Şimdi Ara

İnfinity Blade 2 Anahtar Nerde...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi yere geldim kapıda kırmızı bir işaret var anahtar istiyor ben önceden anahtar vs. aldım ama yine açılmıyor kapı nasıl açıcam ben bu kapıyı,ejderhayı göğsünden mızraklayan yerdeyim ne yapıyosam solda ki kapıyı açamadım bilen varmı...?

Crypto for everyone [⚡️]
  • quote:

Orijinalden alıntı: avarnet

diğer kapılara gideceksin en son karşılacağın adamı öldürdükten sonra elini o yerdeki kuyuya sokacak ölüp tekrar geldikten sonra kapılar açılmış olacak

Dediğin kapıya gittim hani tam anahtarı alınca yukardan canavar aşağı iniyor onu öldürdüm sandıktaki iğneye benzer bişey vardı aldım sonra çıktım o kapı kapandı soldaki kapı var ondada kırmızı bi işaret var açılmıyor başkada kapı yok ki burda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Arkadaşlar bi yere geldim kapıda kırmızı bir işaret var anahtar istiyor ben önceden anahtar vs. aldım ama yine açılmıyor kapı nasıl açıcam ben bu kapıyı,ejderhayı göğsünden mızraklayan yerdeyim ne yapıyosam solda ki kapıyı açamadım bilen varmı...?

Kirmizi isaretli kapi dedigin nerde arkadas ben farkli bir oyun mu oynuyorum anlamadim ki :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.