Şimdi Ara

İNCE STEPNE ARIYORUM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar FORD için 5x108 Bijon ölçüsünde ve 16 inç lik dar lastikli kullanıma hazır yada çıplak lastiksiz stepne arıyorum. Elinde ihtiyaç fazlası olup satmak isteyen arkadaşlar lütfen bana mesaj atsın. İst. da gelip adresten alırız..Yada istediğiniz bir dükkana , bakkala bırakırsınız. Parasını ödeyip oradan alırız..İstanbul dışı kargo parası dahil fiyat söyleyin..Teslim alırken tamamını öderiz....Saygılarımla ilanımdır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 9 Mayıs 2012; 11:22:47 >



  • fsotogazda mevcut forumda faruksevgili nicki faruk beyden alabilirsiniz gerçi cok geç yazdım ama belki benim gibi arayanlara bir fikir olur
  • Hayto cevabına teşekkür ediyorum. Mini stepne buradada satılıyor..Ben Avrupadan gelip burada satılan araçlardan çıkan ve Galerilerde tek tük satılan ince stepneleri soruyorum..Avrupa Ford ların çoğunda var. Sahibinden comda var. Adam 500 lira fiyat koymuş. Dalgasını geçiyor. Mini stepne için..Faruk beyin kapısını çalarım...Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 10 Mayıs 2012; 22:56:42 >
  • aradığınız stepne elımde mevcut 5x108 115/70/16 sıfır 180 tl istanbul
  • 05548718313 numaram
  • Chevrolet cruze, Skoda yeti, BMW v.b. stepnesiz araçlar için yeni stepne kitimiz stoklarımıza girmiştir..

    İçeriği:
    1 adet ince stepne (Aracınıza uygun bijon aralığında)
    1 adet Kriko
    1 adet Kriko kolu (cırcırlı ve son derece kullanımı kolay)
    1 adet Bijon anahtarı
    1 adet stepne kılıfı ile birlikte adrese teslim kargo ücreti bizden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Arkadaşlar FORD için 5x108 Bijon ölçüsünde ve 16 inç lik dar lastikli kullanıma hazır yada çıplak lastiksiz stepne arıyorum. Elinde ihtiyaç fazlası olup satmak isteyen arkadaşlar lütfen bana mesaj atsın. İst. da gelip adresten alırız..Yada istediğiniz bir dükkana , bakkala bırakırsınız. Parasını ödeyip oradan alırız..İstanbul dışı kargo parası dahil fiyat söyleyin..Teslim alırken tamamını öderiz....Saygılarımla ilanımdır..

    Ben geçenlerdewww.lastikcim.com.tr den mini stepne aldım en uygun fiyatlı orası satıyor linki incelemenizi tavsiye ederim.

    http://www.lastikcim.com.tr/Mini-Stepne-5x108,PR-7524.html
     İNCE STEPNE ARIYORUM..




  • Arkadaşlar en üstte yazıyı bıraktım..O günden yaklaşık 10 - 15 gün sonra en alttaki resimde görülen mini stepneden bir tane alıp arabaya koyduk...İlginize çok tşkr..
  • Yeni konu açmayayim dedim. Ben de 5x108 ince mini stepne arıyorum. Ankara'da uygun fiyatlı nereden bulurum? İkinci el de olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faruksevgili kullanıcısına yanıt
    Faruk bey hyundai ix35 gibi suvlar için üretilen mini stepne 5x114.3 ün 18 jantı var 1000 lira civarı ve orjinaliyle aynı boyda olduğu için almak anlamsız. Aynı bijonda 16 jant olanı var 300 lira civarı. Bu da çok küçük. Aracı taşır mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.