Şimdi Ara

İngilizce Hazırlık Yardım Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadşalar malum üniversiteler başladı bende bu sene hazırlıktan başladım 90 soruluk bir test sınavı yaptılar a b ve c kurlarından b kuruna yerleştim yanlız şöyle birşey var ben sınavı 2. senemde kazandım ve meslek lisesinde okuduğumdan zaten çok az olan ingilizcem nerdeyse hiç kalmadı :) b kuruna nasıl yerleştin o halde diye sorarsanız yanlışlar doğruları götürmediği için 90 sorunun 70 ini sallayıp 20 sinide az çok okuyup yaptım b ye attılar :).Dersler başladı bugün işte hoca 5 6 tane kelime verdi bunlarla ilgili bir cümle kurun dedi bi baktım çatır çatır herkes cümle kuruyor ben hiçbirşey yapamadım öyle kaldım.Zaten hoca hep ingilizce konuşuyor %50 unuda felan anca anlıyorum ama baktığımda çevreme şöyle bi tepkilerden verdiği cevaplardan felan diğerlerinin en az %80 nini anladığını söyliyebilirim.

    kısacası ingilizcemi geliştirmem lazım nasıl bir plan hazırlamalıyım sizce kendime , önerebileceğiniz ingilizce setleri veya ingilizce öğrenimi ile ilgili siteler var mı ?

    ve kelime bilgimde çok az gramerleri birkaç kez tekrar edince hatırlarım ama kelime bilgim çok düşük günlük dilde çokça kullanılan ve işime yarayacak kelimeleri örneğin nerden bulablirim







  • şuan bende senin durumundayım seviye sınavında 5 kur vardı 2. sinden başladım Tabi sallıyarak şuan hayvan gibi ders çalışıyorum arkadaşlara yetişebilmek için. hiç kalmadan devam etmem lazım kalırsam okul yarım dönem uzuyor. kalmazsam da ilk kurdan başlıyanlar yaz okuluna giderken ben eve gideceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.