Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (371. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.461
Cevap
39
Favori
306.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 aydir 2 kisi hergun 3-4 saat oynuyoruz fakat 1 tane bile sniper bulamadik norad airport filan heryere baktik cildiricaz artik. Nasil sniper bulabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DabayDabay D kullanıcısına yanıt
    Sniper bulmak kolay değil öyle :) ben 1 yıl oynadım bulduğum sayı 5i geçmedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DabayDabay

    2 aydir 2 kisi hergun 3-4 saat oynuyoruz fakat 1 tane bile sniper bulamadik norad airport filan heryere baktik cildiricaz artik. Nasil sniper bulabiliriz?

    Hocam 300 tane var bende satilir istersen video atabilirim, bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyunu önceden 1.5 dolara alanlardanım oyun idare eder ama arkadaş arıyorum 3 saat oynadım tek olmuyor YOKMU BİRİSİ !!!!
  • Evet denildiği gibi oyunda hileciler var ama çok fazla denk gelmedim. genelde whitestone de takılıyorum. 45 saat oynadım şu ana kadar ve gerçekten çok eğlenceli. Oyun fizik açısından falan çokta kaliteli değil. Ama baya eğlendirdiğini söyleyebilirim. Hala da oynuyorum yani Yani para verip alınabilir. beraber oynamak isteyen olursa Steam adı: DengeR
  • Bu oyunu grup halinde oynicaklardan pm bekliyorum
  • Arkadaşlar hile hala çok mu ona göre alalım
  • Oyuna yeni başladım. Oyunda deli yürek gibi gezen onlarca insan var. Hemen indiriyorlar :) Bakalım sonumuz ne olur.. :D Ayrıca bir sey daha öğrenmek istiyorum ben oyunu kendi sitesinden aldım. Steam üzerinden alınca farklı sunucularda mı oynuyorsun acaba bunun hakkında bilgi verebilir misiniz acaba.. Tşk ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caperz -- 1 Temmuz 2014; 11:53:43 >
  • timeout joining game hatası alıyorum
    servera giriyorum yükleniyor sonra bu hata geliyor
  • adamlar ellerindeki fırsatları oturup 2-3 yıl düşünseler bu kadar güzel mahvedemezlerdi warz çıkış yaptığında dayz falan çıkmasına 1 yıl vardı rakipsiz oyunda ellerine gözlerine bulaştırdılar. şuanda o oyunu toparlayabilecek birşey yok gibi
  • Oyun cop.almayin aldirmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılık,dolu golbal li paragon .
  • Oyuna tekrar girmem ancak dakotazın o güzel oyunları ile oluyor.Onu izliyorum giresim geliyor giriyorum falan PTE server a giriyorum az item kasayım belki adam vururum filan diye her ne hikmetse ben kimseyi göremeden adamlar çook alakasız biyer dibime kadar girmişler çakiyorlar hs yi adamları göremiyorum bile direk vuruyorlar onlar bizi artık nasıl görüyorsa bilemiyorum.Neyse sizin bildiğiniz kolay item lootlama yöntemleri varmı ben biraz PTE serverlardan lootladım az sniper ile az assault silah var globalda ama daha onlarla pvp filan çıkmadım ne tavsiye edersiniz hem item lootlamak için hemde pvp için?Neyde pvp yapmalıyım ne tarz taktikler kullanmalıyım sizce?
  • Infestation: Survivor Stories aldım oyuna giriyorum play game diyip server seçiyorum doluyor sonra serverdan atıyor DC verip. Bu nasıl iş beyler ya aynı hatayı alıp çözümü bilen varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolBüfesi -- 24 Temmuz 2014; 0:24:32 >
  • Campos'a Boss Zombiyi Keserkene :D

  • arkadaşlar oyunu yeni aldım biraz acemiyim. bu severlardan hangisi iyi. benim asıl istediğim PVE olsun bi önerisi olan varmı ?

    Birde bilen bi arkadş şu serverları anlatabilirmi bana ;

    Prıvate server
    Public test
    strongholds
    offıcal veteran server.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTrn -- 17 Ağustos 2014; 17:22:43 >
  • Aldığıma pişman olduğum oyundur bu ne rezillik arkadaş ya !! bu kadar sorunlu oyun görmedim hayatımda oyunu indirmek için 2 saat bekledikten sonra toplamda 6 saat boyunca oyuna girmekle uğraştım ( evet 6 saat ) ve sonuç ne mi ? milyonlarca error ... Ha hiç mi giremedim ?? hayır . Girdim fakat o nasıl bir optimizasyon'dur kardeşim oyun kötü grafiklere sahip olmasına rağmen ( bence ) çok fazla kasma yapmaya başladı ve çileden çıktım bu pc de yüksek grafiktli oyunlar oynamış biri olarak (gta 4 medium-high [gölgeler ve çözünürlük max] 60 fps sabit) bu oyunun optimizasyonunu berbat buldum Almayın aldırmayın kardeşim !! aynı zamanda son aldığım haberlere göre herkes oyun tamamen pvp gibi bir hal aldı vede oyuna parayı yatıran kazanıyor gibi bir mantık geldiğini duydum ( bende onların yalancısıyım bu konuda pek bilgim yok ) .. sonuç olarak parama yazık oldu diyorum ben



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CF7997C7 -- 17 Ağustos 2014; 18:17:17 >




  • ben oyunu 2 sene önce aldım 15$'a hala oynuyorum. öyle indirememe, servera girememe hiç yaşamamışımdır 2 senedir belki bir kaç kez. hatırlamıyorum bile.

    oyun gayet stabil serverlar gayet stabil. hile aylardır denk gelmedim belki vardır ama çok az. ama şunuda söyleyim 15 kişi olan serverlarda oynuyorum. zaten diğer şekilde oyunun tadı çıkmıyor zırt pırt adam çıkıyor 50 kişi olan serverlarda. hile hala vardır birşey demiyorum ama ben denk gelmiyorum çok kişi olan serverlarda hileciler genelde.

    ben bu şekilde memnunum.

    oyun 2$a bile satıldı steamde. bu oyuna 2$ verip yazık oldu demek nasıl bir şeydir anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Ağustos 2014; 19:57:21 >
  • İlac verilip sniper alınır pm atarsaniz sevinirim. Ayrica globali dolu clan arayan varsada global ve karakter ozelliklerini belirterek pm atabilir. Clan mekanimizi pm de belirtirim.
    Oyunu ilk ciktigi gibi almistim yazdan yaza giriyorum oyun yaz sonunda genelde yormuş oluyor ama zaman gecirmek icin cok zevkli . Heleki bu yaz loot miktari artmis ve bir suru yeni ozellik eklenmis cok begendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Dostum boss keserken hata yapiyosunuz moseberge 3 4 sarjor al git karnina sık ölüyor mermi israfı yapmissiniz. Moseberg bol cikan bi silah ve mermiside ucuz dolar biriktirirsin ona yetcek kadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babilden -- 20 Ağustos 2014; 21:41:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.