Şimdi Ara

İnceleme -Grundig VLX 9600 Immensa - Beko 9683 QUATRO - Arçelik 9683 Ultima (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
8
Favori
16.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BEKO ya güncelleme gelmedi, güncellenecek bir şey yok diyor
    bölgesel microdimming var diyor ama buna hiç bir yerden ulaşamıyorsunuz, servis de bilmiyor

    siz usb den mouse bağlayabildiniz mi?
  • exper2006 E kullanıcısına yanıt
    siteye girip tvnizin şase numarasıyla siteden indirip usb ile update yapabilirsiniz.

    mouse klavye bağladım. Tek alıcıdan ikisi birden çalışan bir set düzgün çalıştı.
  • B55L 9683 5s kullanıyorum. Kurulalı ikinci haftaya girdik. İlk gün faciaydı zaten. Servis inatla sistem saatine bakma isteğimi yerine getirmemek için takla üstüne takla attı. Lanet olsun dedim kurdular gönderdim. İnternetten kendim buldum yöntemini ve baktığımda 130 saat görünce kan beynime fırladı. Aslında Grundig 55 vlx 9670 almıştım. Bayi arayıp fabrikadan cihazın teslimiyle ilgili 10-15 gün veya daha fazla şeklinde ucu açık bir tarih verildiğini, eğer istersem birebir aynı cihazdır dedikleri beko b55l 9683 5s cihazı gönderip kurdurabileceklerini söylediler. O an grundigte olmayan, bekoda olan tivibu kampanyasından da yararlanmış olurum niyetiyle tamam dedim ve ekledim. Grundigte söyleme ihtiyacım yoktu zira fabrikadan gelecekti ama beko için elimizde var diyorsunuz, lütfen kapalı kutu ve sıfır cihaz gelecekse gönderin! Vaziyet ortada...
    130 saati görünce cihazı kapattım birkaç gün açmadım. Bu esnada burayı ve birkaç yeri daha takip ediyordum. İlk kurulduğu gün yayın berbattı. Trt4k ve diğer hd kanallar dahil. Birkaç ayar kurcaladım ama neyi açıp kapatsam, neyi kısıp arttırsam da pozitif etki elde edemedim. Zaten panelde sorunlar vardı. Gecede şık sızmasının içler acısı halini görünce iyice soğudum cihazdan. Şu anki aklım o gün olsaydı full hd bir cihaz alırdm. Neyse. Sonra cihaza güncelleme geldiğini okuyup açıp yükledim. Eh işte biraz iyileşme var gibiydi. Belkide vaziyeti kabullendik mi nedir... En son akşam güncelleme geldiğini okuyup tekrar açıp yükledim. Cihaz yeniden başlayıp görüntü geldiğinde tvden hepten soğudum. trt4k ve hd kanallar dahil insanların tenleri sanki temmuz ayı öğlen saati kumsalda uyumuş yanmışlar gibi. Gece sahnelerinde boya fıçısına sokup çıkarmışlar gibi... Hangi ayarı yaparsam yapayım sonuç değişmedi. Yeniden eski tvme döndüm. Sonuç 4000 tl lik kazık yemiş hissiytının dayanılmaz hafifliği!




  • arkadaşlar beko güncelleme olarak link aşağıda. Ancak bana cihazına ait yükleme bulamıyorum diyor. cihazın arkasındaki 14 haneli seri numarasını da doğru giriyorum. Başka bir yere mi bakmam lazım?

    üzerindeki yazılım sürümü: KPGRMR....V04.024.01

    Sizdeki sürüm nedir?

    Bu arada ben görüntüdem memnunum. Zaten TV nin kendi uydusu yerine genelde harici uy receiver kullanıyorum. TV ler uydu su zayıf.

    saygılar
    exper2006
    https://www.beko.com.tr/tv-yazilim-indirme-merkezi/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exper2006 -- 19 Şubat 2017; 10:57:44 >
  • exper2006 E kullanıcısına yanıt
    grundigin yada arçeliğin sitesine girip aratın birde bizde şuan versiyon 5.015 ben arçeliktende arattığımda çıkıyor.
  • White-Night W kullanıcısına yanıt
    Cihazın saatine nerden bakılıyor ben bulamadım.

    Cihazı gelişmiş modda kurarmısınız bir belki görüntünüz düzelir (ben o şekilde hallettim çok fark var).Bendede görüntü kötüydü o şekilde kurunca düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyowl -- 19 Şubat 2017; 17:45:31 >
  • Arkadaşlar



    Bende arcelik olan 9683 olan mosel var

    Versiyon 5.010 yaziyor son surum bumudur guncellememe gerek varmi



    iptv icin uygulama varmi xtream codes veya m3u dosyasi oynatabilecegim uygulama



    Birde kanal listesi gosterimi assagida degilde uydu alicilar gibi alt alta yapabiliyormuyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazyowl

    grundigin yada arçeliğin sitesine girip aratın birde bizde şuan versiyon 5.015 ben arçeliktende arattığımda çıkıyor.

    turkcesindede ingilizcesinde de yeni yazılım bulamıyor (gerçi eskisinide bulamıyor)
  • en azından son versiyon çıkması lazım siz yanlış yeri giriyor olabilirsiniz.
  • evet bende öyle düşünüyorum ama her seyi denedim
    ilgili linke girip 14 haneli 909 ile başlayan seri numarasını yzıyorum daha sonra dil seçeneğine hem türkce hemde ingilizce yazıp sorgula diyroum ama sonuc olrak <Aradığınız ürüne ait yazılım bulunmamaktadır> mesajı çıkıyor
  • maalesef hala güncelleme gelmedi
  • arkadaslar kanal degistirdigimizde cikan menuyu kaldirma ya da suresini kisaltma gibi bir secenek var mi? servis menusunde falan da olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Arçelik grubu televizyonlar için çok faydalı bir paylaşım olmuş. Çünkü genel olarak bu grup ile ilgili çok kullanıcı paylaşımı bulunmuyor. Ben de yaklaşık 1 ay önce B40L 9672 5B modelinde 102 ekran 4k özellikli Beko marka cihaz aldım. Mat bir paneli var ve Samsung panel kullanıyor. Bahsettiğiniz sorunların benzerleri bende de var. Hatta ışığın az olduğu görüntülerde bulutlanma / hayaletlenme / ya da tam olarak ne deniyorsa bilemiyorum bu sorun ile ilgili 2 gün önce servisi çağırdım. Cihazı götürdüler kontrol etmek amacıyla 1 gün sonra geri geldi cihazım. Sorun yok dediler. HD yayınlarda gerçek anlamda HD yayın kalitesi yeterli olmadığında cihazın o görüntüleri vermesi normal dediler. Ben de bugün Beko çağrı merkezi ile birlikte Arçelik / Koç grubu mail adreslerine değişim istediğimi belirten bir mail attım. Bugün 4-5 defa arandım. En son yetkili servis aradı yeniden gelip bakalım dediler ama ben ayar ile çözüleceğini sanmıyorum. Bakalım ne olacak.

    Ekte kendi çektiğim 3 adet örnek video paylaşıyorum. Servise ve Beko çağrı merkezine de verdim bu görüntüleri. Görüntüdeki arkada yer alan beyaz kapı üzerindeki bulutlanmayı görebilirsiniz. Ben bulutlanma demiştim ama başka bir fikri olanlar ya da aynı sorunu yaşayanlar daha detaylı yorum yapabilirler sanırım. Ortam ışığının az olduğu siyah ya da beyaz renklerde yaşıyorum bu sorunu. Gelişmeleri yine aktarırım.

    https://youtu.be/6TwCrCvELOA
    https://youtu.be/m9cLmz8_iv8
    https://youtu.be/PeEtaw6UrpY




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekartoo

    Merhaba. Arçelik grubu televizyonlar için çok faydalı bir paylaşım olmuş. Çünkü genel olarak bu grup ile ilgili çok kullanıcı paylaşımı bulunmuyor. Ben de yaklaşık 1 ay önce B40L 9672 5B modelinde 102 ekran 4k özellikli Beko marka cihaz aldım. Mat bir paneli var ve Samsung panel kullanıyor. Bahsettiğiniz sorunların benzerleri bende de var. Hatta ışığın az olduğu görüntülerde bulutlanma / hayaletlenme / ya da tam olarak ne deniyorsa bilemiyorum bu sorun ile ilgili 2 gün önce servisi çağırdım. Cihazı götürdüler kontrol etmek amacıyla 1 gün sonra geri geldi cihazım. Sorun yok dediler. HD yayınlarda gerçek anlamda HD yayın kalitesi yeterli olmadığında cihazın o görüntüleri vermesi normal dediler. Ben de bugün Beko çağrı merkezi ile birlikte Arçelik / Koç grubu mail adreslerine değişim istediğimi belirten bir mail attım. Bugün 4-5 defa arandım. En son yetkili servis aradı yeniden gelip bakalım dediler ama ben ayar ile çözüleceğini sanmıyorum. Bakalım ne olacak.

    Ekte kendi çektiğim 3 adet örnek video paylaşıyorum. Servise ve Beko çağrı merkezine de verdim bu görüntüleri. Görüntüdeki arkada yer alan beyaz kapı üzerindeki bulutlanmayı görebilirsiniz. Ben bulutlanma demiştim ama başka bir fikri olanlar ya da aynı sorunu yaşayanlar daha detaylı yorum yapabilirler sanırım. Ortam ışığının az olduğu siyah ya da beyaz renklerde yaşıyorum bu sorunu. Gelişmeleri yine aktarırım.
    https://youtu.be/6TwCrCvELOAhttps://youtu.be/m9cLmz8_iv8https://youtu.be/PeEtaw6UrpY


    Merhabalar o ufak ufak pikselleşme benzeri olan genelde dinamik kontrast açıkken oluyor. Kapatıp gözlemler misiniz?

    Edit: imlâ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 1 Mart 2017; 14:53:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Dinamik Konstrat Düşük ayarda ama eve gidince kapatıp denerim yine de. Ayarları servis yapmıştı en son. Akşam yeniden geleceklermiş.
  • arkadaşlar tv ile ilgili güzel bir bilgi vereceğim,ucuz bluetooth hoparlörleri (20,30,...tl) tv tanıyor ve çalışıyor. PİP de ise ana ses tv hoparlörinde


    diğer ekran sesi ise aynı anda bluetooth hoparlör de aynı anda veriyor.
  • Tekrar merhaba. Dsmart uydu alıcıyı Dfix modüle çevirdim ama cihazda (Beko B40l 9672 5b) Dsmart kolay kurulum menüsü olmadığından kanal sıralamasını manuel yaptım. O sıralamayı usb'ye yedeklemek ve PC üzerinden düzenlemek istiyorum ama diğer TV'lerde olduğu gibi öyle bir menü (TV'den USB'ye aktarma, USB'den TV'ye aktarma gibi) bulamadım. Eğer varsa nereden / nasıl yapabilirim?
  • arkadaşlar bu modellerin herhangi birinin 55 inç olanını en uygun nerden alabilirim.?
  • crazyowl C kullanıcısına yanıt
    Epeydir yoktum yeni gördüm. Geç oldu ama belki henüz güncelleme yapmamış olan varsa işine yarar diye yazıyorum. Beko cihaz için yazılım sürümü 3.0 öncesi olan ve henüz 4.010 ve yukarısına güncellemeyenler için sistem menüye girdiklerinde soldaki listeden "Panel Configuration" bölümüne 2356 tıklayıp girince panel çalışma saatine ulaşılabiliyor. Cihaz yazılımını güncelleyince maalesef bu menüden artık bu bilgiye ulaşılamıyor. Hatta mümkünse güncellemeyin zaten. Zira 5. versiyon dahil üst versiyonlarda görüntü hep daha kötü oldu bende. Bu dediklerim beko 55" cihaz için geçerli. Ben cihazı iade ettim. En başta pazarlığını yaptığım Grundig cihazı aldım ama onda da durum pek iç açıcı değil. Bakalım süreç ne gösterecek.
  • White-Night W kullanıcısına yanıt
    İlginçtir ben görüntüden memnunum , diger tvleri aynı videoyla test edince aman aman bir fark görememiştim. 49 inç için,tivibu yu çıkınca bana maliyeti 2400 tl olan bu tv fiyatına göre iyi bana göre . Sorun bu fiyatlara sorunsuz cihaz olmaması.
    Işık sızması lg panellerin hepsinde var samsung panellerde ks8500 lerin ışık sızmasına bakınca şükrediliyor.

    Ben gelişmiş modda kurduktan sonra cihaz bambaşka oldu bunu doğrulayan başka arkadaş yok burada :S Görüntü gayet net hatta bazen ben bunun neresini beğenmemişim dediğim dahi oluyor.
    Not:Smartı ve web tarayıcısı halen kötü
    Menüde göremedim saati gerçi artık 2 ay oldu bu saatten 0 kutudan çıkan cihazın kullanılıp kullanılmadıgını anlamak zor tabi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.