Şimdi Ara

###İNDİRİM###Panasonic Lumix DMC-FZ30###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SIFIRDAN FARKI OLMAYAN Panasonic Lumix DMC-FZ30 Fotoğraf Makinamı SATIYORUM. ÜZERİNDE ÇİZİK HİÇ BİR KUSURU YOKTUR. ÇOKTA FAZLA KULLANMA FIRSATIM OLMADI. PİLİ SAĞLAM FAZLA ŞARJ OLMADI. - ORJİNAL JAPON - BUNUDA BELİRTMEK İSTERİM. İZMİR İÇİ ELDEN TESLİM EDERİM. İLGİLENEN ARKADAŞLARA HER ŞEKİLDE YARDIMCI OLURUM.

FİYAT : 480 den 460 TL.... SON FİYAT....

Gönderilecek ürünler:
    Panasonic Lumix DMC-FZ30
    1 adet pil
    Pil şarj cihazı
    CaseLogic marka kaliteli bir çanta
    bilgisayar bağlantısı USB kablosu
    Ürünün kutusu, cdleri ve kullanma klavuzları

3 AYAKLI TRİPOT ÇANTASIYLA BERABER VE CASELOGİC MARKA KALİTELİ ÇANTA HEDİYEDİR....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_27 -- 17 Nisan 2010; 20:19:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu alet profesyonel değildir, slr like ya da bridge camera adıyla da bilinen geçiş modellerindendir. Yani ne SLR (profesyonel diye bilinir) makinadır, ne de point and shoot (kompakt diye bilinir) makinadır. Alacak olanın bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portnoi -- 10 Nisan 2010; 13:21:38 >
  • dostum bucadayım ben ama makinaın fityatıyla ilgili indirim yapma şansınz var ise görüşelim
  • dostum evet dedeğine katılıyorum. slr makine değil yarı profesyonel makine kelime hatasından dolayı özür dilerim. amacım yanıltmak değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan35

dostum bucadayım ben ama makinaın fityatıyla ilgili indirim yapma şansınz var ise görüşelim

dostum senin düşündüğün fiyat nedir. sanada yardımcı tabiyki olmak isterim. sen araştırdıysan makinenin ikinci el fiyatlarına bakmışsındır. makinem hakkatten temiz eğer alman kısmet olursa bizzat görürsün zaten elden alınacağı için kutusuyla sana veririm. izmir olması güzel

• bende izmir içinde oturuyorum...fiyatta az bi indirim yaparsan görüşelim...pilin fazla kullanılmamış olması önemli...balçovada oturuyorum...ben zaten makinanın özelliklerini iyi biliyorum..profesyonel olmasada ona yakın iyi bir cihaz....
  • pm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.