< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İNG VS TÜRKÇE TIP

-
-
Yoo gazide Türkçe yuksek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hacettepe ankara istanbul ve çapayı baz aldım ben. İnönüde de türkçe yüksek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ankranın tamamen farklı mesela biz neroloji ile ürolojiyi birlikte alıyoruz ama türkçe sınıfı full dahiliyeyi birlikte alıyorlar
ve biz usmle odaklı gidiyoruz onlar tus odaklı gidiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Haziran 2022; 14:42:21 > -
Türkçe tıp okurken kaynak sıkıntısı çeker miyim?
Hocam yurt dışı düşünüyorum hacettepe tıp türkçe mi daha mantıklı ankara tıp ingilizce mi?
Bu doktorlar almanyaya gitmeye çalışmıyor mu bence ingilizce olmasının bi avantajı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ingilizce okuyunca 7 sene mi oluyor
fakülteyi 6 yıl boyunca ingilizce okumak daima avantajlıdır, usmle de sana daha çok yardımcı olur
vakaları ingilizce olarak düşünmeye başlarsın
ama 6 yıl türkçe görürsen türkçe gibi düşünürsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Haziran 2022; 17:9:19 > -
hepsi almanca değil usmle de match oranı normal ülkelerde %60lardayken bizim ülkemizde çok daha yüksek
kısa sürede match alabiliyorlar
elbette almanca ile ingilizce ortak dil ailesine mensup hepsi cermen dil ailesinden geliyorlar
almanyaya gidenlerin oranı daha çok ucuz olması en büyük avantajlarından biri
youtube
Bu kanal USMLE, sınava çalışma, ABD'de doktorluk süreci ve tıpta kariyer seçenekleri hakkında bilgi vermek amacıyla açılmıştır. Amacım, sizin sorularınıza yanıt verebilmektir. Step 1: 250 + Step 2 CK: 240 + ECFMG Certified Matched İletişim için: usmleyolu@gmail.comhttps://www.youtube.com/c/USMLEYolu/videos -
Hocam duyduğum kadarıyla usml dünyadaki en zor sınavlardan birisi bu match oranı ne oluyor bizim millet mi çok zeki yoksa kabul gibi bi şey mi
dünyadaki en zor sınavlardan değil tus daha zor hocam
şu an cerrahpaşa ile koç tıpın hem tus ortalaması hem usmle step 2 ck ortalaması benzer oranları var
245 puanla çoğu bölüme kabul alabilirsiniz, ve başarı oranı da %100
Alfaisal Universitytwitter
“We are extremely proud of #Alfaisal_University College of Medicine 2020 graduate Abdulaziz Bakhshawin for his amazing step2 CK score, Abdulaziz achieved 283 points in the USMLE Step 2 Exam. Congratulations!”https://twitter.com/alfaisaluniv/status/1298889016918585344
-
Anladım teşekkürler bilgiler için
hocam cerrahi branşlarda yabancı doktorların şansı daha düşük diye duydum doğruluk payı var mıdır sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vito scotti -- 28 Haziran 2022; 17:52:3 >
doğrudur hocam, maalesef düşük:(
oralarda puanlar daha fazla alınması gerek elbette yabancı öğrenciler giriyor hiç girmiyor değil ama oranı az genellikle amerikadaki öğrenciler girmekteler
%90 amerikadaki tıp öğrecniler %10u yabancı öğrenciler hatta amerikadaki öğrencilerin oranı daha fazla olabiliyor beyin cerrahi gibi kısımlarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 28 Haziran 2022; 17:58:32 > -
hocam avrupada da aynı durumda oluyor cerrahi branşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- 50 bin sıralama ile alan bölümler sayısal
- ayt kaç ayda biter
- ayt matematik kaynak önerileri
- aile evinde üniversite okumak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X