Şimdi Ara

İngiliz dili ve edebiyatından iş bulunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ogretmenlik haric ingiliz dili ve edebiyatindan ne is yapilir, issiz kalir miyim, puanim dusuk gibi, sadece ingiliz dili ve edebiyatina gidebiliyorum sanirim. Tanidiginiz veya kendiniz bu bolumden ne is yapiyorsunuz acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olanlar "filolog" unvanı taşır. Formasyon alarak İngilizce öğretmenliği yapabilirler. Çevirmenlik, editörlük, eleştirmenlik, reklamcılık, tercümanlık, yazarlık, danışmanlık, akademisyenlik gibi pek çok alanda görev yapabilirler.
  • 1. Sınıf öğrencisiyim, hala karar veremedim ne yapacağıma. Okuması da en zor dil bölümlerinden, gerçekten zorlandım uzaktan olmasına rağmen. Okuyayım geçeyim gibi bir bölüm değil, sürekli yorumlaman ve bunu kağıda aktarman gerekiyor. Bence sen öğretmenliği zorla. Formasyon kalktı ama yine de burdan da öğretmen olabiliyorsun yüksek lisansla sanırım.
  • Kuzenim okudu. Önce turizm bölgelerinde cesitli işler yaptı. En son bir yat acentasında satış gorevlisiydi. Şu an askerde subay olarak, ve bağlı olduğu birimde masa başı bir iş yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.