Şimdi Ara

İmei Klonlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt disindan gelme s2 almayi dusunuyorum ama cok maliyetli olmamasi icin imei gomdurmeyi dusunuyorum.. bunun bana bi dezavantaji olur mu? ona gore pasaport kaydi yaptirip yaptirmayacagima karar vericem..

bu arada daha yeni yurt disindan gelmis tanidigim da var. pp kaydi sorun degil yani.. tek dusundugum masrafi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Vyl

yurt disindan gelme s2 almayi dusunuyorum ama cok maliyetli olmamasi icin imei gomdurmeyi dusunuyorum.. bunun bana bi dezavantaji olur mu? ona gore pasaport kaydi yaptirip yaptirmayacagima karar vericem..

bu arada daha yeni yurt disindan gelmis tanidigim da var. pp kaydi sorun degil yani.. tek dusundugum masrafi

Gasp suçuna girer ayrıca kaçakçılıkta sayılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----&gt;; Satıldı
    3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----&gt;; Satıldı
    4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ----&gt;; Satıldı
    5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah 98000km----&gt; Satıldı
    6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah
  • aynı telefona ait imei olması lazım gidipte 3g siz bir imei yi klonlatırsan o özelliği klonlatamazsın. Eğer ki anlaşılır ise (ki anlaşılır) imei kapanır ve sahibi mahkemeye verir ise seni öperler. En güvenli yolu eski bir 3g li telefonunun imei sini klonlatmandır. Yada kayıttır.
    ---
  • kullanilmayan bi tel in imeisini kullanmayi dusunuyorum o yuzden farkedilecegini sanmam. ama guncellemeleri alamamak gibi bi sorun duydum mesela.. ne kadar dogru? veya buna benzer ne tur sorunlar yasatir?

o kadar para vericeksin bunu mu dusunuyosun gibi sorular cok anlamsiz. pp kaydinin ustune bi 150 daha versem garantili sifir telefon alirim. o parayi veren 150 yi de verir size gore. 150 150 gider habire.. ama bi yerde durmak gerek dimi? demek ki ben de o noktadayim, durmam gerekmis ki bu soruyu soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Imei atma?
    5 yıl önce açıldı
    İmei kaydı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.