Şimdi Ara

Infant optics DXR-8 Bebek kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Infant optics DXR-8 Bebek kamerası
    Ürün Amerika’dan getirilmistir ve hic kullanilmamistir. Biz de hala ayni modeli kullaniyoruz son 3 senedir, cok yüksek menzilli ve sorunsuz bir kamera.
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/infant-optics-dxr-8-video-baby-monitor-with-interchangeable-optical-lens_pdp_550112218

    Infant Optics DXR-8 video bebek monitörü, güvenebileceğiniz bir monitör olarak uzun bir geçmişe sahiptir. Kompakt boyutu, çarpıcı video ve ses kalitesi sunarken evin etrafında taşıyabilecek kadar küçük ve hafif bir monitör olduğu için performans ve çok yönlülük arasında mükemmel bir denge kurar. Kameralı ve sesli bir bebek monitörü arıyorsanız, DXR-8 size ve bebeğinize gönül rahatlığı sağlayacak güvenilir monitördür. DXR-8, kamera lensleri seçeneklerine sahip bir video bebek monitörüdür.

    MÜKEMMEL BOYUT VE AĞIRLIK ORANI - enerjiye aç geniş ekranlara güç sağlamak için büyük pil yok. DXR-8 hafif ve taşınabilir olup evin her yerinde gerçek hareketlilik için tasarlanmıştır.

    TAM GÖRÜNTÜLEME KONTROLÜ - DXR-8, pan / tilt / zoom ve değiştirilebilir lens gibi kamera özelliklerine sahip bir bebek monitörüdür. Yakından görmek için yakınlaştırma lensini takın veya geniş açılı lensle uzaklaştırın. 4 kameraya kadar genişletilebilir.

    Tak ve çalıştır - kurulum gerekmez. Bağımsız ses aktif LED çubuğu bebeğinizin ne zaman ağladığını görmenizi sağlar . İnternet kameralarından farklı olarak, DXR-8 akıllı telefonunuzu rahatsız etmeden özel bir monitör ekranında sıfır yükleme süresi gecikmesiz oynatma sunar.% 100 dijital gizlilik, bilgisayar korsanlarından korunur.



    Karanlıkta veya ekran KAPALI durumdayken daha iyi durum farkındalığı için sesle etkinleştirilen LED çubuk
    Uzaktan kaydırma / eğme / dijital zoom
    Alarm fonksiyonu, iki yönlü konuşma, uzaktan termometre
    Tarama Modu ile 4 adede kadar kamera genişletilebilir
    Görünmez IR gece görüşü
    Pil ömrü: 12 saat salt ses modu, canlı ekranla 8 saat

    Infant optics DXR-8 Bebek kamerası


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.