Şimdi Ara

Inca IM-300NX modemi taviye edrmisiniz?? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
2
Favori
58.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende ingilizce surumu yukledim 2 hafata gayet iyiydi ..ama şimdi kafayı yedi...sisteme giriyorum beni dışarı atıyo...
    Tarihle iş cozuluyor....
    http://forum.donanimhaber.com/m_60922211/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 18 Mayıs 2012; 19:15:09 >
  • http://www.incatech.net/p_docs/inca_modem_tools.rar

    Güncelleme yapın sorun kalmasın.
  • bende vodafone mobile modem var bunu wireless a çevirmek için bu inca modemi alsam wirelessa çevirerek vodafonedan 2-3 pc aynı anda yararlanabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xardias

    bende vodafone mobile modem var bunu wireless a çevirmek için bu inca modemi alsam wirelessa çevirerek vodafonedan 2-3 pc aynı anda yararlanabilir mi?

    Ben VINN ile o işi denedim (ingilizce yazılımla) ama SIM'i bir turlu görmedi.
  • Lanet olası modemi bende aldım 2 oda yanda 2 sinyal görüyor.7 sene önce aldığım pikatel 4cm antenle alt kattan çekiyordu.Buna 2 tane koymuşlar yan odadan görmüyor.Dün akşam aldığım modemi bugun iade almıyor VATAN BİLGİSAYAR bu mağazada gözümde bitti.Yarın tüketici mahkemesine vericem 70 TL lik modem için müşteri kaybediyorlar..
  • Aylardır etmediğim küfür , etmediğim beddua kalmadı umarım başlarına bişey gelir artık. Yemin ederim çıldıracağım , ayarların silinmesi ayrı dert (sadece win7 home ile kurulum yaparsan silinmiyor) internetin zırt pırt kesilmesi ayrı dert (cep telefonu) Bazen otomatik ip al deidğim halde evdeki bütün cihazların interneti kesiliyor yok hat gitmiş gibi wifiyi kapatıp açıyorum cihazdan tekrar geliyor.

    ARtık modem tamamen patladı bugün. Tam işim gücüm var 3g paketim olmasa yandım vallaha. Modeme bi reset atayım dedim artın ne kurulum yapabiliyorsun ne modem arayüzüne gireibliyorsun.

    Admin Admin diye şifreyi girdikten sonra arayüz karşına geliyor ama işe yaramıyor nereye tıklasan direk login ekranına atıyor artık. Linklerine falan baktım bi değişklik yok. Sanki uzaktan erişip biri yazılımı değiştirmişte hangi linke tıklarsam tıklayım ana ekrana dön komutu yazmış gibi. Herşeyi denedim yok olmuyor sadece internete girse ona da razıyım setup kısmı çalışıyor allahtan kul adı şifreyi giriyon onu da işlemiyor rom'a. Sanırım komple boardda bişey var artık.

    Uzun lafın kısası modem artık kullanılamaz halde. Dabdik türkçe yazılımlarını silip ing yükledim diye bide garanti dışı da kalmıştır. Modem elimde patladı. Neyseki indirimliyken aldım şimdi bakıyorumda 100 120 ye satan yerler var. Yazık günah 120 lirayı gidin bir fakire bağışlayın yemin ediyorum alacağınız hayır duası ile bağlanırsınız internete o derece makbule geçer (sabah sabah saçmaladım iyice :) )


    Sonuç olarak AL MA YINNNNNN. Hele incanın hiç bir ürününü almayın vallaha ben almam artık. 2 kere ürün aldım elimde kaldı bir şans daha verdim bu da elimde kaldı birdaha hayatta INCA denen markanın rezil ürünlerini almam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Son firmware i yuklemeyi denedinm..? ha bide tarihi geri alman gerekebilir....

    http://forum.donanimhaber.com/m_60983420/mpage_1/f_/key_im+300+nx//tm.htm#61033450

    Bu modem benide canımdan bezdirdi ama bazı ozelliklerini kullanıyorum iş goruyo anlayacagın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 25 Mayıs 2012; 12:40:39 >
  • Hocam bende demin modem tavsiyesi bakarken gördüm konuyu çözdüm sorunu. Vallaha iyi mi oldu kötümü karar veremedim bi yandan iyi oldu masraftan kurtuldum diğer yandan kötü oldu dandik modemden kurtulamadım.

    Ama son firmware falan diyorlarda bende sandımki 2012 tarihli herşeyi düzeltilmiş yazılım. Bu yazılım bende CD içinde gelen upgrade yazılımı.

    Ağ adı değişmeyen,
    Resetten sonra Ağ gizli gelen ve kablosuz kurulum imkansız olan
    Kapanıp açılınca kafasına göre bazen bilgileri silen
    ve en önemlisi,

    Youtube da video yüklenmesi çok çok uzun süren.. modemi açtıktan 15 20 dk sonra youtube türevi siteler sapıtıyordu saçma ama gerçek.. Sayfa yükleniyor video yüklenmiyor video kısmı gelmior uzun bir süre. Bakalım inşallah bunda bi düzelme falan vardır.




  • Arkadaşlar, Inca IM-300NX modem ile ilgili bazı sorularım olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    *forumda anlatılan sorunlar, son firmware i yükleyincede devam ediyormu?
    *modemin usb bağlantısına printer takıp ağ üzerinden görebiliyormuyuz?
    *Swich ile veya modemden direk bağlantı yaptığımızda (eternet kablosu üzerinden) Hdd içindeki videoları, tıklayıp izlememize imkan veriyormu?
    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58B080CCF -- 30 Mayıs 2012; 17:04:00 >
  • Modemden ebediyen kurtuldum arkadaşlar.Aslında hoşuma giden bir modemdi.Tek kusuru elektrikler gidip gelince hafıza kaybına uğramasıydı.Modemin adaptörü bozulmuştu,aynı hafıza sorunları yeniden başladığından (bir defa yenisiyle değişim yapmışlardı) aradım servisi.Yollayın yeniden,üst modelle değişim yapalım dediler.IM-310NX modeliyle değişim yaptılar.Kablosuz açma-kapama ve usb yok bunda.Ama 5dbi'lik iki anten var.kapsama alanı daha iyi diyor reklamlarında...sorunuınuz devam ediyorsa servisten değişim talep edebilirsiniz.Fırsat bu fırsat arkadaşlar.Full kutulu yolluyorlar.benim modem ve buzuk adaptöre karşılık full kutu...Ne diyeyim Teşekkürler İNCA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 30 Mayıs 2012; 21:06:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casperprogram

    Arkadaşlar, Inca IM-300NX modem ile ilgili bazı sorularım olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    *forumda anlatılan sorunlar, son firmware i yükleyincede devam ediyormu?
    *modemin usb bağlantısına printer takıp ağ üzerinden görebiliyormuyuz?
    *Swich ile veya modemden direk bağlantı yaptığımızda (eternet kablosu üzerinden) Hdd içindeki videoları, tıklayıp izlememize imkan veriyormu?
    teşekkürler

    *Forumda anlatılan sorunlardan,
    Elektrik kesintilerinde ayarların sıfırlanmasını hiçbir yazılımla yaşamadım. (sürekli browserla modem arayüzünden ayar yaparım)
    Youtube'da videoların geç yüklenme sorunu son türkçe yazılımda yok. daha önce yüklediğim ingilizce yazılımda da yoktu, üzerinde gelen yazılımda vardı.
    Kablosuz adına (SSID) ingilizce yazılımda istediğimiz ismi verebiliyorduk, en son gelen türkçe yazılımda yine başına INCA- koymak zorundayız.

    * Önceki ingilizce yazılımda "advanced" menüsünde Printer menüsü vardı. (son gelen türkçe'de yok) Canon MP500 yazıcımla ağ üzerindeki herhangi bir makineden çıktı alabiliyordum.

    * USB harddiske modem üzerinden ftp bağlantısı yapabilirsin, ftp bilindiği üzere "dosya transfer protokolüdür", dosya yükleyip, alabilirsin. direkt olarak harddiskten çalıştıramazsın önce makineye indirmen gerekir.




  • Bu arkadaş bizim INCA'nin yazilimina çok benzeyen bir modemle (muhtemelen üreticileri aynı) 3G bağlantı kuruyor. Acaba diyorum bu modemin (Movistar FiberHome HG-110) yazılımını bulup bizimkine yüklesek bizde kurabilir miyiz. Büyük ihtimal önceki yüklediğimiz ingilizce yazılım bu veya bir başka modem için yapılmıştı. Yazılımı çok aradım ama hep ispanyolca forumlarda sonuç çıkıyor. Google translate ile uğraşırken gerildim.






  • teşekkürler
  • kaç volt adaptör ile çalıştıgını yazabilecek varmı arkadaşlar adaptör kaybettim yanlış takmak istemiyorum
  • 12.volt arkadaşım
  • Kurulum CD'sinin linki ölmüş.Yeniden uploadladım:http://www.mediafire.com/?y2bip6jy383ib5c



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 13 Ağustos 2012; 10:53:40 >
  • Uzun zaman oldu şöyle bir bakayım dedim bu foruma, anladğım kadarı ile alınan ürünlerin çoğunda çeşitli sorunlar çıkıyor. Ben 2 sene önce aldığımda kapatıp açınca resetleme sorunu bende de olmuştu hemen geri gönderdim ve farklı bir modem aldım. 2 yıldır hiçbir konuda sıkıntı yaşamıyorum. Inca ya gelince 2 yıldır halen daha bu şikayetler devam ediyor ve halen daha utanmadan satışına devam ediyorlarsa yazıklar olsun. Ürün fabrikasyondan sorunlu. Almayı düşünenler buna göre karar versinler. İstediği kadar özellikli olsun ne farkeder. ben şahsen internete girmekten başka bir şey için kullanmıyorum. geri kalan ıvız zıvır önemsiz. Benim için şahsen tek önemli olan şey modemin n standartında olup olmaması. o da 300 mbit olması değil kapsama alanının n teknolojisinde daha geniş olması. Eminimki çoğu kullanıcı da sadece internete girmek için kullanacaktır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gltsry2000

    12.volt arkadaşım

    teşekkürler arkadaşım böyle bir lanet modem yok :) Almayın aldırmayın..Modem aç kapa yapınca haziran 2012 firmware sürümü yüklü ayarlar resetleniyor yine.
  • Ben 2 yıldır kullanıyorum en ufak bi sorun yaşamadım çatır çatır çalışıyor n destekli olması hızlı veri alışverişi sağlıyor.
  • Android telefonunuz varsa bu modemden uzak durun ! Yoksa benim gibi çıldırırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.