama böyle soru felan sormayacak metin hakkinda. Aynı şekilde farklı farklı konuları birarada toplayacak ancak soru olmayacak, sevmiyorum soru çözmeyi. Bi de kitapta boşuna yer kaplıyor. Boyut olarak da önemli, çok büyük olmayacak, yanimda taşıyabilmeliyim.Bilmiyorum acaba internetten metinleri bulsam kendim mi derlesem, daha mi iyi olur ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.