Şimdi Ara

İngilizce Hazırlıkta Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Elektrik Elektronik Mühendisliği Okuyorum daha doğrsu hazırlığı geçebilirsem okuyacağım. Bizim hazırlık 4 kurdan oluşuyor Beginner A1 A2 B1 şeklinde. 4 yıllıklar her kurdan geçmek için 60 almak zorunda. Ben a1 kurunda 57 aldım kaldım. Eylülde birdaha girme hakkım var sınava geçersem bölüme geçebiliyorum fakat acaba yatay geçile tekrardan başka türkçe bi üniyemi geçsem yoksa ingsiz olmaz devammı ediyim. İngilizceden nefret ediyorum en sevmediğim derst hayatım boyuncu ve en düşük dersim. Ama zorunda olduğum için okuyorum



  • Şimdi şunları söylemek istiyorum ingilizce sadece boş vakitlerde halledebilecek bir şey yani bu üniversitede mümkün olduğu için
    üniversite zamanında yani önünde 4 yıl boş zamanın var ingilizceni mükemelleştirebilmek için güzel bir zaman.
    Çoğu kurslarda üniversiteden mezun ama keşke üniversite zamanında ingilizceye gereken önemi verebilseydim diyen tiplerle dolu.
    Ben senin yerinde olsam günlük 1 saatimi birşeyler yaparak geçirirdim yani ingilizce çalışmaktan bahsediyorum.
    1 - 2 -3 seviyeli kitaplardan alıp günlük sadece 5 sayfa okusan bile hiç birşey yapmamaktan iyidir birşeyler okuyarak kelime kaparsın.
    Grammer öğrenimide youtube üzerinde engvid diye kanal ve site var oradaki videoları izleyerek haliyle iyi seviyeye getirebilirsin.
    Hem listening gelişir bu şekilde.

    Eylüle kadar B1 'i bitirebilirsin ama bu sana ve azmine kalmış B1'i bitirmek 5-6 Aylık bir olay düzenli sistemli çalışmayla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corpixx -- 8 Şubat 2016; 23:42:58 >




  • Hocam yazınızı daha yeni gördüm. Ben durumumdan memnundum aslında yani baya şeyler öğrendim sınıfta grammer quizlerinden 2 defa 1. oldum fakat listening ve speakingde pratiğim olmadığı için düşük aldım ve büyük ihtimal kalmamın sebebi onlar oldu. Son sınavda listening iyi geçmişdi aslında ama speaking sınavında heyecandan shy ın anlamını bile unuttum hoclar yabancı birde ses kaydını açdılar heyecandan konuşamadık. 20 verdiler diğerleri yüksek olmasına rağmen kaldım. motivasyonumu yok oldu resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FuKaGa

    Arkadaşlar Elektrik Elektronik Mühendisliği Okuyorum daha doğrsu hazırlığı geçebilirsem okuyacağım. Bizim hazırlık 4 kurdan oluşuyor Beginner A1 A2 B1 şeklinde. 4 yıllıklar her kurdan geçmek için 60 almak zorunda. Ben a1 kurunda 57 aldım kaldım. Eylülde birdaha girme hakkım var sınava geçersem bölüme geçebiliyorum fakat acaba yatay geçile tekrardan başka türkçe bi üniyemi geçsem yoksa ingsiz olmaz devammı ediyim. İngilizceden nefret ediyorum en sevmediğim derst hayatım boyuncu ve en düşük dersim. Ama zorunda olduğum için okuyorum

    Yds ye gir 65 alırsan muaf alırsın ingilizceden şubat 15 son başvuru tarihi
  • dBZerodealer- kullanıcısına yanıt
    70 istiyo bizim üniversite zormudur acaba geçebilirmiyim
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam verdiğiniz kanala üye oldum. Birde o kanalda eğitim veren hocalarin kendi kanalları var gördüğüm kadariyla.daha çok hangisini tercih etmeliyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FuKaGa

    70 istiyo bizim üniversite zormudur acaba geçebilirmiyim

    İngilizce öğretmenliği ve ingilizce dil edebiyatı bölümü öğrencilerini muaf etmek için bile 65 istiyor üniversiteler genelde seninkine niye 70 istiyorki. Zorluğuna gelince bizim ünideki akademisyenlerden birisi 95 diğeri 96 aldığını söylemişti ona göre hesapla zorluğunu. Akademisyenler bile full çekemiyor yds den. Bu arada yds ye bende giricem ing öğretmenliği okuyorum şuan muaf olmak için
  • dBZerodealer- kullanıcısına yanıt
    Bizim üniversite değişik hocam biraz :)

    TOEFL (IBT) 84

    IELTS 5

    YDS 70

    Pearson PTE Akademik 71

    istiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FuKaGa

    Bizim üniversite değişik hocam biraz :)

    TOEFL (IBT) 84

    IELTS 5

    YDS 70

    Pearson PTE Akademik 71

    istiyor

    Anladım. İsterseng eçmiş yıldaki çıkan yds sorularına bak zorluğunu anlarsın. Bu arada yds de bence en önemli kelime haznesi. Eğer yeterli kelime haznen yoksa kesinlikle yapamazsın okuduğun cümleleri anlaman lazım mutlaka. Grammerin o kadar ağırlığı yok
  • Anladığım kadarıyla özyeğinde okuyorsun. Benim daha önce katıldığım bir özyeğin hazırlık kursu var. 2 ay içinde hazırlığı geçmemi sağladılar. Tavsiye ederim.
  • baris2813 kullanıcısına yanıt
    hocam o zamandan çok sular akdı. Ama iyi oldu hatırlatman o zamanlar hazırlığı ölüceksin diyorlardı şimdi dersler ağlatıyor bizi. Bu arada özyeğinde değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.