Şimdi Ara

İNDİRİM ''550 TL'' MSI Gtx 680 Lightning.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Hayırlı alış verişler.

    Msi Gtx 680 Lightning vatan bilg çıkışlıdır, kutu fatura garanti yoktur.

    Yedek kasanın bileşenlerini satışa çıkardım, bakımı temizliği yapılmıştır, kartı bugune kadar satmaya kıyamadım, hastaları bilir değerini diye dusunuyrum:)

    Kart sıfır kondisyonunda diycem inanmıycaksınız ama oyle:)

    Asic degeri 86 dır, pc acılınca fanlar 3 4 saniye ters doner toz varsa atar, kendiliginden ledlidir.

    Zaten alıcı buyuk ihtimalle kartı arayp da bulamayan, Sli yapacak biri yada hastası biri olacagı için bilmeyen arkadaslar arastırabilirler fazla sey yazmayayım.

    ''Fiyat 550 liradır pazarlık yapmıyorum arkadaslar ona gore yazınız.''

    Sattığım malın her zaman arkasında duran biriyim, ilk gün ki performansından farkı yoktur.

    Resimler wp dan, sıfırı neyse odur 554 593 9611 iletişim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oinblgue -- 26 Haziran 2018; 18:10:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok güzel ürün bence koleksiyonluk bir ürün. Zamanında ağzımın suyu akardı bu model için. 800 liraya üst segment kart aldığımız zamanlardı hey gidi günler hey iyi satışlar dilerim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsk kardeşim.. benim gözümde de tasarimi olsun sogutmasi olsun hala efsane ama doydum artik:) isinma olayini yazmayi unutmusum aarkdslar kart sivi sogutma blogu eklenmis kartlarla kapışır oynayacaginiz hic bir oyunda 60 65 derece ustunu goremezsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten Muhteşem bi kart.Kullanılan komponent kalitesi müthiş.Bende gtx 580 lightning kullanıyorum.
  • Lightning baska bisey kardeşim ya hakikaten ozenerek tasarliyor msi bu karti ve omurluk materyallerle uretiyor. 5 senelik bi kart bu ama zerre performans kondisyon ve materyal sorunu yasatmiyor, eskimiyor yani hic bir sekilde. İns 1080ti lightningi kullanmak nasip olsun diyeyim iyi forumlar tskler:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 600 e gidin gtx 1050 alın 75w tdp değeri var + yeni bi kart
  • Forsaqen kullanıcısına yanıt
    İlan her türlü yoruma açıktır.

    75w olması yüzünden mi 1050 alınsın yoksa başka elle tutulur bir yorumun var mı güzel kardeşim :)

    1050 lerin sıfır fiyatına baktım yorumundan sonra 800 lira, oyun testlerini inceledim GTA5 ve Witcher gibi oyunlarda fps değerlerinde 680 üstün geliyor,diğer bütün oyunlarda fps değerleri eşit.

    Kaldı ki ilandaki kart Lightning, Lightnin'in overclock performansı ve soğutması hakkında ne kdr tecrüben ve bilgin var acaba?

    Asic değeri 86 sana ne ifade ediyor anlatır mısın? :)

    Kıyasladığın karta yeni damgası vurmuşsun yeniliklerini anlatır mısın?

    Satış ilanlarına kişisel yorum yazarken açıklayıcı olalım arkadaşlar.
  • 4gb değilse zor usta gtx 960 4gb ile benzer skorlar benzer fiyatlara, 2 yıl daha yeni ve malesef güncel oyunlarda 3gb bile yetersiz kalabiliyor.
  • Saka felan heralde buna 600 lira vericenize 350 gtx 670 alın kullanın oc performansı demıs arkadasta 1060 felan gücünemi cıkıyor sankı kaldıkı gtx 1050 varken buna kım 600 tl verir ki insan allahtan korkar ebe insafff

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oinblgue kullanıcısına yanıt
    Bu forumda ilk GTX 680 Lightning'i kullanmış kişi olabilirim zamanında. 1600 küsür TL'ye almıştım ilk satışa çıktığı zaman. Sonraki yıllarda da 1 sene boyunca GTX 770 Lightning kullandım. Aynı gpu'nun biraz daha optimize edilerek ve isim değişikliği yapılarak piyasaya sürülmüş halidir. Boost ile 1230 MHz'lerde çalışıyorsa, LN2 bios'unda ya da unlocked bir bios atarak voltaj limitini açtığınızda veya üst seviyelere çıkardığınızda size 200 MHz civarlarında bir overclock kazanımı var. Efsane falan demeye gerek yok. Zamanında efsaneydi fakat şuan öyle değil. İkinci elde biraz zorlanırsa GTX 1050 alınır bu fiyatlara. Hem TDP farkı olur hem de yeni mimariye sahip daha fazla özellikleri içerisinde barındıran bir gpu'ya sahip olmuş olunur. Fiyatı ise aşırı pahalı. Haketmiyor.
  • Başka baltacı var mı :D
  • oinblgue kullanıcısına yanıt
    Şimdi arada çok yüksek verim farkı var. 680in bellek bandgenişliği hatrı sayılır derecede yüksek olduğundan witcher 3 gibi oyunlarda daha iyi çalışıyor. Yoksa shaderları arasında iki-üç kattan fazla performans farkı var.
    Asic değeri 100 bile olsa, ki o olaya itibar edilmiyor artık, alıp camekan içine koymak dışında herhangi bir sebeple aynı işi 195W TDPli kartla yapmanın hiçbir anlamı yok. Aktüel tüketim farkı bu arada tdp farkından çok daha fazla.
    GTX 1050 çöp bir kart, 1050ti bile çöp esasen. Nvidianın utanmadan gtx diye çıkartmış olduğu en rezil kartlardan birinin yaptığı işi üç katından fazla tdp karşılığında yapan bir kartın kullanılması kusura bakmayın ama aptalca. Ha elinizde vardır takarsınız "içerideki bilgisayara", mesela benim kardeşime veridğim bir bilgisayarda gtx 460 var. Yerine yenisi gelince isteyene bedava veririm.

    Koleksiyon ise amaç tamam, ama alıp kullanmak gerçekten aptalca.
    Saygılar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.