Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
99
Favori
39.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tesekkurler bi arsivlik oyun buldum sayenizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam da güzel oyunlar indirime girmiş baya güzel indirimler var 2 tane kaptım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birçok 3 boyutlu oyundan alamadığımı tadı şu oyunlardan alıyorum. Ne yazık ki ps plus hiç bu tarz oyunlar vermiyor aylıkta.

    Bu arada ilk sayfada listede göremedim. PS3 zamanında çıkan Rain oyununu da ekleyebilirsiniz. Bu kategoriye girer herhalde.
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Rain güzel bir oyundu listeye eklenebilir. 2009'dan beri oynamadığım çok az indie kaldı. Bu oyunların verdiği zevki çoğu AAA oyundan alamadım. Herşeyden önce özgün oldukları için, bitirdiğim zaman gerçekten yeni bir oyun oynamış gibi hissediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Haziran'da çıkıyor...

    -----

    Project Warlock - Konsol Duyuru Fragmanı

  • Listede On Rusty Trails oyununu göremedim. Bence çok eğlenceli bi platform oyunu. Oynanışı çok keyifli ve görsel olarak da hoş bir oyun. Oynamayan arkadaşlar bi göz atmalı 👍🏻 Trailer bağlantısını mobilde olduğum için bu şekilde bırakıyorum.

    Trailer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Storch -- 26 Mayıs 2020; 18:58:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Fena durmuyor, teşekkürler hocam. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirime (PS4) girmiş İndie'lerden ufak bir liste yapayım.

    Trover Saves The Universe: Rick And Morty dizisinin yaratıcılarından, diziden daha komik muhteşem bir yapım. Espirileri takip etmekten oyunu oynayamazsınız. Ayrıca VR'da destekliyor. Konsolda oynadığım en komik oyundur. Şiddetle öneriyorum. (80₺)


    Ken Follet'ten Bir Katedralin Öyküsü:(Türkçe) Tüm zamanların en başarılı romanlarından birisi, El çizimi grafikler, harika seslendirmelerle birlikte muhteşem bir emek ürünü. Bu listedeki en iyi yapım, ahlâkî seçimlerin oyunun her anını değiştirdiği oldukça kaliteli bir senaryoya sahip muhteşem bir oyun. Ne kadar övülse azdır. Herşeyden önce binlerce metinleri Türkçe'ye çevirdikleri için alınmayı hakediyor. (64₺)


    Lords Of The Fallen Complete Edition: Kaliteli bir Souls-Like oynamak isteyen herkese tavsiye ederim. Surge serisinin yapımcılarının önceki oyunu, muhteşem zırh tasarımları ve zorlu Boss dövüşleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim. (22₺)


    Steamworld Dig (11₺)
    Steamworld Dig 2 (36₺)

    SteamworldDig muhteşem bir seridir. En iyi Metroidvania örneklerinden birisi. Şiddetle tavsiye ederim.


    The Complex(Türkçe): İnteraktif film tadında keyifli bir oyun, bir çok sona sahip. Yeniden oynanabilirliği yüksek. (39₺)


    Erica: Yine aynı şekilde interaktif film tadında bir yapım. (22₺)


    Felix The Reaper: (Türkçe) Keyifli Sountracklara sahip oldukça özgün bir yapım. (39₺)


    Layers Of Fear 2: En az ilk oyun kadar başarılı bir yapım. Konsollarda kaliteli Korku-Gerilim kısırlığı malum. Tavsiye ederim. 47₺


    The Unfinished Swan: Oldukça harika görsellere sahip, kaliteli bir hikaye barındıran, çok naif bir yapım. Özgün oyunlar oynamak isteyen herkese tavsiye ederim. (22₺)


    State Of Mind :(Türkçe) keyifle oynayabileceğiniz güzel bir yapım daha, beklentileri yüksek tutmazsanız şu oyunsuz dönemde güzel bir alternatif olabilir. (50₺)


    Agents Of Mayhem — Total Mayhem Bundle: Saints Row , Gta gibi Open World oyunlardan hoşlananlara tavsiye ederim. Bu fiyata kaçmaz.
    (22₺)

    Listeye yazdığım tüm oyunları oynadığım için öneriyorum. Merak ettiğiniz soruları özelden sorabilirsiniz. Herkese keyifli oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 28 Mayıs 2020; 21:55:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Those Who Remain | Çıkış Fragmanı | PS4

  • Ps now sisteminde bu tarz oyunlar varmi, varsa tavsiye etriginiz oyunlar hangisidir ps now uyelik almayi dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Hocam Ps Now'da oyun sayısı yüksek, siz ordan seçip oyunları sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outbuddies DX çıkış tarihi 5 Haziran

    Outbuddies DX



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Storch -- 30 Mayıs 2020; 21:39:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çıkışından bu yana uzun süre geçmiş olsa da konuda görmediğim için Shadow Tactics'i paylaşma gereksinimi hissettim. Zamanın başarılı RTS oyunları Commandos, Desperados ve Robin Hood gibi başarılı bir oyun. Ciddi anlamda başarılı oldukları için THQ, Mimimi Games'e Desperados 3'ün geliştirici koltuğunu verdi, o da önümüzdeki ayın 16'sında çıkacak. Oyunda 5 farklı karakter bulunuyor, hepsinin de farklı kabiliyetleri mevcut. Karakterler içi dolu ve birbirleriyle iş birliği yapabilecek bir şekilde yaratıldığından oyunda strateji belirlemek bir hayli keyifli. 20 saatin üzerinde bir deneyim sunuyor ve Türkçe altyazı desteğine sahip. Oyun konsollar da ve PC platformunda mevcut, özellikle PC platformunda Steam ve Epic'de indirim zamanı 15 TL'ye kadar düşüyor ki böyle bir oyun için hiçbir şey.



    Konuda da adı geçen Axiom Verge'in ikinci oyunu bu yıl Switch'e özel çıkış yapacak. Tahminim ilk etapta konsola özel kalıp sonrasında PC ve diğer konsollara gelmesi yönünde. Yapımcısı bu oyunda tamamen yeni karakterler ve yeteneklerin yanında yeni bir oynanış sunacağını söylüyor.



    Resolutiion'ı geçtiğimiz günlerde gördüm, özellikle Hyper Light Drifter'a olan benzerliğiyle dikkatimi çekti. Tasarımlar ciddi anlamda benzerlik gösteriyor. Yapımcısı 20 saatlik bir deneyim vaat ediyor. Kıyamet sonrası cyberpunk havasında bir dünyası var. Oyun 28 Mayıs'da çıkış yapmış ve şuan için sadece PC ve Switch platformlarında mevcut. Steam de çıkışına özel indirim ile 27.20 TL'ye satılıyor.



    Konuda daha önce bahsettiğim ATOM'un devam oyunu bu ay Erken Erişim ile Steam'de çıkış yaptı. İlk oyunun direk devamı niteliğinde olan bir oyun. Yapımcısı ATOM'da yarattığınız karakteri bu oyuna aktarabileceğinizi söylüyor. İlk oyundan aldıkları geri dönüşlerle bu oyunda birçok şeyin değiştiğinden bahsediyorlar.



    Industries of Titan bir şehir kurma oyunu, oyunda Satürn'ün uydusu Titan'a kendi endüstriyel şehrinizi kuruyorsunuz. Crypt of the NecroDancer'ın geliştiricisi tarafından geliştiriliyor. Oyun şuan erken erişimde ve bu süre içerisinde Epic Store'a özel olacak. Türe ilgi duyanlar için güzel bir oyun, erken erişimden çıktığında ben de almayı düşünüyorum. Tam çıkışını beklemeyecek olanlar için Epic Store'da 49 TL gibi uygun bir fiyat satılıyor.



    Phoenix Point X-COM'un ilk oyununun yapımcısı Julian Gollop önderliğinde Snapshot tarafından geliştirilen bir oyun. Modern X-COM serisiyle ciddi anlamda benzerlik gösteren bir yapısı var. Yine aynı şekilde bu oyun da Epic Store'a özel fakat Gamepass PC üyeleri oyunu ücretsiz bir şekilde oynayabilirler.



    Ghost of a Tale sevimli bir aksiyon-rpg oyunu, erken erişimde bir süre kaldıktan sonra 2018 yılında çıkış yaptı. Oyunun yapımcısı zamanında DreamWorks ve Universal Pictures gibi büyük stüdyolarda çalışmış kurt bir tasarımcı ki oyunda da bunun etkisi gözlemlenebiliyor. Oyun PS4, Xbox One ve PC'de hali hazırda mevcut ve yakın zamanda Switch için çıkması bekleniyor. Yapımcısı oyunu yaparken Disney'den çıkan Robin Hood, The Dark Crystal ve The Secret of NIMH gibi animasyon filmlerinin yanı sıra Legend of Zelda, Dark Souls ve Ico gibi oyunlardan ilham almış.



    Corruption 2029, Mutant Year Zero yapımcısı tarafından bu sene yayınlandı. Eleştirmenlerden pek olumlu geri dönüş almamış olsa da sıra tabanlı strateji sevenler indirim döneminde değerlendirebilir. Epic Store'da 33 TL gibi gayet uygun bir fiyata satılıyor.



    1971 Project Helios da sıra tabanlı bir strateji oyunu ve 9 Haziran'da çıkacak. 8 karakter olacağı, çeşitli tarzda mekanların bulunacağı, karakterler için beceri ağacı olacağı belirtilmiş. Oyun konsollara ve PC'ye çıkış yapacak.



    Partisans 1941 ise gerçek zamanlı bir strateji oyunu ve Commandos'u andıran bir tarzı var. 2.Dünya Savaşında doğu cephesinde geçiyor oyun. Karakterler Kızıl Ordu'ya mensup ve Almanlara karşı gerilla savaşına giriyorlar. Oyunun 2020'nin yaz aylarında geleceği açıklanmış, Steam sayfasında yazana göre de Türkçe dil seçeneği ile çıkış yapacak. Şimdilik sadece PC platformu için geliştiriliyor.



    Zealot'u ise geçtiğimiz günlerde gördüm özellikle tasarımlarıyla dikkatimi çekti, oyuna dair paylaşımların büyük çoğunluğu yapımcının Twitter adresinden haftalık olarak yapılıyor. Genelde oyundan kısa kesitlerin gösterildiği gifler halinde paylaşım yapıyorlar. Şimdilik yakın zamanda çıkış yapacağa benzemiyor.



    Ayrıca 9 Haziran'da Steam Game Festival başlayacak ve 14 Hazirana kadar çeşitli bağımsız yapımcıların çıkaracakları oyunların demoları gelecek. İlk olarak The Game Awards döneminde bu etkinliği yapmışlardı, ikinci ayağının ilkine kıyasla daha kapsamlı olması bekleniyor. Beklediğiniz bağımsız yapımcı oyunları varsa bu dönemde Steam'i takip etmenizi tavsiye ederim. Yakın zamanda benzer fakat daha küçük ölçekli bir demo etkinliği de GOG'da başladı. Bu etkinlik sayesinde Carrion, Spiritfarer gibi bağımsız yapımcı oyunlarının yanı sıra Desperados 3, Destory All Humans! gibi bilindik yapımcıların oyunlarının da demoları mevcut.

    Bu etkinlik dışında 6-8 Haziran arasında Guerrilla Collective etkinliği olacak. Bu etkinliğe 11 bit studios, Larian Studios, ZA/UM gibi bilinen bağımsız yapımcılar da katılacak. Bağımsız oyunları takip edenler için güzel bir etkinlik olacağa benziyor.




  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam, konu açıldığından beri desteğinizi eksik etmediniz. Konu amacına yavaş yavaş ulaşıyor. Güzel bir topluluk olduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moonlighter: Between Dimensions | Çıkış Fragmanı | PS4

  • İndirimlerde Valfaris'i satın almıştım Steam'de. Oyunun normal süresi 8 saat gözüküyordu 17 saatte anca sondan 2. bossa kadar gelebildim. Ondan öteye geçemedim zaten. Cheat engine yükleyip öyle bitirdim oyunu. Oyun bana zor geldi.

    İndirimdeyken listemdeki diğer oyunlardan Blasphemous'u aldım. Bu oyunun da süresi 13 saat gözüküyor. Bu oyunun zorluk derecesi nedir eğer Valfaris ile karşılaştıracak olursanız. Ona göre başlayacağım.
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Gözüküyor dediğin "Howlongtobeat" sitesi mi hocam? O sitedeki süreler genelde az yazıyor. Oyunları oradaki yazan saatten hep daha fazla saatte bitiriyorum.
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Oyunların bitiriş süreleri kişiden kişiye değişiyor. Blasmephous genel olarak zor bir oyundur. Özellikle Platform öğeleri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Gözüküyor dediğin "Howlongtobeat" sitesi mi hocam? O sitedeki süreler genelde az yazıyor. Oyunları oradaki yazan saatten hep daha fazla saatte bitiriyorum.
    Evet oradan baktım. Zor bir oyunmuş yorumlara baktım en iyisi sonra başlamak.
  • West of Dead'i konuda daha önce de paylaşmıştım. Steam'de belli aralıklarla açık beta düzenlendi oyun için, son beta da dün başladı ve oyunun çıkış tarihine kadar devam edecek. Yapımcısı açık beta sürümünü oynayanlara, oyunun çıkışından 1 ay sonrasına kadar devam edecek %15'lik bir indirim olanağı sunacakmış. Çıkış tarihini 6 Haziran'da başlayacak olan Guerilla Collective etkinliğinde duyuracaklarını belirtmişler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 2 Haziran 2020; 22:17:46 >




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.