Şimdi Ara

İNDİRİM SONRASI İTEM FİYATLARI Covert'ler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Steam YAZ İNDİRİMİ süresi artık bitiyor.Cs-Go daki özellikle Covert ( çok gizli ) serinin fiyatlarında bariz bir düşüş olmuştu.Şu saatten sonra piyasa eski haline döner mi ?
    Sizce item piyasası ne olur ?

Bir kaç silahın indirim öncesi ve şu anki ortalama fiyatları.

M4a1-s Cyrex FT = 85 liradan 65 liraya
    Ak-47 Vulkan FT = 90 liradan 75 liraya
    M4a4 Asiimov FT= 80 liradan 65 liraya
    Awp Asiimov FT = 140 liradan 120 liraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjiNaL.myth -- 22 Haziran 2015; 1:10:18 >

• Bir sürü item satıp oyun alan insan var.
  • İşte sorumda o zaten.Bu kadar millet oyun almak için ellerindeki itemleri sattı.Sadece Cs-Go olarak değil tüm oyunların itemleri dibe vurdu.Fakat oyunlarda ki indirim bitmek üzere.

Piyasa tekrar normale döner mi ?
    Dönerse ne kadar zaman alır ?
  • illa ki normale dönecektir hocam zamanla. bu şekilde düşük kalacağını zannetmiyorum hiç. yeni operasyon geldiğinde de benzer durumlar yaşanıyor.
    pahalı item alacaksanız bu dönemde almak en iyisi. ama arada vergi çok olduğu için satma amacıyla almak pek mantıklı olmuyor. çoğu vergiye gidiyor aradaki paranın
  • Biraz stokladım covertlerden.İndirim bitince satma düşüncesindeyim.Asiimov Cyrex Vulkan falan aldım.Zarar etmeyeceğimi düşünüyorum.Piyasa normale dönsün buradan item olarak yada keye çevirip satacağım inşallah.
  • Sadece o degil trade up yapmaları olsun dreamhackden dolayı bets kazananlar olsun düşürdü ama cok yukarı çıkmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DürümYiyenSolucan kullanıcısına yanıt
    Kalkıpta Awp Asiimov FT fiyatını 200 lira olmayacağını biliyoruz tabiiki.Sadece yukarıda yazdığım ortalama fiyatları tekrar ne zaman görür merakım budur.Sonuçta sermayeyi kediye yatırmış olmayayımda.

4 awp asii. FT+ 3 m4 cyrex MW+ 1 m4 cyrex FN

Bunlar var.Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek
  • MarjiNaL.myth kullanıcısına yanıt
    bir hatan var dostum oda covert item stoklamak. Ben bu stok işini 2 yıldır yapıyorum gerek yaz indirimlerinde gerek turnuvalarda gerekse büyük güncellemelerde. Böyle büyük %25 inmiş itemler yerine %30-35i gören küçük fakat her zaman alıcısı olan itemleri tercih ediyorum ben daha fazla uğraştırıyor doğrudur fakat edilecek 10-20 lira kara 4-5 tl fark eder. Bunun yanında küçük itemler her zaman daha kolay pahalanıyor. Örneğin şu an 6 liradan aldığım atomic alloy ftler 8.3 u görmüş fakat awp asiimov hala 120 tl. Birde bu gelen 1 hafta takas banı olayı var. indirimlerden sonraki 7. günün sonunda tekrar düşer piyasa 6. gününde eğer istediğim fiyata çıkarsa tüm itemler satmayı düşünüyorum.
  • Ben marketten çekmedim ama :) Takaslayarak topladım

Ak vulkan fn ye karşılık = Awp asii ft + Awp asii bs + famas jinn ft bu şekilde takasladım.Bıçağı bozdurdum o itemlerle aldım.Marketten almış olsam 10 liranın üstüne çıkmazdım zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjiNaL.myth

Ben marketten çekmedim ama :) Takaslayarak topladım

Ak vulkan fn ye karşılık = Awp asii ft + Awp asii bs + famas jinn ft bu şekilde takasladım.Bıçağı bozdurdum o itemlerle aldım.Marketten almış olsam 10 liranın üstüne çıkmazdım zaten :)

tebrik ederim ben o ruslarla dengesizlerle uğraşmaya üşendiğimden bıçağımı markette sattım itemleri marketten aldım tekrar satarken market vergisini yiyeceğim
  • İşte ben o vergiyi vermemek için uğraştım :) başarılı da olduğumu zannediyorum.Şimdi beklentim piyasa normale dönsün o şekilde keye çevirip yada İTEM olarak satacagim. Sonuçta m4 cyrex ve Awp Asiimov aranılan itemler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.