Şimdi Ara

İnadına Evet diyen arkadaş;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnadına Evet diyen arkadaş;

    - Balyoz ve Ergenekon suçlamaları ile TSK'yı bitirme operasyonları yapılırken, bunlar ABD menşeili CIA planlı operasyonlar yapmayın diye sizleri uyarırken inadına Evet dediniz ve FETO'cuların TSK'yı ele geçirmesine ortam hazırladınız.

    - Gülen denilen zata dikkat edin ABD'nin kucağına oturmuş, CIA'in koruması altında Türkiye'de operasyonlar yapıyor, gölge devlet kuruyor dediğimizde, inadına Evet. Buna kargalar güler dediniz ve FETO yapılanmasına darbe imkanı ve ortamı yarattınız.

    - Açılım politikası diye pkk'nın istediği ne varsa verdiniz, yapmayın terör ile pazarlık olmaz, mücadele olur dediğimizde, inadına Evet. Kandan beslenenler, analar ağlamıyor bu sizin zorunuza gidiyor vs. dediniz ve 1 yılda bin küsür vatan evladını şehit verdirdiniz ve bir okadar da vatandaş canını kaybetti.

    - Suriye politikası yanlıştır ab ve abd'nin ipi ile kuyuya inmeyin, ön safta yer almayın dedik, inadına Evet. Katil Esed, Esedci dediniz ve bugün Suriyede şehid olan mehmetçiklere, Suriyenin kuzeyinde bölücü yapılanmaya, rusya ile uçak krizine ve akabinde ekonomik çöküşe, 4 tl'ye dayanan dolara meydan hazırladınız.

    Kısacası 15 sene boyunca biz uyardık siz inadına dediniz ve bugünlerin yolunu açtınız.

    Büğün biz sizi Başkanlık sistemi konusunda yine uyarıyoruz. Bunun sonu Suriye'nin yönetimi, Irak'ın Saddam dönemi, Libya'nın Kaddafi dönemi vs. nasıl oluştuysa yarın Türkiye'nin yönetim şeklide o şekilde olacak diyoruz.

    Bu sistemin özünde yerel yönetim, özerklik vardır. Bu bize bölünme getirir. Bu sistemin istekçisi her fırsatta bu yolda adım atacağını geçmişte bir çok kez dile getirmişken halen inanmayıp yine, yeniden inadına Evet diyorsun.

    Peki sen bilirsin...


    Alıntıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 26 Şubat 2017; 0:11:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.