Şimdi Ara

Inditex iş görüşmeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu mülakatlara daha önce giden oldu mu ? Benim 3. Görüşmem fos çıktı sanırım perşembe gittim 1 hafta dolacak ses çıkmadı ihtiyacım da vardı baya. Giden varsa bu 3. Görüşmede neler olduğunu anlatabilir mi bana yine saçma sapan sorular sordu mağaza müdürü kadın. Sabırla da cevapladım gayet. Ulan sanki genel müdür olacaz tezgahtarlık için bu nedir 3 tane mülakat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni 3.görüşmeye çağırmışlar, ben 2.görüşmede takıldım kaldım, 3 aydır aramıyorlar.
    Oysa ki mükemmel geçmişti sorulara mantıklı cevap verdim memnun oldukları her hallerinden belliydi ama tek eksiğim daha önce hiç bir giyim mağazasında çalışmadım, belkide bu dönemde öncelik olarak deneyimlilere yöneliyor olabilirler.
    Bi de mağazada açık oldukça almalarıda diğer etken. LC waikiki De Facto gibi yerlede gidip başvuruyorsun adam aynı gün evrakları hazırla yarın başla diyor.

Umarım benide çağırırlar 3.görüşmeye ve bu markanın bi parçası olurum.
    Çok iyiler çünkü...

Ben 1.görüşmeye arkadaşımla gittim, kendisi LC waikikide çalıştı 2 yıl, onu 1 hafta önce aradılar 2 gün önce başladı.
    3.görüşme Mağaza görüşmesinde hemen teklif yapmışlar.
    Seni 1 haftadır aramamaları neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 7 Temmuz 2015; 18:37:41 >

• Peekay kullanıcısına yanıt
    Benim de şu ana kadar hiç bir iş tecrübem yok. 2. Görüşmede gözlemlediğim kadarıyla ılımlı ve atik olmana bakıyorlar. Mesela kendinizi tanıtın dediğinde hemen el kaldırdım ve diğer 2 mülakat sorusuna da ilk ben cevap verdim bu tarz şeyler etkiliyor sanırım.

Ayrıca dediğiniz gibi birkaç yerde okudum 3. Görüşmede iş teklifi yapılıyormuş. Ama benim gibi olan da varmış bi ton abuk sabuk soru sorulan. Bugün insan kaynaklarını aradım 1 hafta doluncaya kadar bekleyin dönüş olmazsa bizi arayın dediler. Ya zaten bu 3. Görüşmedeki kadına sinir olmuştum. Bana saat 15.00 da gel dedi gittim kadın yemeğe çıkmış. Anlamadım bi acayipti.

• Up

• inditex görüşmesine bende gitmiştim baya oluyor 3.görüşmeye çağırılmamıştım bende ama öyle bir ortam var ki sanki nasaya eleman alıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ilk iki görüşme öyle değildi tamam yine tuhaf sorular vardı yok köpekle giren müşteri bilmem ne ama 3.deki kezo bozdu olayı makineli tüfek gibi soruları sıraladı ben böyle şey görmedim. Bi de böyle tipleri mağaza müdürü falan yapıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.