Şimdi Ara

İMZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda birtakım Fransa bayrağı içeren imzalar görüyorum.Bu bir şaka mı tepki mi anlamadım , konuyu da bilmiyorum , ancak ;
    Dedelerimizle hatta ninelerimizle savaşan , ülkemizi yeryüzünden silmek için vatanımızı işgal eden bir ülkenin bayrağını imzamızda taşımanın herhangi bir haklı gerekçesi olabileceğine inanmıyorum.
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/88/b7/e1/88b7e12a2d58126b28bab2568a7e696d.png[/image][/center] 
    [center][color=#A32638][b]Aklınızdan çıkarmayın ,
    TÜRKİYE'DİR GALATASARAY !!...[/b][/color][/center]

• güzel olmuş. ama keşke Türkiye bayrağını daha havalı yapsaydın. etrafındaki halkayı da kaldır
  • Kullanıcam sağ ol :)
  • Hepimiz Fransızız!
    Yaşasın Fransa Yaşasın Galatasaray!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sözler de ne demek oluyor arkadaşım? sen fransız olabilirsin ama ben fransız filan değilim. TÜRK ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. BUNU SAKIN UNUTMA! GALATASARAYIN DA ADINI BÖYLE SÖYLEMLERLE LEKELEME!
  • fransızsınız diye dalga geçen beyin yaşı 0-6 yaş grubuna giren rakip takım taraftarlarına tepki olaran bu forumda böyle bir olay yaşanmaktadır. Ve ne hikmetse biz işi evet fransız takımıyız nolmuş diyerek nispet yaparcasına gırgır geçtiğimizden beride hiçbir rakip taraftar o konuyla ilgili dalga dümen yorumlarda bulunmamıştır.
    Olayıda ciddiye bindirip abartmaya gerek yok. Ne fransızız demekle Galatasaray Fransız olur nede Türkiyede ebelere ninelere dedelere hakaret olur. Millet işin eğlencesinde!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skorn

fransızsınız diye dalga geçen beyin yaşı 0-6 yaş grubuna giren rakip takım taraftarlarına tepki olaran bu forumda böyle bir olay yaşanmaktadır. Ve ne hikmetse biz işi evet fransız takımıyız nolmuş diyerek nispet yaparcasına gırgır geçtiğimizden beride hiçbir rakip taraftar o konuyla ilgili dalga dümen yorumlarda bulunmamıştır.
    Olayıda ciddiye bindirip abartmaya gerek yok. Ne fransızız demekle Galatasaray Fransız olur nede Türkiyede ebelere ninelere dedelere hakaret olur. Millet işin eğlencesinde!!!

İşte amacımız bu
    @ec1000

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İMZA

İMZA

Bunu forumda kullanılacak şekilde imza yapabilecek arkadaş varmı . Hoşuma gitti.
    Şeffaf hale getirebilen olursa imzaya koymayı düşünüyorum.
  • Dalga geçen Fenerlilere söylüyorum tamam be tamam biz fransısız tamam mı siz yeter ki susun
  • quote:

fransızsınız diye dalga geçen beyin yaşı 0-6 yaş grubuna giren rakip takım taraftarlarına tepki olaran bu forumda böyle bir olay yaşanmaktadır. Ve ne hikmetse biz işi evet fransız takımıyız nolmuş diyerek nispet yaparcasına gırgır geçtiğimizden beride hiçbir rakip taraftar o konuyla ilgili dalga dümen yorumlarda bulunmamıştır.

c'est aussi simple que cela
  • Ciddiye mi aldınız la? Fransız takımı diyenlere ironi olsun diye yapılıyordu o. İroniden anlayan adam da kalmadı artık.
  • Şu şekilde bir imza tasarımı düşünülebilir

Gal
     İMZA
    saray
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCMXCIV

quote:

c'est aussi simple que cela

je suis d'accord

• YA ALLAH BİSMİLLAH ALLAHUEKBER CcC
  • Fransız tohumuyuz tabi ki, bununla da mı gurur duymayalım ?

Tam bağımsız Fransa, güçlü Galatasaray !
  • Türk insanı boyle bişi yaparsında hiç oralı olmaz bişi yaparsın gelip seni vurur...
  • ilk mesajı okuyan adam zaten benim anlattığımı anlamıştır.
    bunun fenerlilere karşı bir TEPKİ veya ŞAKA veya İRONİ olduğu belli.ama ne olursa olsun o bayrağı oraya koyarken hiç mi içiniz ürpermiyor?

arkadaşına şakasına an bacı söven ergenler sürüsüne mi denk geldi acaba ..
  • Açıkcası bende rahatsızım bu durumdan. Her şeyde olduğu gibi bununda .oku çıktı... Ne kadar ironi ve dalga amaçlıda olsa benim midem kaldırmıyor. Ne amaçla olursa olsun ağzımdan o kelimeler çıkmaz çıkamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenb0ran

İMZA

İMZA

Bunu forumda kullanılacak şekilde imza yapabilecek arkadaş varmı . Hoşuma gitti.
    Şeffaf hale getirebilen olursa imzaya koymayı düşünüyorum.

Bu çok iyiymis yalniz imza hali varsa süper olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foto net degil ya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.