Şimdi Ara

İncehesap'ın Hukuksuz Servis Süreci Hakkında(Konu Sahtekarlık İçerir) -19.07.2021 Edit Geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
3
Favori
12.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rezalet puanım 9.5/10

  • Kara listeye bir firmayı daha ekledim.İyi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüz ekonomisinde maalesef firmaların davranışlarını veya müşteri politikalarını göz ardı ederek en ucuz firma neresiyse oradan alışveriş yapmaya çalışıyoruz. Keşke herkesin alım gücü çok iyi olsa da bu tarz firmaları tercih etmemiş olabilsek. Amazon Türkiye'ye giriş yaparak ve ilk algısını çok güzel oluşturarak nasıl müşteri memnuniyeti yaratılır herkese göstermeye başladı, umarım böyle de devam edebilir.


    Sizin incehesap tarafında yaşadığınız sorun gerçekten üzücü, maddi tarafını geçtim manevi olarak insanı bu süreç çok fazla yorar. Umarım en kısa sürede hakkınız olanı alırsınız.

  • arion kullanıcısına yanıt

    Hocam, Amazon gerçekten ayrı bir şey. Amazon.com.tr'den çok memnunum, umarım hep böyle memnun olurum. Gerçekten müşteriyi adam yerine koyuyorlar. Çoğunlukla bir ürün alacaksam, satıcı Amazon ise, farkını ekleyip alıyorum. Ama kafam rahat oluyor.


    Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Firmayla uğraşırım, sorun yok. Hakkımı kesinlikle helal etmiyorum tabii. Beni bu kadar uğraştıranlar utansın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEON-X

    Bu vb. bir sürü rezillikten dolayı TR firmalarından çöp bile almıyorum uzun süredir bu insanlara para kazandırmamaya çalışıyorum...


    Müşteriye stoktan ürün verip değiştirmek çok mu zor yani sanki firmanın cebinden çıkıyor bu maliyet, elindeki bozuk ürünü de iadeye gönderirsin olur biter, bu şekilde ürün vermeyen firma olursa da o markayı da satmazsın bu kadar basit yani. İş takibi sıfır, kimin ne cevap verdiği belli değil müşteriye, sonra da bu adamlar iş yapıyor bu memlekette.


    En son ups alayım dedim 3 gün bekledikten sonra ellerinde yokmuş siparişi iptal edip iade aldım yani buna da şükür diyorum.

    Hocam ticari ahlak var mı ki bu tip insanlarda?

  • İncehesap kesinlikle uzak durulması gereken bir firma. Ben de şuan THH'ye verdim kendilerini.


    Gaming gecesinden 1 gün önce kulaklık aldım, kulaklık cuma yani gaming gecesi günü bozuk geldi. Sağ kulaktan ses gelmiyordu. Değişim için gönderdim, sonra akşam baktım kulaklık indirime girmiş. Talebimin iade ile değişmesi için destek talebinde bulundum. Onlar bana daha ürünün kargoda olduğunu geldiği zaman gerekli işlemleri sağlayacaklarını söylediler. Ben de gaming gecesinden aldım kulaklığı. Gelen ürün sorunsuzdu.


    Sonra bir gün kapım çaldı bir baktım kulaklığı geri göndermişler. Değişim falan da yok, servis tamir etmiş kulaklığı geri yollamış. Aradığımda hijyen açısından iade alamıyoruz dediler. İyi de güzel kardeşim keyfi iade etmiyorum ki, ürün bana bozuk geldi. Bir türlü anlaşamadık müşteri temsilcisiyle, iadeyi kabul etmediler. Aynı gün THH'ye gittim başvurdum. Yaklaşık 1 ay oldu bekliyorum.





  • Geçmiş olsun forumda bu sitelerden çok şikayet geliyor.Musteri memnuniyeti 0 belliki vurgec tarzı yerler
  • Bu arada şirket tüm şikayetvar girdileri için şikayet sahiplerini arayıp yazıları kaldırmalarını istiyor  


    Sözde farklı bir politikaları varmış ve artık düzelmişler :)


    Geçen beni de aradılar abartmıyorum 30dk falan konuşmuşuzdur.

  • İnsanların ekonomik sorunlarını anlıyorum tabi ama sırf daha ucuz diye hazır sistem tercih etmeyin arkadaşlar! bu 30TL daha ucuza alabilmek için amazon yerine HB tercih etmek gibi bir şey.


    Biraz sabredip indirimleri beklemek ve buna göre sistem toplamak hem benzer fiyatlara almanızı sağlayacak hemde sistemene ne koydugunuzu bilmiş olacaksınız .


    Edit: Şaka gibi ülkeyiz. Bildiğin muz cumhuriyeti işte. millet zar zor para kazanıp içene ne kondugu belli olmayan hazır sistemleri tercih etmek zorunda kalıyor. İnsanlara ekonomik sorunlar sebebi ile sabredin indirim bekleyin falan diyoruz. Gıçımızın dibindeki avrupalı ise ARBY'S de çalışıp High-end sistem topluyor.

  • elophidae kullanıcısına yanıt

    Yahu hocam bu konulardan onlarcası açıldı sabıkalı 2 -3 firma var ama insanlar başına gelmeden önemsemediği için almaya devam ediyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana kaldırın diyemediler, kaldırmazdım zaten. Hala duruyor :D

  • weehwet kullanıcısına yanıt

    Hocam, evet ucuz olduğu için aldım ama.


    İtopya'dan ürün almıyorum mesela. En son klavye aldım kendime, ondan beri de almıyorum. Serviste 1 günde değişim raporu aldı, zar zor mail at rahatsız et derken 5 gün sonra yeni klavyeyi gönderdiler.



    İncehesap'ta telefonda 1 saat sıra beklemeyince güvenim o zamanlar biraz daha artmıştı.


    Ama şu anki durumda ürün alınmış, artık tamam, daha da İncehesap'tan ürün almayacağız. Ama şu an mağdurum.

  • Amazon benimde ilk tercihim Türkiye de. asla müşteriyi üzmüyor. Özellikle satıcı ve gönderici kendisiyse çözümleri şahane.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen çok ince hesaplar yaptıkları için değişime yanaşmıyorlar.
    Ürün alacağım zaman önce amazon.com.tr ye bakıyorum orada yoksa başka yerlerden alıyorum. Gerçekten amazon bazı konuları aşmış. Ben aynı zamanda amazon tedarikçisiyim, işleyişlerini biraz biliyorum ve o yüzden içim çok rahat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

    incehesap değil de itopya olsaydı konu silinmişti.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Donanımhaber'in donanım sponsoru İncehesap değil mi?

  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

    ben itopyadan para yiyorlar diye biliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DangerousRabbit

    Bana kaldırın diyemediler, kaldırmazdım zaten. Hala duruyor :D

    Direk kaldırın demiyor zaten öyle bir şey diyemez ama kaldırmanızı rica ediyor güzelce.


    Hatta ilk başta direk ''orada yazdığım yanlışsa, yalansa zaten marka imajı zedelemekten her türlü yasal hakkınız var dedim'' ama baktım adamların amacının tehdit, kaldırmaya yönelik zorlama vs. olmadığını anlayınca bıraktım  


    Benim yaşadığım sizin gibi çok ciddi bir sorun değildi açıkçası, para iadem sorumsuzlukları yüzünden 32 gün sonraya kaldı ve ortalıkta kayıp bir kart vardı bunun için uğraştırdılar biraz onun için çok üstüne düşmedim kaldırdım.





  • arion kullanıcısına yanıt

    amazonada cok güvenme şikayet vara bi gir görürsün

    https://www.sikayetvar.com/amazon/amazon-yanlis-ekran-karti-gonderdiler

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.