Şimdi Ara

Industry Giant 2 oynayan, bilen var mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2006 yazında bir arkadaşımın tavsiyesi ile verdiği industry giant oyununu sadece 2 ay oynayabildim. Pc ye format atınca oyunu tekrar yüklemek için cd sini tekrar buldum. Fakat çok derin çizikler sebebiyle oyunu tekrardan yükleyemiyorum. Forumun bu bölümünde sizlere sormak istedim. Elinde industry giant2 cd si olan varsa benimle irtibata geçip gönderebilir mi?
    Not: Bu orada oyunu bilmeyenler varsa ticaret, strateji vb. yönden tüm strateji severleri memnun edecek bir oyundur. Bu iki ay içerisinde beni (dune ve ilk command and conqueror sever olarak) 5 gece uykusuz bırakmış bir oyundur.

    Yazım hataları düzeltilmiştir. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advanced -- 22 Nisan 2008; 15:01:04 >



  • var bende gold sürümü. Ayrıca dogru adı industry giant 2 :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

    var bende gold sürümü. Ayrıca dogru adı industry giant 2 :)

    Katılıyorum ismi yanlış yazmışım. Peki oyunun kopyasını temin etmem mümkün olur mu?
  • bu oyunu kısaca anlatabilicek olan varmı yükledim ama genel olarak yapıcaklarımı anladım ama n nasıl birazdaha bilfi alabiliceğim önceden oynamış bir arka ihtiyacım war..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: şilelignç

    bu oyunu kısaca anlatabilicek olan varmı yükledim ama genel olarak yapıcaklarımı anladım ama n nasıl birazdaha bilfi alabiliceğim önceden oynamış bir arka ihtiyacım war..



    genel mantık taşımacılık şirketi kurup geliştireceksin.madenlerden fabrikalara hammadde,fabrikalardan mağazalara ürün taşıyıp para kazanacaksın.her madenin hangi fabrikada hangi ürüne dönüşeceği resimlerle belirtilmiştir.örneğin;petrol olan yerden lastik fabrikasına hammadde taşıyacaksın,oradan çıkan ürünü oyuncak fabrikasına taşıyacaksın,en son da oyuncağı mağazaya götüreceksin.tabi bunları yapabilmek için fabrikaları senin kurman gerekiyor.her zaman demiryolu ilk tercihin olsun.bunun yanında metalleri,ahşap ürünlerini örnek de verebiliriz.dur yaw acayip canım çekti.kurayım da oynayım şunu.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Advanced


    quote:

    Orjinalden alıntı: crazygamer_wb

    var bende gold sürümü. Ayrıca dogru adı industry giant 2 :)

    Katılıyorum ismi yanlış yazmışım. Peki oyunun kopyasını temin etmem mümkün olur mu?


    pm den msn ver konusalım
  • Ya arkadaşlar oyun süper birsey.Fakat anlamadığım ve çözemediğim bir konu var.Çoğu sistemi kurdum üretim çok iyi çokda iyi para kazandım. (12 milyon gibi oldum)Fakat ne olduysa anlamadım mağazalar ürün almamaya başladılar ve hızla eksiliyor bakiyem :( Depolarda gıdalar felan olduğu gibi duruyor.Ay sonuda artı para yerine almadıkları için -800 oluyor.Neden ürün almıyorlar?Bilen varmı?Nasıl sistemi eskisi gibi yaparım?
  • Yahu nerden temin edebilirim ben bu oyunu?
  • Bu oyunu ararken Transport Giant diye bir oyun buldum aynı oyun değil dimi
  • Transport giant farklı oyun evet
  • Oyunu buldum kurdum ama Almanca bir hata veriyor ekran kararıp kalıyor sanırım ekran kartıyla ilgili; yeni kartlarda sorun veriyor diye birşey okudum ama ne kadar doğru bilemem, sonuç olarak oyunu oynayamayacağımBirde Transport Giant'a bakalım nasıl bir oyun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 26 Temmuz 2008; 15:32:01 >
  • Transport Giant güzel oyun ama en başlarda anlaması zor biraz
  • bu oyun vista da çalışmıyo bi yama falan var mı acaba ?
  • 2 hafta önce media marktta görmüştüm güzele benziyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koddha

    bu oyun vista da çalışmıyo bi yama falan var mı acaba ?


    vistadan önce yeni nesil ekran kartlarında çalışmıyor. Bunun için piyasada unofficial patch ler var. Vistada çalışma olayını ise denemedim. Xp forever...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yakuza34

    Ya arkadaşlar oyun süper birsey.Fakat anlamadığım ve çözemediğim bir konu var.Çoğu sistemi kurdum üretim çok iyi çokda iyi para kazandım. (12 milyon gibi oldum)Fakat ne olduysa anlamadım mağazalar ürün almamaya başladılar ve hızla eksiliyor bakiyem :( Depolarda gıdalar felan olduğu gibi duruyor.Ay sonuda artı para yerine almadıkları için -800 oluyor.Neden ürün almıyorlar?Bilen varmı?Nasıl sistemi eskisi gibi yaparım?

    konuyu hortlatıyorum ama çözüm bulabildiniz mi bu duruma :) steam da tekrar satışta ve her bilgisayarda oynanabiliyor artık :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.