Şimdi Ara

Industry Giant 2 yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar oyun süper birsey.Fakat anlamadığım ve çözemediğim bir konu var.Çoğu üretim sistemini kurdum üretim çok iyi.Çokda iyi para kazandım. (12 milyon gibi oldum)Fakat ne olduysa anlamadım 1912 yılına geldiğimde mağazalar ürün almamaya başladılar ve hızla eksiliyor bakiyem :( Depolarda gıdalar felan olduğu gibi duruyor.Ay sonuda artı para yerine,ürün almadıkları için -800 oluyor.Neden ürün almıyorlar? Bilen varmı?Nasıl sistemi eskisi gibi yaparım?Eksik yaptığım konu ne?Ve 12 milyondan 3.4milyon eksi bakiyeye kadar düştüm yıl 1915 oldu :(

Please lütfen

www.lenscim.net
  • @yakuza34
    dostum o oyunda birsürü ufak tefek kurcalama yapılabilir sorun birsürü şey olabilir ben sana aklıma gelenleri söyliyim..

depona yakın yerlere çok fazla mağaza açtısan(aynı mağazadan),aylık satışlar herbir ürün için her açtığın mağaza başına azalır:5-4-3-2-1 satılır ayda,abartı miktarda mağaza açtıysan 0 olur bu rakam

bazen mevsime göre ürün satışları değişir,tutar ekranda bi uyarı çıkar havalar çok sıcak olacak diye,sen he he diyip kapatırsın uyarıyı,sonra raincoat satıyosan satışlara bi bakarsın inanılmaz düşmüş,hatta 0 lanmış

spor araba gibi ayda 1-5 arası satılan çok pahalı ürünlerde eğer küçük bir şehirdeysen,bi de mağaza ayarlarından arabayı en fazla kar getirecek şekilde satmayı ayarladıysan(normali %100 kardır,200 e çıkarmış olabilirsin),o 1 araba bile satılmaz artık

aklıma şimdilik bunlar geldi yardımım olur inşallah

• quote:

Orjinalden alıntı: SadeceEmrehan

@yakuza34
    dostum o oyunda birsürü ufak tefek kurcalama yapılabilir sorun birsürü şey olabilir ben sana aklıma gelenleri söyliyim..

depona yakın yerlere çok fazla mağaza açtısan(aynı mağazadan),aylık satışlar herbir ürün için her açtığın mağaza başına azalır:5-4-3-2-1 satılır ayda,abartı miktarda mağaza açtıysan 0 olur bu rakam

bazen mevsime göre ürün satışları değişir,tutar ekranda bi uyarı çıkar havalar çok sıcak olacak diye,sen he he diyip kapatırsın uyarıyı,sonra raincoat satıyosan satışlara bi bakarsın inanılmaz düşmüş,hatta 0 lanmış

spor araba gibi ayda 1-5 arası satılan çok pahalı ürünlerde eğer küçük bir şehirdeysen,bi de mağaza ayarlarından arabayı en fazla kar getirecek şekilde satmayı ayarladıysan(normali %100 kardır,200 e çıkarmış olabilirsin),o 1 araba bile satılmaz artık

aklıma şimdilik bunlar geldi yardımım olur inşallah

Çok teşekkür ederim.Söylediklerine baktığımda kar oranını oynamadım ama 13 bin nüfüslu bir yerleşim yerine 3 mağaza açtım gıda mağazası.Dediğin mantıklı geldi ama diğer yerleşim alanlarında 1 er tane gıda marketi war,madem orayı neden etkiliyor?Ayrıca 12 yıl boyunca bir terslik çıkmıyor 3 mağaza gayet normal satış yapıyor.1912 de başlıyor bu olay...

Teşekkür ederim.

• hangi campaign? hangi blm? gold edition mu? tam olarak söylersen yardımcı olabilirim...

Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

hangi campaign? hangi blm? gold edition mu? tam olarak söylersen yardımcı olabilirim...

Gold edition değil.Campaign değil , Biglake haritasını seçiyorum.Campaign daha oynamadım.Haritadan yer seçip öyle oynuyom.

Orjinalden alıntı: white_tiger

deflasyon olmuş olum para var ama talep yok yunu bilmiyorum ama dediğin şey o

İlkokul kaçıncı sınıfa gidiyorsun?

Orjinalden alıntı: mehmet2468

kardeş bırak industry giantı oynamayı. transport giant al. o oyuna bi kaptırısan saatlerce bilgisayarın başından kalkmazsın acaip güzel bi oyun. tavsiye ederim

Konusu nedir?Amaç felan?Giant ile aynı tarz mı?
  • yine jowood şirketinin çıkardığı oyun. 1850 den başlayıp 2020 lere kadar süren nakliye üzerine dayalı bi oyun. örnek olarak ormanda tomruk üreten adamdan at arabası, kamyon, tır, tren vs vs ile tomrukları yükleyip onu keresteciye götürüyosun. keresteci ev eşyası yapıyor. o eşyaları da şehirlere dağıtıp para kazanıyorsun. burda anlatamıycvağım kadar ayrıntılı aslında ve çok dengeli. kullanılan araçlar orjinal. grafik olarak industry e benzio. kesin dene derim
    www.lenscim.net
  • 5 yıl olmuş ama halen bulamadım :)

Orijinalden alıntı: Yakuza34

5 yıl olmuş ama halen bulamadım :)

teknoloji geliştikçe yeni rürünler çıkar ve eskisine olan talep azalır ve 5 yılsonra tamamen biter. atıyorum radyo üretiyorsun satıyorsun, müzik seti çıktı radyoya olan talep 5 yıl sonra 0 olurken müzik setinin talebi fırlar. bundan dolayı olabilir. ne üretip sattığını bilemediğim için aklıma ilk gelen bu oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.