Şimdi Ara

İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Evde duran kitaplarımı satmaya karar verdim zamanında çok paralara almıştım artık gerek kalmadı boş duracağına başkalarının faydalanmasını istedim.Hepsi Orjinaldir.Çok yüksek fiyatlara almıştım.

İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum  İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum

Bazı sayfalarda boşluk doldurmalar kurşun kalemle doldurulmustur.Onun dışında tertemizdir.Cd'leri arkasındadır.İkiside 126 sayfadır.İnternette tanesi en ucuz 37,5 Lira. Ben tanesine 25 Lira istiyorum.

İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum  İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum  İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum

Hiç biri kullanılmamıştır.Cdleri arkasındadır.95-120 sayfa arasındadır.İnternette adet fiyatı 47 Lira. Ben tanesine 30 Lira İstiyorum.

İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum  İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum

İlk bir kaç sayfası kullanılmıştır.İkiside 133 sayfa.İnternette 30 Lira civarında.Ben tanesine 20 Lira istiyorum.

İngilizce Cd'li Ders Kitaplarımı Satıyorum

Ve son kitabım.Buda tertemiz.270 sayfa. 35 Lira istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A200AMG -- 26 Ağustos 2012; 11:50:57 >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.