Hemen ihtiyaç varsa fena değil. 2450-2550 civarında bulunabiliyor. Dünkü bugünkü kur henüz bu işlemciye yansımadı. Edit: 50 liradan bir şey olmaz da işte, taksit olmaması sıkıntı. 4000D kasa, B450 Tomahawk Max anakart, Ryzen 5 3600 işlemci, 3060-3060 Ti ya da 3070'li bir sistem ile şu aşağıdaki ram'leri alsam nasıl olur dersiniz? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B083TRXZ98/ref=ox_sc_saved_title_3?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 Ram'leri de alınca güç kaynağı ve ekran kartı eksik kalıyor. Ekran kartını hâllettim sayılır ama varsa PSU tavsiyesi, onu da alabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 26 Şubat 2021; 22:17:20 > |
|
Ürüne gidince resim düzeliyor zaten hocam. |
|
|
Wifi ihtiyaçsa tuf wifi alınabilir 1700 tl den. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
B460 m a pro bakın indirimden :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende aynı kombini yapicam yanliz A olan modeli alma,b460m pro < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
180 derece döndüm şu an, Z490 anakartlardan alacağım :) 10400f için 2666 Mhz ve 3200 Mhz arasında 15-20 fps fark ediyormuş. Göz ardı edilecek bir fark değil maalesef. Ne kaprisli bir firmaymış bu Intel. B460 anakartlarda da sınırsız mhz desteği olsa ne olurdu yani. Çağdışı bir kısıtlama resmen. |
Bekle b560 al o zaman < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onun da çabuk çıkacağını pek zannetmiyorum. 1 ay önce haber verilmiş ama bir gelişme yok. Ayrıca 11. nesil için yükseltme imkanı tanıyor mu b560? Sağlamıyorsa z490 almaya mecbur kaldığım için fazla üzülmeyeceğim :) @acura07 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaç gün sürer bunun gelmesi? |
1 hafta ile 15 gün arasında sanırım. Alısverişim olmadı. Şu kadar süre diyemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu hafta 1 TB m2 indirime girer mi ? |
Her hafta giriyor bu hafta da girer.. |