Bildirim
İngiliz Aksanı Fan Kulübü [British Accent] - BÜYÜYORUZ (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Beni de ekleyin.
İngiliz aksanlı bir dizi olarak "The IT Crowd" u tavsiye ederim. Eğlenceli ve quite interesting :)_____________________________ -
ver is may beyybii chağğlii
Ekle.._____________________________ -
Ekle
_____________________________ -
Ekle beni de hocam.
Black Mirror'u tavsiye ederim ben de hem konu olarak hem de aksan olarak mükemmel.
Lily Allen'ın da şarkılarında British Accent duyabilirsiniz.
ekle hocam
green street holigans izlemeyen varsa izlesin ingiliz aksanı nasılmış görsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ekle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reul -- 3 Temmuz 2013; 13:43:02 >_____________________________ 
-
Bizzat Britanyalı bir kızın söylemi:
"British Accent diye bir şey yok, british accent diye anılan şey aslında South London Accent."
Haberiniz olsun, ben öğreniyorum kendi kendime
Dün plajda 2 tane ingiliz kızlar tanıştım, ingilizce çok sexy biçimde ağızlarından çıkıyordu
Arada BBC yi açıyorum, ingiliz aksanının tadına varıyorum :D _____________________________ Rhen Nehri'nin akışına
Ölürüm Deutschland
Dji Mavic Air 2 -
-
fagots _____________________________
Dog Face (no space) -
ingilizce pek bilmiyorum ama aksanını seviyorum
kıngra(ğ)cıleyşins -
Aksanın hastasıyız ama konuşamıyorum. İngiltere şart gibi.
_____________________________ İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz. -
add me _____________________________ hayallerime doğru koşuyorum güçlü olmasada bacaklarım sonra yorgunluk çöküyor üstüme ve hayallere dalıyorum -
-
ekle
Batı hayranları
Sırf bunun için BBC dinliyorum lan.
_____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı