Şimdi Ara

İNDİRİM - Casio Diver 200m.wr. Sıfır Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
3
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Casio Diver 200m wr.

Geçen hafta Eminönü taraflarında vitrinleri gezerken bu saate rastladım. Artık Casio nun "sağlam/kaliteli" diverleri bulunmuyor. Bu saatte 3-4 sene öncesinin modellerinden. Günşah saatte buldum. Türkiye de birkaç tane bulursunuz bulamazsınız herhalde. Amerikada falan var. Ucuz ama çok sağlam ve kaliteli bir diver.

275 TL idi fiyatı. Pazarlık ile 200 TL ye aldım. Saat sıfırdır. İmzalı kaşeli garanti belgesi mevcuttur. "ERSA "
    garantilidir 2 sene.

Faturasıda mevcuttur, resimlerde görebilirsiniz.

Sıra geldi diver kontrol ve modifiye kısmına :)

Oradan sirkeciye geçtim. Saat vitrinde çok beklemiş olabilir diye güvendiğim bir saatçide 10 TL ye pilini ve contasını değiştirdim. Daha sonra doğubank Baron saate gittim. Orada yazın dalış faliyetlerinde kullanabilirim diye Citizen in hakiki kauçuk diver kordonunun aldım saatime göre. 25 TL ye.

Saat 200 metre su geçirmiyor ve vidalı tepeli, vidalı kapaklı. Hakiki bir diver modeli. Çelik döner bezel, parlak lumeler, 10 sene pil ömrü var.

Saat sıfırdır hiç kullanılmamıştır. 200 TL ye alınıp, 10 TL pil, 25 TL diver kordonu ek olarak satın alınmıştır.

Tatil ve deniz aktivitelerimin plan değişikliğinden ötürü satılıktır.

125 TL

Kargo alıcıya aittir. Çok çok uzun yıllar kullanabilecek bir saatir.

200 metre su geçirmez.
    Vidalı kilitli tepe
    vidalı arka kapak
    parlak lumeler
    tarih
    mineral cam
    10 sene pil ömrü
    döner çelik bezel

[simage]
    [/simage]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 8 Temmuz 2014; 9:01:21 >

Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )

• satıştamı şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.