Şimdi Ara

İnançsızlığını Ailesine Söyleyen Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dini terk edip kendini ateist, deist vs. olarak tanımlayanlar ailesiyle bu konuyu konuşabiliyor mu merak ettim. Bizimkiler eskinin koyu muhafazakarlarından söylesem psikolojileri bozulur, kendilerine veya bana zarar verebilirler veya evlatlıktan redde kadar gider diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anneme, teyzeme ve bazı tanıdıklara daha 2 yıl önce ateist olduğumu söylemiştim  Annem hariç bazıları biraz afaladı diyebilirim  3 yıldır ateistim, ondan önce 6 ay kadar agnostik idim ve yaklaşık 4 yıl önce deist o da 1 yıl kadar sürmüştü. Değişik dönemler geçirdik ama artık o konuda kafam rahat  

Not: Babam da noel dedeye tapıyor, tıpkı benim gibi  

• Not 2: Annem %75 deist  

• Coğrafya kaderdir.

• Ölene kadar inançsız kalacağının garantisi yoksa kimsenin kimseye bir şey söylemesine gerek yok

• Eskiden hatim etmiştim (1995'te, 11 yaşında). Nereden nereye gelmişiz hacım

Genel bilgimizi geliştirmek zorundayız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailen dindarsa inançsızlığını açıkladığında cehennemde sonsuza kadar yanacağını düşünürler. Eğer hayatından dini çıkarırsan ama inanıyorum dersen o zaman da üzülürler ama en azından inanıyor deyip kendilerini avuturlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 10 Ocak 2021; 12:31:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.