Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
99
Favori
39.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    wither kullanıcısına yanıt
    Bu türü seviyorsan Sine Mora Ex tavsiye ederim. Biraz zordur lakin bu türde zirveye oynar.

    wither teşekkürler hocam listeyi düzenledim. Shovel Knight'ın en yüksek puan alan 2 oyununu ekledim şimdi. O kadar çok unuttuğum İndie gün yüzüne çıktı ki misal Metacritic den 87 alan Monster Boy and the Cursed Kingdom'ı da unutmuşum. :/

    Haftasonu bu oyunlara metacritic linklerini ekliycem. Ayrıca oyunun üstüne tıklayan YouTube videosuna da ulaşabilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 23 Ocak 2020; 22:2:59 >
  • Benim de bilmediğim çok oyun çıktı , videolar gelsin inceleyip bana uyanları alınacaklar listeme eklerim.
  • bilmediğim için soruyorum indie oyunlar ne demek pc de oynanır mı? hikayeli oyunları çok seviyorum pek bilinmeyen ama efsane olan oyunları keşfetmeyi severim fiyatlarda uygun olursa kaçırmam aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lSunTzu

    bilmediğim için soruyorum indie oyunlar ne demek pc de oynanır mı? hikayeli oyunları çok seviyorum pek bilinmeyen ama efsane olan oyunları keşfetmeyi severim fiyatlarda uygun olursa kaçırmam aydınlatırsanız sevinirim.
    düşük bütçeli büyük şirketlerden destek görmeden yapılan oyunlara deniyor, bunların hemen hepsi pc'de var çok ucuza bulunabiliyor
  • Raiden de harika oyundur. Yeri gelmişken yazalım.

    - Raiden V: Director's Cut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • co-op oyun bulabilmek çok zor ya. Bu indie oyun yapanlar oyunları eğlence amaçlı değil PİXELART olsun diye yapıyorlar. Sonuç binlerce güzel gözüken mor temalı eğlencesiz çakma oyunlar çöplüğü.
  • Konu çok faydalı olmuş valla takibe aldım eline sağlık
    Tarz olarak uyar mı bilmiyorum ama şu bahsettiğim oyun türünden tavsiyeniz var mı? Pixel oyunlarının hastasıyım önerirseniz sevinirim.

    Beat Cop
    Sheltred
    Door Kickers Action Squad
    Kingdom Two Crowns
    Calvino Noir
    The Final Station
    The Long Reach
    Truberbrook

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste güzel olmuş elinize sağlık. Ben de oynayıp listede göremediklerimden bazılarını paylaşayım.

    Apotheon
    Stick it to the man
    Valiant hearts
    Counterspy
    Guns gore cannoli 1-2
    Dust: An elysian tail
    Saban mighty morphin power rangers
    A hat in time
    Rebel cops ( satın aldım fakat daha oynamadım ,sıra tabanlı oyun)
    Knights and bikes ( Bu da listemde ancak daha almadım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Venomstr kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, Beat Coop baya eğlencelidi, gözümden kaçmış bunu da ekliyim. :)


    Venomstr bunu oynamamıştım incelemeye aldım. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 24 Ocak 2020; 15:17:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheUnderTaker- kullanıcısına yanıt
    Rebel Cops ve Counterspy hariç diğerleri var listede ;) teşekkür ederim. Aslında binlerce indie var ama ben elimden geldiğince en iyilerini eklemeye çalışıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onderweb kullanıcısına yanıt
    Eğlenceli oyunları görmemiş olmanız İndie oyunları kötü yapmaz. Dead Cells de Piksel Art ama eğlencenin dibine vurur. Yahut Celeste'yi 2018 de Gow ve Rdr 2 nin yanına boşu boşuna Goty adayı yapmadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 24 Ocak 2020; 15:41:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sine-FİL

    Eyvallah hocam, Beat Coop baya eğlencelidi, gözümden kaçmış bunu da ekliyim. :)


    Venomstr bunu oynamamıştım incelemeye aldım. :)
    Beat cop.çok iyiydi aynen türkçe olmasıda cabası pixel game arıyorum ama sanırım alternatif yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Çok var aslında , listeyi bir gözden geçirin. Misal Hotline Miami serisi, Celeste, Şuan aklıma gelip listeye eklemeyi unuttuğun Serial Cleaner, ve Undertale örnek verilebilir ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastwarriors

    Beat cop.çok iyiydi aynen türkçe olmasıda cabası pixel game arıyorum ama sanırım alternatif yok

    Alıntıları Göster
    android için mi bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onderweb

    android için mi bu

    Alıntıları Göster
    Ps4 te oynadım ben pcde de olacaktı. Android oyunu paylaşılacağını sanmıyorum burada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 24 Ocak 2020; 15:40:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katkı yapma sırası bana geldi :) konuyu başlatan Cngzhn20'ye yeniden teşekkürler. Çok güzel bir ajanda oluştu resmen sayesinde.

    Valfaris
    Fistful of Frags
    Amid Evil
    Ape Out
    Ion Fury
    Iratus: Lord of the Dead
    Heaven's Vault

    Cngzhn20 dostum ilk sayfadaki mavi rengi daha okunaklı bir renge çevirmen mümkün müdür? oyun isimlerini farklı renk yapman çok güzel olmuş ama bir tık daha koyu yaparsan daha rahat okunur sanki.
  • lorenzen L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam Valfaris listede var galiba, diğerlerini bi inceliyim. :) Renk işine bir bakayım haftasonu koyu yeşil falan olabilir. Sizlerin desteği sayesinde oyun listemiz genişliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuphead ekleyin hocam listeye metacritic 88

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asiladam123 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun tüm platformları kapsaması güzel olmuş, böylelikle daha geniş bir havuz oluşturulabilir. PC platformu özellikle bağımsız oyunlar konusunda birçok platformdan önde bu yüzden de PC'de bulunan ve listede olmayan bazı oyunları paylaşabilirim.

    Paradigm

    Özellikle point-click macera oyunlarını sevenler için kaliteli ve keyifli bir oyun, kendine münhasır bir kafası, dünyası ve karakterleri var. İçerik olarak keyifli ve güzel saatler geçirtebilir. Şuan Steam indirimlerinde %50 indirimle 12 TL'ye alınabiliyor.




    Breathedge

    Subnautica mantığında bir oyun ve uzayda geçiyor. Şuan erken erişimde olduğu için sadece PC platformunda mevcut. Tamamlanmadığı için belli aralıklarla güncellemeler alıyor. Bizzat denemedim fakat çıktığında alıp denemeyi düşündüğüm oyunlardan bir tanesi. Şu anda Steam'de indirimde ve 22.40'a satılıyor. Eğer Origin Access üyesiyseniz, üyeliğin oyunları arasında bulunuyor.




    Void Bastards

    Roguelite mantığında bir oyun, Bioshock 2 ve System Shock 2 oyunlarından ilham alınarak yapılmış. Kendine has grafikleri ve bir tarzı var. Almak istediğim oyunlar arasında bulunuyor. Şu anda Xbox One ve PC platform için çıkış yapmış durumda ve Steam'de indirim bulunuyor, fiyatı ise 33.5.




    Kenshi

    Gerek kendi listemde gerekse de bu mesajda listediğim oyunlar arasındaki en niş oyun bu olsa gerek. Uzun bir erken erişimi dönemi geçirdikten sonra 2018'in sonunda çıkış yapmıştı. Oyunda sıfırdan başlıyorsunuz ve birçok şey yapabilme şansınız var. Kendi üssünüzü kurup bir ticaret merkezi haline getirebiliyorsunuz, kendi ekibinizi kurabiliyorsunuz, ticaret yapabiliyorsunuz, hırsız, köle, savaş lordu olabiliyorsunuz, vb. birçok şeyi oyunda yapabilmek elinizde. Oyuna alışması biraz süre alsa da oyuncuya birçok içerik sunan bir oyun. Rimworld tarzında bir oyun olduğunu söyleyebilirim, ilham aldığı oyun ise yıllar önce çıkmış olan Dwarf Fortress oyunu. Oyun RPG, simülasyon ve strateji türlerinin güzel bir harmanı fakat dediğim gibi alışma süreci var ve dikkat isteyen bir oyun. Şuan için sadece PC platformunda bulunuyor ve indirim sayesinde Steam'den 37.5'a alınabilir.




    ATOM RPG

    Fallout, Wasteland gibi RPG ve kıyamet sonrası türünün temellerini atan serileri ilham alarak yapılmış bir oyun. Eski Fallout oyunlarıyla birçok anlamda benzerlik gösteriyor ve fiyatına kıyasla oldukça dolu bir içerik sunuyor. Oyun için Fallout Rusya'da diyebiliriz aslında, özellikle eski Fallout oyunlarını sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum. Almak istediğim oyunlar arasında bulunuyor, şuan sadece PC platformu ve indirimle 19.20 TL'ye satılmakta.




    Encased

    Fallout'dan ilham alınarak yapılan bir başka RPG oyunu fakat bu oyunda bilim kurgu'da kendini göstermekte. Şuan için erken erişimde ve sadece PC platformunda satışta. Steam indirimlerinde %20 indirim ile 39.20 TL'ye alınabilir.




    Hellsing

    Hellsing'de bir RPG oyunu ve teması ise hayalet avcılığı. Teması sebebiyle listeme almıştım oyunu, oyunda hayaletli evleri araştırıp içerisindekileri avlayan bir avcı rolündesiniz. Kontratlar alarak çeşitli görevler yapıyorsunuz, her görevin bir ön hazırlığı var. Şuan erken erişimde ve belli aralıklarla güncelleme alıyor. Oyun şimdilik sadece PC platformunda satışta ve Steam'de indirimde ile 22.5'a alınabiliyor.




    Underrail

    Fallout tarzında başka bir RPG, içerik ve fiyat olarak güzel bir oyun. Geçtiğimiz sene ek paket çıkararak yeni içerikte eklediler. Oyun isminden de anlaşılacağı üzere metro istasyonlarında geçiyor zira yeryüzünü yaşanmaz bir hale gelmiş ve insanlar yer altına inmek zorunda kalmışlar, bir açıdan da Metro serisiyle benzerlik göstermekte. Sadece PC platformunda mevcut.




    Risk of Rain

    Oyun neredeyse tüm platformlarda mevcut. Tür olarak roguelite türünde bir oyun ve 3 arkadaşınızla beraber oynayabiliyorsunuz. Oyunda farklı özelliklere sahip birçok karakter bulunuyor ve hepsinin farklı farklı oynanış stilleri var. Amaç ise bir bölüm içerisinde olabildiğince hızlı bir şekilde güçlenip o bölümünün bossunu öldürmek ve bir sonraki bölüme geçmek. Oyun içerik anlamında güzel bir oyun, özellikle arkadaşlarınızla oynadığınızda da keyifli oluyor. Birçok boss tipi ve özellik mevcut, fiyatı da gayet uygun.




    Risk of Rain 2

    Farkları ne diye sorarsanız, ikinci oyun tamamen 3 boyutlu bir dünyada geçiyor ve daha fazla içeriğe sahip olacak. Şuan erken erişimde olmasına rağmen konsollarda satışta, çıktığı zaman fiyatı artacağı söyleniyor Steam'de fakat bu durum konsollardaki fiyatını etkiler mi pek bir bilgim yok. Kendim kısa bir süreliğine denemiştim, ilk oyunun mantığı devam ediyor fakat oynanış 3 boyutlu bir dünyaya geçtiğinden dolayı daha farklı hissettiriyor.




    Foregone

    Dead Cells'den ciddi anlamda etkilendiği belli oluyor ve aynı mantıkta bir oyun. 2020 yılının ilk kısmında çıkması planlanıyor. Platformlar arasında konsollarda var.




    Enchanted Portals

    Bu oyun gün ışığı görür mü bilmiyorum çünkü birçok açıdan neredeyse Cuphead'in birebir aynısı fakat yapımcısının dediğine göre yapımı devam ediyor. Beklemek lazım.




    The Last Campfire

    Bu sene çıkması beklenen bağımsız oyunlardan bir tanesi, özellikle tasarımları ve grafikleriyle dikkat çekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 24 Ocak 2020; 18:39:11 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.