Şimdi Ara

''INCA ASTRO 10.1' RK3066 IPS TABLET'' İncelemesi (20.04.2013 Konu Güncellendi) Root Yöntemi eklendi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
9
Favori
106.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla şarj konusuna hiç girmiyorum bile ben, pazar günü akşam şarjı full doluyken fişten çıkarıp 4 tane dizi izledim, (2 bölüm person of interest, 2 bölüm arrow LOL release) sonuncuda ekrana uyarı çıktı %15 kaldı şarja takın diye.

    siz böyle yazdıkça iyice gıcık oluyorum tablete.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: victories

    quote:

    Orijinalden alıntı: cro@oan

    quote:

    Orijinalden alıntı: victories

    Normalde çoğu tablette /system dizini rw modda olur zaten, bu sayede oneclickroot kolayca rootlayabilir tableti, bizimkilerde /system dizini readonly modda mount edilmiş,

    Kabaca bu adb ye windowstaki cmd nin tablete bağlanan versiyonu diyebiliriz, yani grafiksel arayüz yerine linux komutlarını çalıştırabileceğimiz komut arayüzü

    İşlemleri yaparken tabletin pc ye kablo ile bağlı kalması yeterli, tablet üzerinde herhangi bir işlem yapmayacaksınız.

    İnşallah sorunsuz rootlama işlemi yapabilirsiniz, ben olayı çözmek için 2 gece mi harcadım :)

    Yinede takıldığınız yer olursa bir script ile işlemleri otomatikleştirmeye çalışırım.




    http://c1303.hizliresim.com/17/c/kybcj.jpg

    Hocam son durum bu şekilde ..

    "Java SE 6 Update 43" kurulu ...

    sdk tools ...c de android klasoru açdım ve onun içinde ... ( SDK MANAGER I açdıgımda şu an için yükleme yapıyor onu bekliyorum )


    cmd ekranında cd c:/android yazınca kabul ediyor fakat sonrası olmuyor ...Yani cd c:/android/platform-tools olmuyor ..


    Şimdi sdk tools da platform tools klasoru var ona giriyorum fakat oradan açmam gereken bir yer mi var ?

    Yüklediğim resim sanırım biraz bilgi vermiltir durum hakkında bundan sonraki adımlarda da yardımcı olursan sevinirim ..

    Yüklediğiniz resme göre kurulumu yapmışsınız, c:/android/android-sdk-windows/platform-tools klasörüne girdiğinizde içi boşsa eğer, koyduğunuz resimdeki gibi SDK Manager açıp, ikinci sıradaki Android SDK Platform-tools işaretleyip kurun, şimdi o klasörde bir takım dosyalar göreceksiniz bize lazım olan adb.exe dosyası (birkaç tanede dll var)

    şimdi yönetici olarak açtığınız komut isteminde cd c:/android/android-sdk-windows/platform-tools komutu verip, ilk mesajımda belirttiğim komutları kullanabilirsiniz.

    Hocam ...Son durum şöyle :

    Cihazla iletişimde sorun yok ...jdk ve sdk kurulu ...ilk msjınızda yazdıgınız gibi önce oneclick ile rootladım ...Daha sonra pda ile cihazı pc ile bağladım ...ve cmd yi yönetici olarak çalıştırıp

    cd c:/android/android-sdk-windows/platform-tools satırını girdim ...Sonra ise verdiğiniz kodu yazdım ..Starting ....... gibi bişiler yazdı bekledi ve error verdi ..

    Yani 2 gündür uğraşlardan sonra şu anda gördüğüm kadarıyla yazılımlarda cihazın pc bağlantısında bir sıkıntı yok ..Ama sonuç başarısız ..Şundan dolayı olabilir gibi yorumunuz var mı ? ..Ben bu arada kurcalamaya devam ediyorum .

    Resim aşagıda ..

    http://a1303.hizliresim.com/17/f/l09v2.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 13 Mart 2013; 0:12:53 >




  • Şarj süresi normaldir herhalde. Zira diğer aletlerde de cro@oan ın dediğine göre şarj süreleri ortalama olarak aynı.

    Kaldıki film/dizi izlemek zaten en fazla güç harcayan eylemlerden biri.
  • Hepsibuaradan sipariş etmiş olduğum ürün gün içerisinde karegoya verilecekmiş.Yanlız işin kötüsü büyük bir hevesle almak istediği bu ürün ile ilgili son yazılanlar bi hayli canımı sıktı hatta ürün gelmeden üründen soğudum desem yalan olmaz.Şurda bu ürüne sahip bir elin 10 parmağını geçmeyecek kadar arkadaş var nerede ise yarısı üründen şikayetçi gözüküyor.Yazık
    Daha öncede yazdığım gibi ürün elime ulaştığında en ufak bir pürüz görürsem iade edip Artes D9702 sipariş edeceğim.

    Not:Geçen cumartesi günü A101den adı neydi şimdi hatırlamıyorum tablet aldım internet bağlantısı haricinde hiçbir sorun yoktu şarjı ve dokunmatiği de gayet iyi idi sırf wifi bağlantısındaki sorun için iade ettim.Kaldıki fiyatıda 340 tl civarı idi

    Hayırlısı diyelim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: victories

    Valla şarj konusuna hiç girmiyorum bile ben, pazar günü akşam şarjı full doluyken fişten çıkarıp 4 tane dizi izledim, (2 bölüm person of interest, 2 bölüm arrow LOL release) sonuncuda ekrana uyarı çıktı %15 kaldı şarja takın diye.

    siz böyle yazdıkça iyice gıcık oluyorum tablete.

    Sen gıcık oluyon ben kullanmadan çoktan gıcık oldum
  • arkadaşlar bende tableti aldım. önce şarzı kötüydü. wifi berbattı hepsiburada arcılığı ile servise gönderdim. cihaz servisten geldi. şarz bir nebze daha iyi ama wifi çok kötü. modemin bulunduğu odada bağlanabiliyorum yalnızca oda ara ara kopmalar meydana geliyor. bu arada asphalt 7 yi açamadım bir türlü. az önce servisle görüştüm wifi çekmeme sorunu ile ilgili beyfendi biz test ettik sorun yok dediler. bende çıkıştım bende test ettim tridentin uyduruk bir tabletini aldım evin içinde gezdim heryerde çekiyorrrrr hemde enfazla 1 diş eksiliyor ev toplam 90 metrekare en uzak yer modeme 5 yada 6 m nasıl sorun yok dedim tekrar aras kargo ile gönderin dediler....... ama şu bir gerçek çok soğudum hepsi buradaya iade için başvuruda bulundum. ama tabletin jelatinini söküp ekran koruyucuyu taktım bir sıkıntı olur mu acaba? merak ediyorummmmmm bendeki 32 gb 600 tl az para değil hemde hiç değil.....




  • Sanırım ilk sürüm tabletlerde sorun yoktu bu ikinci sürüm tabletlerde sorun var veya hepsiburada elinde kalmış arızalı ürünleri millete kakalamaya çalışıyor(Veya satıcı hepsiburada ya kakalıyor) bu kadar kişide sorun çıkması tesadüf olamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanaydogdu16

    arkadaşlar bende tableti aldım. önce şarzı kötüydü. wifi berbattı hepsiburada arcılığı ile servise gönderdim. cihaz servisten geldi. şarz bir nebze daha iyi ama wifi çok kötü. modemin bulunduğu odada bağlanabiliyorum yalnızca oda ara ara kopmalar meydana geliyor. bu arada asphalt 7 yi açamadım bir türlü. az önce servisle görüştüm wifi çekmeme sorunu ile ilgili beyfendi biz test ettik sorun yok dediler. bende çıkıştım bende test ettim tridentin uyduruk bir tabletini aldım evin içinde gezdim heryerde çekiyorrrrr hemde enfazla 1 diş eksiliyor ev toplam 90 metrekare en uzak yer modeme 5 yada 6 m nasıl sorun yok dedim tekrar aras kargo ile gönderin dediler....... ama şu bir gerçek çok soğudum hepsi buradaya iade için başvuruda bulundum. ama tabletin jelatinini söküp ekran koruyucuyu taktım bir sıkıntı olur mu acaba? merak ediyorummmmmm bendeki 32 gb 600 tl az para değil hemde hiç değil.....

    hocam inca tableti iade etmemdeki neden hem ekranında leke vardı hemde wifi si 4-5 metreden sonra çekmiyordu...20 gündür ipad 2 aldım onu kullanıyorum..wifi sorunum kalmadı..çokda menmunum..800 tl ye aldım..ileride pişman olmaktansa sorunlu ürünü iade etmek en iyisi..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OLIHOGDES

    Sanırım ilk sürüm tabletlerde sorun yoktu bu ikinci sürüm tabletlerde sorun var veya hepsiburada elinde kalmış arızalı ürünleri millete kakalamaya çalışıyor(Veya satıcı hepsiburada ya kakalıyor) bu kadar kişide sorun çıkması tesadüf olamaz.

    ekran koruyucuyu bende takıp sökmüştüm..hepsi burada bunu sorun etmedi iade aldı..hepsiburadadan aldığım ürünleri iade etmemde şimdiye kadar hiç bir sorun çıkmadı..gerçekten büyük firma..insana alışveriş yaparken güven veriyor..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onay kodum geldi bugün verdim kargoya. Umarım değişim yapılır yoksa zaten iade edip artes vs bişey alacağım. Hepsiburadanın arızalı ürün gönderiyor tezi bence de doğru. Bu kadar şikayet olması tesadüf olamaz. Ya da distribütör firmada sıkıntı var. 550 tl az para değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce firma yetkililerinden Hüseyin beyle görüştüm son zamanlarda yaşanan bu şikayetleri dile getirdim ve foruma davet ettim, kendilerinden bölüme katkılarını istedim.Sağolsun anlayışla karşıladı.
  • Firma yetkili birisinin aramıza katılarak ciddi konularda cevap vermeleri hem bizler için hemde firma için büyük bir artı olur diye düşünüyorum.Netice bende bu ürünü satın almış bulunmaktayım.Kısmetse yarın elime geçicek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canturkkara

    Az önce firma yetkililerinden Hüseyin beyle görüştüm son zamanlarda yaşanan bu şikayetleri dile getirdim ve foruma davet ettim, kendilerinden bölüme katkılarını istedim.Sağolsun anlayışla karşıladı.

    Güzel bir gelişme. Umarım sözünü tutup, diğer tabletlerde konuyu takip eden yetkili kişiler gibi alakadar olurlar.
    Zira 2 tabletten 1'inde sorun var. 250-300 TL olsa neyse diyecemde 550 TL gibi bir fiyatı var.
    Aslında tabletin özellikleri harika. Piyasadaki en iyi fiyat/performansı sergileyen alet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detays -- 13 Mart 2013; 14:56:30 >
  • Vallah kendileri bilir biz üzerimize düşüne yaptık durumdan haberdar ettik,

    Android Tabletler ile ilgili sayfalarda diğer firma yetkililerin konuya katılımları mevcut.
    İnşallah onlarda, diğer takip eden yetkili kişiler gibi alakadar olurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canturkkara

    Vallah kendileri bilir biz üzerimize düşüne yaptık durumdan haberdar ettik,

    Android Tabletler ile ilgili sayfalarda diğer firma yetkililerin konuya katılımları mevcut.
    İnşallah onlarda, diğer takip eden yetkili kişiler gibi alakadar olurlar.

    Burada somut birşeyler yazamayacaklarsa servis elemanı olarak yorum yazmalarının bir anlamı yok ...Geldikleri zaman örnek veriyorum bir Artes gibi yaklaşım sergilemeliler ..Kullanıcı zaten bilinçli ...Onların servis olarak bilinçli olmanın yanında cihaza hakim tecrübeli olmaları gerekiyor .

    Şu konuyu açdıgım günden beri söylüyorum servisede ben bu durumu bir kaç defa dile getirdim ..Cihaza yazılım desteği şart ... Bu bahsedilen sorunlar neredeyse tamamı yazılım ile giderilecek sorunlar ...Şarj süresi,dokunmatik hassasiyeti,wifi gücü vs.

    Arkadaşlarında dediği gibi ilk seri sanırım hatasız bu büyük şans ...Sonraki seride sıkıntılar var ..Zaten hala anlamış değilim abi 16 gb olarak ilk parti geldi ...Daha sonra 32 gb olarak ikinci parti geldi ...ve birer hafta kaldılar satışta...Sonra tekrar 16 gb olarak piyasaya sürüldü cihaz... Böyle satış politikası mı olur ... ?

    Cihazın sitesinde daha düne kadar cihazla alakasız resimler vardı ..Hala bazı sitelerde resimler farklı ..Ben bugüne kadar hiç kötülemek istemedim olumsuz çok birşey söylemedim ..Sebebi ise lekelemek kolaydır.İki cümleye bakar ...Cihazı almak isteyeni olumsuz yönde etkilemek kolaydır bu yüzden tavsiye etmek yerine cihaz ile ilgili somut bilgileri paylaşmaya çalıştım...

    Son olarak şu anda kullanılan cihazlarda kronik bazı sıkıntılar mevcuttur... artık herkes hemfikir ...Bu yüzden burada yorum yazacak teknik servisin öncelikle satılan bu cihazları gerçekten her yönüyle kontrol edip test etmeli ve sorunların çözümünü biliyor olması gerekir ...


    Ben bu akşamda rootlamaya devam edeyim bari ... Daha olmadı ufak tefek pürüzleri aşamadım




  • Arkadaşlar bende Inca Rash aldım ama kablosuz internete bağlanamıyorum. Bağlanma işleminin basamaklarını yazar mısnız? Bir de tabletlerin çekim gücünü artırmak için kullanabileceğimiz bir aparat var mı?
  • kardeşim sana zahmet tabletin kulaklık çıkışını da dener misin? ben o tablet aldım kulaklık sorunu yüzünden değiştirdim sonra gelen yeni üründe de aynı sorunla karşılaşıp iade ettim. bir o tablet wifi çekim gücü maalesef düşük.... inşallah sorunlarına çare bulursun ama yol yakınken bence dön...

    kulaklıkla ilgili haber bekliyorum..:)

    aslında rasch hd almayın diye konu da açmıştım ama neyse keşke baksaydın....
  • Walla ben alacaktım ama son anda ki şikayetler artınca almaktan vazgeçtim.Şimdi Ainol Nova 9 spark ı almayı planlıyorum. Arkadaşlar satışa sunuldu fiyatı 700 tl sizce alınabilir mi? Birde 10.1 inch bana fazla uzun geldi o yüzden de Inca dan soğudum.
  • Birde arkadaşlar Ips ile retina ekran aynı canlılıkta ve netlikte olur mu? Biri 1280x800 diğeri 2048x1536 gibi bir pixel yoğunluğuna sahip. Yani bu iki ekran arasında canlılık ve netlik bakımında fark olur mu? Eğer fark olmaz ise millet neden retina ekran almaya çalışıyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OLIHOGDES

    Walla ben alacaktım ama son anda ki şikayetler artınca almaktan vazgeçtim.Şimdi Ainol Nova 9 spark ı almayı planlıyorum. Arkadaşlar satışa sunuldu fiyatı 700 tl sizce alınabilir mi? Birde 10.1 inch bana fazla uzun geldi o yüzden de Inca dan soğudum.

    Abi ben 700 tl bütce ayırabiliyorsam çin mali tablete para bağlamam ... Size uyarmı bilmiyorum ama 700 ü bulan 100 -200 daha bulur

    Gider alırım samsung asus apple vs... arkama bakmam .. Ben 3 adet çin tablet aldım toplasan 1500 tl gibi bir rakam yapıyor ..Meraktan farklı cihazlar kullanmak istedim ama artık sanırım merakımı giderdim ..Artık alacak olsam tecrübem bana çin tabletlerle hiç uğraşma diyor ne olursa olsun ..
    Bu düşünce astodan şikayetci oldugum için değil aksine bunca olumsuz yorumu okudukdan sonra kendimi şanslı hissediyorum ama yinede iyimi çıkacak kötümü orası ne olur burası ne olur yok şarjı yok ekranı vs. düşünmek adamı yoruyor .. O yüzden madem 700 tl bütceniz var bir iki kampanya denk getirip biraz daha bütce ayırıp markaya yönelin derim .. ...Karar her zaman ki gibi sizin tabiki ..




  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.