Şimdi Ara

İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, baslikta belirttigim bankaya bugun kredi masraflarini geri odeme icin hesap ekstre dokumu almak icin gittim.. 0850 222 0 600 den 50 TL karsiligi talep edebilecegimi belirttiler. Hersey buraya kadar normal gibi gorunuyor.
    Cagri merkezlerini gun boyu degisik saatlerde aradim ama ulasmak kesinlikle mumkun degil. Sikayetimi twitter da uygun bir dille ilettim ancak dikkate almadilar. Odeme yapmamak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Ekran goruntulerini de ekliyorum

    SİZDEN RİCAM SADECE SİKAYETİMİ RETWEET YAPMANİZDİR @umitkurtalan twitter hesabim
     İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim-- İngbank --cok onemlidir desteginizi beklemekteyim--

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hayret İNG sempatizanları pas geçmiş......Şikayetvar'ı deneyin derim...


  • www.ingbank.com.tr internet bankacılığını kullanıp, hesap detaylarını inceleyip, dekont görüntüleyebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 Tl ücret karşılığı vereceklerse bu ücret için de dekont isteyiniz bu ücrete de tüketici hakem heyetinde itiraz ediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 14 Mayıs 2015; 23:42:07 >
  • 0850 'li hatlar ücretli değil mi arkadaş sana accayip fatura gelebilir dikkatli ol ama bende para bol dersen o ayrı konu ve şunu açıklayayım 50 ücreti öde al dekont ve Tüketici Hakem Heyeti 'ne git Tüketici Kredisi geri almak istiyorum de ve sana bir kağıt verecekler onu doldur orada dekonttaki x tl ücret ve bu dekont için aldıkları 50 tl ücretin tarafıma iade edilmesini istiyorum de zaten kağıdın üzerinde bilgiler bu şekilde sıralı sen sadece sayıları yazacaksın bunu teslim et Tüketici Hakem Heyeti 'ne ben ilk zamanlar 2 ay da aldım 700 tl kadar toplam 6 kredi idi Ziraat Bankası 'ndan sonra iki kredi daha verdim 4 ay 'ı geçti hala davası devam ediyor herkes öğrenmiş bu olayı şikayet eden edene işlemler de uzun sürüyor haliyle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.