Şimdi Ara

İmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa Renk #Gümüş Model #Iphone 6S+ Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Sahibinden.com üzerinden sene başında Kayıtsız diye aldığım ancak sonradan "Geçici Kayıtlı" olduğu ortaya çıkan telefonumu satmayı veya benzer telefonlarla takaslamayı düşünüyorum.

    Telefon yabancı bir pasaporta geçici kayıtlıdır. Yani Türkiye içerisinde kayıt edilen numara dışında başka bir numara kullanamaz. Ben bu telefonu alıp ne yapacağım derseniz, yurtdışına sık seyahat ediyorsanız veya yakın gelecekte yurtdışına çıkma planınız varsa bu telefonu takaslayarak Türkiye'de kaydı bulunmayan bir telefon edinebilirsiniz.

    Sen neden böyle yapmıyorsun derseniz Haziran sonunda böyle birşeyi gerçekleştireceğim. O zamana kadar satılırsa diye ilan açıyorum.

    Telefon 64GB 6S+, 1 senesini bu hafta tamamladı. Telefon genel olarak temiz, köşelerde ufak vurukları bulunuyor. ekranın sol üst köşesinde ufak bir çatlağı var. aldığımda da vardı, kullanımla ilgili bir sorun oluşturmuyor. hatta eski silikon kılıfım o kısmı örttüğü için görmüyordum bile. Fotoğraflarda göstermeye çalıştım. Kutusu var, içeriği yok.

    Takas olarak yine Iphone 6S+ 32-64-128gb veya 7/7+ olabilir. Takas teklif edecekseniz lütfen telefon durumunu kayıt bilgisini bildirirseniz sevinirim. Kayıtsız telefon alabilirim.

    Nakit olarak satış fiyatım 2100 ==> 1999TL - Yalnızca Telefon + Kutusu verilecektir. İçeriği yoktur.
    İmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revizeİmei Sorunlu Iphone 6S+ 64 GB Silver - Fiyat Revize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10urz -- 2 Haziran 2017; 23:47:57 >







  • Cidden ilanı açarken hicmi piyasaya bakmadiniz 12 ay daha garantili tr cihazını 2700 liraya veriyorlar aynısının. Zaten satilmiyacak bu fiyata da bari kötü örnek olmayın hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışta yazılanlarla uğraşmak 5 bin eder zaten, sen telefonu verirken üste para ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.