Şimdi Ara

İNGİLİZCE İŞLETME Hakkında bilgisi olanlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben özel ingilizce işletme kazandım fakat son tercihim di ve puanımda biraz yüksekti fakat işletme özelliklede İngilizce işletme hakkında çok çok fazla bir bilgim yok

1) İngilizce işletmeyle Türkçe işletme arasında fark nedir
    2)İş konusunda işletme nin özelliklede İngilizce işletmenin İş olanakları nelerdir
    3)İnG İŞletmede mezun olunca Devlette İş bunma avantajı türkçe işletmeye göre nasıldır
    4) ve son çok az İngilizce bilen birisi olarak İngilizce İşletme nasıl okunur kolay mıdır zormudur ilk sene halledile bilir mi

İNGİLİZCE veya TÜRKÇE İŞLETME OKYANLAR MEZUN OLANLAR VARSA Bİ YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ LÜTFEN ???

4) İngilizcen zayıfsa hazırlık okuyacaksın demektir. Dersleri dinler ve düzenli çalışırsan ilk sene halledilebilir.
    4 Az biliyorsan hazırlık sınıfı var onuda yapamam diyorsan okuma
    5 Peş peşe 3 konu AÇMA!!!!
  • mezun olduktan sonra ben devlette çalışmak istiyodum fakat ingilizce işletmenin pek bi farkının olmaması kötü oldu benm için :((

Orijinalden alıntı: mtyy_1994

mezun olduktan sonra ben devlette çalışmak istiyodum fakat ingilizce işletmenin pek bi farkının olmaması kötü oldu benm için :((

Olaya bu kadar dar açıyla bakman çok yanlış. 1 dil 1 insandır. Mezun olduğunda ve ondan sonraki hayatında daha donanımlı bir insan olacaksın. Ayrıca devlete girebileceğinin de garantisi yok. Özel sektör faktörünü de elinin altında bulundurman seni rahatlatacaktır.

Orijinalden alıntı: BoLD_39

quote:

Orijinalden alıntı: mtyy_1994

mezun olduktan sonra ben devlette çalışmak istiyodum fakat ingilizce işletmenin pek bi farkının olmaması kötü oldu benm için :((

Olaya bu kadar dar açıyla bakman çok yanlış. 1 dil 1 insandır. Mezun olduğunda ve ondan sonraki hayatında daha donanımlı bir insan olacaksın. Ayrıca devlete girebileceğinin de garantisi yok. Özel sektör faktörünü de elinin altında bulundurman seni rahatlatacaktır.

+1
  • tabi çok doğru özel sektöründe elimin altında olması fakat özellikle çevremdekiler işletmeye çok ön yargıyla bakıyorlar her taraf işetme mezunu dolu nasıl iş bulucaksın tarzında eleştiriler.bu eleştirler de bi çok işletme okuyana da geliyodur..(
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.