Şimdi Ara

info@aracpiyasasi.com bilgi hırsızları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Allah bildiği gibi yapsın bu siteyi kim açıyor, kim ilanları çalıyor ve yayınlıyorsa.

    Aracınızı satışa çıkarır, ilana koyarsanız anlarsınız kısa sürede. En azından arabam.com arayıp, "sahibinden sitesi üzerinden ilanınızı gördük, sitemizde yayınlamak istiyoruz iletişim bilgileriniz ile mümkünse" diye izin alıyor. Bu hırsız site, artık nereden çalıyorsa bilgileri, (çünkü benim bilgilerimi iznim dışında kullanan hırsızdır) aracpiyasasi.com denen hırsız sitede ilan yayınlıyor izinsiz. Zaten fotoğraflar üzerindeki filigran mı artık watermark mı ne diyor iseniz, onlar bile duruyor. Üzerine güya kendi isimlerini de yazmışlar alttaki belli olmasın diye.

    Ülke muz cumhuriyeti olduğu için normal karşılanacak bir şey zaten. Kış geldi, eve kombi bakımı diye gelip sizi silkip kombinin de damına konan sözde tamircilerden sonra bunlar da gayet normal.

    Devlet zaten atıp tuttu, telefonla taciz edeni silkeleriz diye, bu sözün üzerine gaza geldiler her yerden artık sms arama rahat rahat geliyor. Makamında işini doğru yapanları tenzih ederim ancak yönetimde bir kamyon hıyarla iş yapılırsa olacağı bu.

    İlan verirken aklınızda olsun.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.