Şimdi Ara

İnce çerçeveli, düşük hacimli Monster Abra A7 ve Tulpar T7 modelleri satışta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Grafik ve Render işleriyle uğraşıyorum laptop modelimi yükseltmeyi düşünüyorum. Şu an en alınabilecek modelleri ürettiklerini düşünüyorum. Hatta öyle ki bazı modellerindeki ips paneller çok kaliteli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Daha yeni haberi çıktıhttps://www.donanimhaber.com/LG-Gram-17-tanitildi--105838

    Ssd li, i7 işlemcili, 16gb ramli bir iş bilgisayarı. Hem de 17.3 inch olmasına rağmen sadece 1.33kg.

    Ekran karti olmayan ve fiyati 1600 dolar olan bilgisayari utanmadan Monsger ile kiyas etmissin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha piyasaya çıkmadan kim demiş ısınıyor diye? Monster'ın en başarılı olduğu iki konu ne diye sorsalar: 1. Soğutma performansı 2. Bol miktarda giriş - çıkış desteği. Kalın kasalı olanlardan biraz sıcak olabilir ama performansı etkileyecek kadar olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadece logo basan bi markanın bu kadar kar marjı olması saçmalık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    Yo aynen ona katılıyorum. Fiyat 9.000 mi ne. Bana kalırsa zaten ben pc toplarım. Yani oyun pc sinin dışarıda işi ne? Evde kullanıyorsam da laptobun yarı fiyatına hem de upgrade edilebilir pc alırım rahat ederim. Ama monsterları da beğeniyorum dediğiniz gibi kaliteli ve uygun fiyatlı. İlla tutturan varsa diye de seçenek var dedim :)
    arkadaşım geçen sene 15bin tl lik pc topladı ankara da.. şimdi kktc ye geçti iş için süre tam belli değil. pc yi tabiki oraya götüremiyor, laptop olsa götürebilecekti. hatta seneye aynı arkadaşla yurtdışına gidicez en az 1 yıllığına, şimdi bilgisayarı napacağını düşünüyor, parçaları satıp yurtdışından alsa yine zarar edicek, burdan oraya kargolatsa kargo parası zaten baya tutacak, pc sağlam gider mi gitmez mi belli değil...

    yani bazısının işine yarar bazısının yaramaz, şartlara göre değişir...

    şuan laptopların fiyatları konusunda bi fikrim yok ama ince ve hafif bi de içinde iyi bi ekran kartı olacak diyenler biraz cepleri hafifletecek :) sonuçta, 17" için 2.5kg iyi ağırlık ben onu demek istiyorum illa biraz daha hafif olsun diye bi ton para vermeye gerek yok, ama parası olan da alır ona da bişi diyemem :)




  • Monster yerli vb. diyip alasım vardı, laptopları nasıl ürettiklerini araştırmadım bile neticesinde artık önemli olan üretim yeri vb değil üzerine bastığın marka günümüzde. Servisi iyi falan diyorlar, ama bana göre cihaz servise ihtiyaç duymamalı öncelikle... Neyse YouTube'da takılırken ABD'de Wallmart'da aynı kasa ve özelliklere sahip başka marka bir cihazın incelemesine denk geldim ve adamlar gayet de ucuza satıyorlar. O anda vazgeçtim almaktan, Çin'den seri üretim çıkıp sadece marka basılıp bu kadar para istenmemeli.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: A. Burak

    Daha piyasaya çıkmadan kim demiş ısınıyor diye? Monster'ın en başarılı olduğu iki konu ne diye sorsalar: 1. Soğutma performansı 2. Bol miktarda giriş - çıkış desteği. Kalın kasalı olanlardan biraz sıcak olabilir ama performansı etkileyecek kadar olmaz.
    önceki modelleri kastetmiştim. Bu modelde de bu sorun varmı acaba teşekkürler
  • isaakcu İ kullanıcısına yanıt
    Bu tarz oyuncu laptoplarının hele de ince çerçeveli olanlarda ısınma sorunu kaçınılmaz zaten. Ben de msi ge73vr var o da ısınıyordu. Macunu değiştirip işlemci voltajını biraz düşürünce sorun çözüldü.

  • Valla arabamı satıp monster alamam kusura bakmasınlar ??

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DburakKoc

    Bu tarz oyuncu laptoplarının hele de ince çerçeveli olanlarda ısınma sorunu kaçınılmaz zaten. Ben de msi ge73vr var o da ısınıyordu. Macunu değiştirip işlemci voltajını biraz düşürünce sorun çözüldü.
    Aslında iş için kullanacağım bi laptop istiyorum. Oyuncu laptoplarının genelde sistemleri iyi oluyor o yüzden tercih ediyorum. Cinema 4d, Adobe after effects,adobe premiere, programlarını aktif kullanıyorum. Render işinde iyi bir bilgisayar önerin varmıdır peki üstad 7bin civarı...teşekkürler...
  • Alırsam ryzen işlemcili dizüstü alırım, nedir bu firmaların intel ısrarı anlamıyorum.

  • şimdi Tulpar t7 v17'ye bakalım

    https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T7-V17-1.html

    Intel Coffee Lake Core i7-8750H
    6GB GDDR5 Nvidia GTX1060 192 Bit
    17.3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
    8GB (1x8GB) DDR4 2666MHz
    XPG SX8200 PRO 256GB M.2 SSD

    ve freedos bulunuyor üzerine 600 TL de Win 10 Home üzerine koyuyorum. Ediyor sana fiyat 8700 TL
    Şimdi ben 8215 TL'ye Lenovo y7000 yerine niye gidip monster alayım?

    https://www.amazon.com/gp/product/B07J26L99L/ref=ox_sc_act_title_1_1_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

    Lenovo Legion Y7000 Gaming Laptop,
    15.6" FHD IPS Anti-Glare Laptop
    (Intel Core i7-8750H Processor,
    Nvidia GTX 1060,
    16 GB DDR4,
    1 TB HDD + 128 GB PCIe SSD,
    Windows 10 Home)




  • swat882 kullanıcısına yanıt
    ikisi arasinda ekran boyut farki var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Krmblion kullanıcısına yanıt
    Bir msi kullanicis olarka gp serisini önermiyorum. en kotu ge serisi alin alabiliyosaniz ya da gs kullanin. kalite inanilmaz derece de fark ediyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • t7 v17.1 Kullanan var mı acaba? bende almak istiyorum da 3 4 ay sonrası. O zamana kadar hala satışta olur mu bunlar kaç ay satışta kalıyor?
  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Lenovo Y7000'i Türkiye'den bulmak çok zor, yurt dışından da Amazon, Gearbest gibi sitelerden satın alırsan 1400 TL gümrük vergisi ödüyorsun, hatta Gearbest 400 TL de kargo ücreti koyuyor, Amazon'u tam bilmiyorum kargo konusunda.
    Ürünler arasında ise Tulpar'ın 144 Hz'lik ekran paneli var ve 17.3". Sırf bu fark bile ciddi fiyat koyar. Diğer yandan SSD boyutu 128 GB daha fazla ve okuma-yazması daha hızlı. Lenovo'da da 1 TB HDD ve 16GB ram var yani kısacası biri diğerinden bariz iyi denemez.

    Ben Acer Helios 300 alacaktım Gearbest'ten. 8100 TL'ye üstteki Tulpar'ın özelliklerinin aynısı, hatta 2 TB HDD'si vardı. Fakat bu dediğim gümrük vergisi ve kargo parasıyla 10000 TL'yi aşıyordu o yüzden alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.