Şimdi Ara

İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO - Arçelik 9683 Ultima (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
8
Favori
16.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu tvlerden herhangi birine sahip olanlar, memnun musunuz?
  • 10ly_10ur 1 kullanıcısına yanıt
    Açtığınız konuda srdugunuz Tv nin vlx 9600 den farkını net göremedim . Ama fiyatına göre güzel önceki mesajları okursanız yada ilk mesaja göz atarsanız durum hakkında daha geniş bir yorum yapabilirsiniz. Özetle cihazda ışık sızması var ve smartı çok iyi değil . Sesi net . Görüntü şu anki tvde hd ler de ve 4k yv yayınında sorunum yok olması gerektiği gibi sd kanalda pek izlemiyoruz. Mediaplayer oynatıcısı 8k videolar hariç hepsini açtı hdr 10 bit görüntüler dahil. uygun fiyata olursa tercih edilebilir tivi bu kampanyası var mı sorun
  • Konuda sordugum cihaz 9600 un yeni versiyonuymus. Musteri hizmetlerinden 100 hz oldugu teyidinide aldim. Lg 49uh770v ye o kadar kotu yorum yapilmiski bari daha ucuza grundig i alayim diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

    Konuda sordugum cihaz 9600 un yeni versiyonuymus. Musteri hizmetlerinden 100 hz oldugu teyidinide aldim. Lg 49uh770v ye o kadar kotu yorum yapilmiski bari daha ucuza grundig i alayim diyorum.

    grundig arçelik aynı öncelikle bu konuda bilginiz olsun. Bu tv donanım olarak uh850 ayarlarında belki görüntü yazılımları daha gelişmiştir bilemem ama paneli video kaliteliyse sorun yok. bandngler zaman zaman hafif olşuyor. bulutlanma 2 cihaz denedim vlx 9600 de ikisinde de var. ama simsiyah bir görüntü olması lazım rahatsız etmesi için. Zaten ışık sızması lg samsung sony philips hepsinde var .bu tvden hiç memnun lmayan arkadaşlar da var ben şu anda memnununm kendi uydu alıcısını ve tivibuyu kullanıyorum sorun yok . Netflix den video izlerken 720 p bile tatmin ediciydi çoğu filmde
  • crazyowl C kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. Bu haftasonuda Lg nin fiyatı düşmezse bu tvyi alacağım. Yorumlarınız iyi oldu.

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/grundig-miami-49-vlx-9670-bp-tv-264330579
  • playstation pro ile 4k deneyimleyen oldu mu acaba bu cihazlardan biriyle?
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    gecikme süresi (input lag)100ms yeye kadar çıkıyor en azda 60 filan gördüm ama pc den bağlantıda
  • crazyowl C kullanıcısına yanıt
    çok mu rahatsız edici yani? hangi oyunlarda ya da filmlerde(netflix,youtube vs..) mi?
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt
    Filmlerde hissedilecek birşey değil oyun oynamadım hiç ama yaklaşık 1 sn oyunda gecikme olacak anlamına geliyor filmlerde bir problem olmaz bu ama oyunda 1sn önemliyse rakibi 1 sn önce görmenizi gerektirecek bir oyun oynayacaksanız sorun olabilir.
  • İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO  - Arçelik 9683 Ultima

    Beko 55l9672 tv'den satın aldım, ancak kutu üzerindeki seri numarası kesilerek alınmış. Sanırım, bana kurulumu yapılan iade bir tv gönderilmiş. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Evet kurulum yapılırken servis kesiyor . daha önce kurulumu yaplmış bir ürün olabilir.
  • 6 aylık arçelik 55 9683 tvmi ışık sızması vesaireden dolayı sıfırı ile değişim talep ettim onlar da hemen değiştirelim abi demediler tabi biraz uğraştıktan sonra değişim kabul edildi 4 bin liralık tv en ufak sorunsuz olmasın isteriz. Kabul edilemez derecede sorunlu tvleriniz için servisi aşındırmaktan çekinmeyin beko arçelik bunlar müşteri memnuniyeti odaklı firmalar arçelik daha yeni milli takım sponsor oldu. değişimden gelen tv yeni üretim bandından çıktığı belli oluyor sorunsuz bişekilde 1 haftadır kullanıyorum satmayı düşünüyorum model yükseltmek için forumda alacak olan varsa düşünebilir sıfır değişim cihazı. Bu arada gelen cihaz sıfır sıkıntı olduğu için kendimi şanslı hissediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ,cihazda HDR yi nasıl açacağız, bir türlü PS4 PRO da çaliştiramadım.PS4 PRO da TV in desteklemiyor diyor.
  • akd31 A kullanıcısına yanıt
    Hdmi üzerinden ps4 Pro takınca menüden ayarlara oradan kaynak kısmına girdiğinizde aygıtı seçip sonrasında renk ayarlarını yaptığınız menüye gelince alt kısımda hdr çıkması lazım



    (liste halindeyken bakın öteki durumda sağ sol tuşlarıyla ilerlerken çıkmıyor)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım, HDR yazan kısmı buldum, fakat pasif halde. Nasıl aktif hale gelir bunu bulamadım.
  • 55vlx9600, 55vlx9650, 55vlx9670, 55vlx9675 farkları nedir acaba?
  • Arkadaşlar bu test menüsüsüne nasıl gidiliyor kodu bilen varsa paylabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: transglobal

    55vlx9600, 55vlx9650, 55vlx9670, 55vlx9675 farkları nedir acaba?

    Açıkcası bende merak içerisindeyim
  • gerçek yenileme hızı 100 Hz olan bir 4K UHD tv alma arefesindeyim. Lakin halen net bir karar verebilmiş değilim. halada incelemeye devam ciddi anlamda artık işi gücü bıraktık tv incelemeye koyulduk. ofiste arkadaşlar dalga geçmeye bile başladı, artık kendin bir tv üretirsin diye kendimce incelediğim tv'ler; lg 49uh770v, philips 49pus6581, philips 49pus7101, beko quatro 9672 ve9683(gerçi bu modellerin 100 Hz olup olmadığını tespit edemedim ama) modelleri. lg'de aşırı ışık sızması ve banding sorunundan bahsedilmiş, philipsler ise android ve artık philips markasının eski güvenilirliğinin olmadığından bahsedilmiş, bekoda ise arayüzünün ve smart uygulamalarının kötülüğünden dem vurulmuş. gerçi her tv'nin kendine göre mutlaka bir sıkıntısı oluyor. samsung ve Vestel' i hiç araştıramadım.

    halim ahvalim bundan ibarettir. 3000 tl civarı bahsi geçen tv'ler veya bunların muadili bir tv tavsiyenizi şiddetle bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melih06

    İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO  - Arçelik 9683 Ultima

    Beko 55l9672 tv'den satın aldım, ancak kutu üzerindeki seri numarası kesilerek alınmış. Sanırım, bana kurulumu yapılan iade bir tv gönderilmiş. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

    bunun adı 3 kağıtçılık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.