Şimdi Ara

İndirimli İstanbulkart Hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,


    Üniversite girişim 2009 ancak mezun olmadım ve 7 senem dolduğu için YÖK'te öğrenci olduğuma dair bilgi çıkmıyordu. Bu sene Anadolu Üniversitesi AÖF İngilizce İşletme bölümüne başlıyorum. Yeterlilik sınavını geçtikten sonra öğrencilik durumum E-devlet üzerinde aktif oldu, "XXX kişisi Anadolu Üniversitesi öğrencisidir" diyor ancak öğrencilik hakkım olmadığı yazıyor. Sizce indirimli İstanbulkart alabiliyor muyum?

    Bilgisi olan ya da aynısını yaşamış arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.



  • E devlet üzerinden öğrenci belgesi barkodlu alabilirsen, istanbulkart alabilirsin.
  • aynı durum bendede var şu anda 2005 de kayıt oldum 2009 da bıraktım şimdi 2019 da yenıden kayıt oldum e devlette aktıf gozukuyor öğrencı belgesı oluşturda da aktıf gozukuyorum öğrencı belgesı alabılıyorum.153 beyaz masayı arıyorum bana öğrencılıgınız aktıf gozukmuyor aöf arayın seyehat kartları kısmını guncellesınler yöksis den dedıler aradım guncelledıler.Ama hala beyaz masa ve istanbulkart.com da öğrencılıgım aktıf gozukmuyor.Beyaz masa başvuru merkezıne gıtsenızde aktıf goremedıklerı için kart veremezler dıyor siz nasıl çözdunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanjk -- 15 Şubat 2019; 9:13:35 >
  • Aynı sorun bende de var. Bugün gittim İstanbulkart başvuru merkezine Yök ile görüşmeniz gerekiyor dedi. Aradım aof'yi hakkınız yok diyor. Çok saçma bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.