Şimdi Ara

İndirim bitti. 250 TL 250 TL Üzerinde 100 TL İndirim 'İLK MESAJDA FIRSATLAR'(newegg.com) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
649
Cevap
23
Favori
56.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1:39 amINDIANAPOLIS, IN
    In transit

    4 aralık diyor benim de
  • Az önce verdiğim sipariş elime ulaştı. yanlız kargo takibinde ürün bursadan eskişehir yerine konyaya gitmiş gözüküyor şuanda :) kutu içinde ürün zarar görmesin diye küçük şişirilmiş poşetler arasına konmuş ram paketi. Kargolamasını beğendim newegg'in.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun26180 -- 30 Kasım 2018; 11:18:50 >
  • 25 kasımda fedex'e teslim edilen kargo bugün teslimat zamanı ama hala yola çıkmamış gözüküyor.
  • jrvirus kullanıcısına yanıt
    Çabuk sonuçlandırmışlar sizin şikayeti. Ben de az önce aradım ne oldu şikayetim diye, 3 iş günü içinde dönüş olur dedi.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Tamamen iade etmeye gönüllüler zaten, adamların derdi biz herkesten fark alalım cebimizi dolduralım. eğer itiraz eden olursa onun hakkını geriveririz.

    Malesef yasa koyucular bu sorunları görmezden geldiği sürece, ancak kendi hakkımızı bireysel olarak koruyabiliyoruz fakat kitlelerin hakları gasp ediliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EPICA

    Bu mesaj silindi.
    Kargo takip nosu varmıydı? Siparişi ne zaman geçmiştiniz acaba?

    Bende sadece "shipped" yazıyor.

    Bu arada enpara görünenden daha fazla ücret kesmişti, mail atmışlar gün sonuna kadar fark iade edilecek bir kereye mahsus demişler. Şikayervar'a yazmıştım. Bi daha enpara ile almam hala bir kereye mahsus diyor, cepteteb neyse onu yansıttı.




    Şikayetvar.com’ dan ilettiğiniz kredi kartı harcama işleminiz hakkındaki talebiniz, IM23607618 numaralı kayıt ile bize ulaştı. Enpara.com' da kayıtlı telefon numaranızdan sizi aradığımızda ulaşamadık.



    Kredi kartınızla yabancı para cinsinden yapacağınız işlem tutarları, uluslararası kart kuruluşlarınca uygulanan kurlar üzerinden, varsa kuruluşun masraf ve komisyonları eklenerek, Amerikan Doları cinsinden bankamıza iletilir. Enpara.com’a Amerikan Doları cinsinden gelen tutar bilgisi, bankamıza iletildiği günün sonundaki QNB Finansbank Amerikan Doları satış kuru ile TL’ye çevrilerek hesap özetinize yansıtılır.



    Talebinize istinaden harcama işleminize ait kur farkı tek seferliğe mahsus olmak üzere Enpara.com kredi kartınıza iade edilecek. Dilerseniz gün sonunda güncel dönem hareketlerinizi kontrol edebilirsiniz.



    Bize her zaman her konuda Çözüm Merkezi'mizden ulaşabilirsiniz.




  • Corsair Headset aldım, şimdi iade etmek istiyorum ses kalitesi hoşuma gitmedi. İade için $3 shipping fee + %15 restocking ücreti alıyorlar. İlkkez alışveriş yaptım bir daha da tövbe.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttiklaus

    Corsair Headset aldım, şimdi iade etmek istiyorum ses kalitesi hoşuma gitmedi. İade için $3 shipping fee + %15 restocking ücreti alıyorlar. İlkkez alışveriş yaptım bir daha da tövbe.
    Satın almadan önce hepsi yazıyor okumadıysanız bu sizin hatanızdır. Siz 700 liraya alacağınız ürünü 400 liraya alıp sonrada adamlar para kesince suçlu firma oluyor. Malasef kusura bakmayın sizinki keyfi iade olduğundan dolayı bu kuralı koymuşlar .
  • Sagoopa1925 kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesini almadan nasıl tam olarak anlayacaksınız? Kablo kalitesini? Malzemenin hissiyatını?

    Bunları aldıktan sonra beğenmemek en doğal hakkım ve ücretsiz iade edebilmeliyim (100TL kargo parası verdikten sonra en azından)
  • Sabahtan beri de birine ulaşmaya çalışıyorum, Chatte bekliyorum sıra ilerliyor bir zaman sonra çöküyor 4. deneyişim hala bağlanamadım.
  • jrvirus kullanıcısına yanıt
    Az önce e-posta göndermişler. Özetle, biz haksız yere kur farkını aldık ama siz hakkınızı aradığınız için iade ediyoruz demişler. Tersi bir durum olsa mümkün değil, iade etmezlerdi.


    Bu sorunlarla uğraşmamak için newegg firmasından bir daha alışveriş yapacağımı sanmıyorum. amazon olsun, aliexpress olsun bunlar dövizle satıyor, ekstreme döviz ile yansıyor, bankadan o kadar döviz alıp ekstremi ödüyorum, başım ağrımıyor. Ne komisyon, ne kur farkı, vs. Hatta bu aralar kur düşüyor, geçen cuma yaptığım aliexpress alışverişlerinde kara bile geçtim
  • Bu newegg müşteri hizmetleriyle nasıl görüşebiliriz? Live chatte sıra akıyor bir zaman sonra duruyor çöküyor..
  • 24'ünde sipariş vermiştim, 26'sında kargoya verilmiş ve sanki yurtiçinden bir ürün alıyormuşum gibi 30'unda elimde.

    Adım adım takip edebildim, fransa aktarmalı geldi benimki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 30 Kasım 2018; 15:16:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kur farkını firma değil, banka size yansıtıyor. Banka bana demişti mesai saatleri dışında diye makası açmıştık sizde almışsınız eh bu seferlik iade edelim (enpara) diğer bir banka olan cepteteb ise sitede neyse onu çekmiş. Firma değil bizim bankalar bize bunu yapıyor.
  • Laptopa RAM almıştım . Öngörülen teslimat tarihi 30 kasım gözüküyordu öngörüldüğü gibi bugün teslim ettiler. Kargo poşetinin içinden 5 tane fatura çıktı niye bu kadar çok koymuşlar anlamadım. RAM için garanti belgesi çıkmadı bu arada. Ama üstünde ömürboyu garantisi olduğu ve teknik destek ekibinin çok çeşitli platformlar aracılığıyla yardıma her zaman hazır olduğu yazıyor.

    İndirim bitti. 250 TL 250 TL Üzerinde 100 TL İndirim "İLK MESAJDA FIRSATLAR"(newegg.com)




  • Fedex, express teslimat falan demiyor, biraz kafasına göre davranıyor sanırım. Benim teslimat tarihi 29 Kasım'dı ama paket halen Fransa'da, yerinden kıpırdamadı. Pazartesi'ye kaldı, Fedex yine bir arıza çıkartmazsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttiklaus

    Ses kalitesini almadan nasıl tam olarak anlayacaksınız? Kablo kalitesini? Malzemenin hissiyatını?

    Bunları aldıktan sonra beğenmemek en doğal hakkım ve ücretsiz iade edebilmeliyim (100TL kargo parası verdikten sonra en azından)
    Sizin kutusunu açıp iade ettiğiniz ürün ne olacak peki? Değer kaybedecek. O değeri kesiyorlar işte. Ses kalitesini araştırmanız gerekirdi bence.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Amazon neden o değeri kesmiyor? Ek olarak yazan her özellik %100 performansla o üründe olacak diye bir kaide yok.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Kargonun üzerinde Intl Priority yazıyor yani uluslararası öncelikli kargo. @EPICA paylaştığı resimde gözüküyor. Belli ki bazı aksaklıklar olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeopleAreStrange -- 30 Kasım 2018; 16:44:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.