Şimdi Ara

İngilizce bilen konuya bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eu4 oynuyorum ve saçma sapan bir sorunla karşılaştım. Ordular hareket etmiyor. İnternette aradım bu soruna türkçe bir çözüm getiren olmamış. İngilizce buldum onu da ingilizce bilmediğim için anlayamadım. İngilizce bilen birisi şu satırları okuyup sorunu nasıl çözeceğimi anlatırsa çok iyi olur.

Bu sorun:

This has happened to me twice already and it's beginning to become extremely frustrating. If you haven't experienced it yourself what happens is if I stack wipe someone in their capital (only their capital) it says I can't move because of "Land movement block by hostile fort". If anyone knows how to fix this that be great. The only way I could get around it was by signing a peace with the nation. Which is difficult to do seeing as my entire army is suck in the capital.

Bu da cevaplar:

A small stack holding the rear allows a route for retreat, and captures the unfortified province in 30days/month anyway which also allows you to pull out.

Yes, have had this bug happen to me many times. I have only been playing 1.12 but gotten this bug in the capitals of Portugal Castile and QQ. I didn't know what was causing it but now that I think about it, it was always in their capitals, maybe after a stack wipe.

Bunda galiba bir sonuca varamamışlar bi de şu konuya bakmak lazım:https://www.reddit.com/r/eu4/comments/39kzyp/i_dont_understand_the_new_fort_siege_system/

• Hatanın çözümü yok attığın paragrafta.Ileriki güncellemelerde düzeleceğini umuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MeqaS xLR

Hatanın çözümü yok attığın paragrafta.Ileriki güncellemelerde düzeleceğini umuyorlar.

Diğer konuya baksana onda bayağı bir mesaj var belki onda bir çözüm bulmuşlardır

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.