Şimdi Ara

IMEİ Kayıt Ücreti 1500 TL Olmuş Hayırlı Olsun (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
704
Cevap
5
Favori
68.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
415 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıllık enflasyon da %20...
    Yersen...
    Vergiler, harçlar..?

    Son 15 yılda vergiler ve harçlar enflasyonu katlayarak arttı, yeni vergi kalemleri geldi ve böyle aynı hızda devam ediyor.
  • Reis kendini ve partisini bitiriyor. Oy kaybı olarak geri döner.
  • Acaba sabit hat mantığına mı geçsek..?
    Evde wireless var, kafede var, orda var burda var.
    Wireless olan yerlerde messenger'dan konuşuruz
  • Ver mehteri ver coşkuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adem-123

    Zamın amacı para değil cari açığı kapatmak. Yani denge telefon araba vb şeyler bizde üretilmiyor. Yurtdısına 100 liralık şey satıyoruz 200 liralık satın alıyoruz. Fark çok olumca böyle şeylere sebep oluyor. Devlet normalde 300 500 yapsa zaten gelir elde etcekti amacı sayın almayın demek bu zamın.
    Türkiyenin otomobilde cari açığı yok fazlası var,%100 cari açıktan yapılan zamlar denilemez.En çok tercih edilenlere zam yapılıp halkı daha fazla ütmek nedeni...
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    Oy kaybetmek neki yok olsunlar. Bu ülkeyi bu hallere ketirdikleri için umarım ilerde yargılanırlar.
  • Asıl şaşırtıcı , abuk olan devletin bu yaptığı her şeyin aslında işe yaramayan yaramayacak olan kararlar olması.Arkadaş aldıkları her karar geçici olur mu ya ? Kimse demiyor mu başkan bu olmaz başka olsun diye ya.Aklım almıyor gerçekten.

    Zaten kendileri doymuyor, üstüne kararların da etkisi olmayınca 5-6 ay sonra hep daha fazla daha fazla...Mesela devletin kötü gün parasına el koymuşlardı ya.Onlarında bitmesi an meselesi bence.Hatta bitmiştir bile.Para yok parayı da abuk sabuk kararlar ile çıkarmaya çalışıyorlar.

    Sen telefonu 1.500 yapma içerideki vergiyi azalt o zaman iç piyasayı desteklemiş olursun zaten.5 yaşındaki çocuk bile bilir.Hatta buraya şu konuya gelmiş ,saçmalamış ve gitmiş olan 2-3 üye bile bilir ,düşünür,uygular .Ama tabi ki amaç iç piyasa falan değil.Bunu biz biliyoruz yıllardır.Ama bilmeyenler halen var.Onların öğrenmesi anlaması görmesi artık mümkün değil zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • box cihazı alın kafanız rahat, yasadışı kayıt işlemine teşviktir bu. alın box keyfinize bakın çoğu android cihaza imei repair yapılabiliyor zaten.
  • Yeni sistemde bürokratik işlemler hızlanacak dediler, tek imzayla çatır çatır geçiriyorlar gerçekten. Emeği geçen vatandaşlarımızı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık daha neler. Yurtdışından XS alayım diyordum hayal oldu desene. Süper...
  • Allahım şu cuma hurmetine yarabbimm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun artık hayattayken cehennemi yaşamak istemiyoruz artık Amin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten yurtiçi telefon vergilerini de arttırmışlardı. Bunu yaparak yurtdışı vergilerini de aynı seviyeye çekmiş oldular sanıyorum.

    Yıl sonuna kadar kazandığımız paranın yarısını vergi olarak vermiş olacağız sanırım.
  • Yasalasmis bile. Maşallah çok hızlı kanun çıkarıyoruz artik


    KLONLANAN TELEFON KAPANACAK: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'nde kayıtlı olmakla birlikte elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş olan cihazlara elektronik haberleşme hizmeti verilmesi 4 ay içinde engellenecek. Meclis'ten, geçen yeni yasayla borcu bulunan ve taksitleri ödenmeyen telefonlar iletişime kapatılacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu isler konusmakla duzelmez malesef bunu görüyoruz yasiyoruz surekli sikayet ediyoruz ama yapilmasi gerekeni biliyorsunuz değil mi? Biz böyle konuşup görmezden gelmeye calistikca daha da kötüye gideceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Ekonomi son 3 yıldır soğumaya başladı.

    Kendinize bakın, etrafınıza bakın. Büyük bir çoğunluk "zaruri" ihtiyaç dışında bir şey almıyor. Yatırım yapmıyor (menkul-gayrimenkul), işletme açmıyor, iş alanı yaratmıyor.

    Büyük ama çok büyük bir durgunluk var. Ciddi anlamda devletin elinde de para kalmadı maalesef. Yatırımlar durma noktasına doğru ilerliyor. Kimse ticaret yapamayınca vergi de ödeyemiyor, ödemiyor.

    E devletin tek gelir kaynağı vergi değil mi?

    Büyük bir kaos var ortada ve bunu aşabilmek için bu hareketi yapmak zorundalardı. (Savunduğumdan değil)

    Ben çok büyük vergi artışları bekliyorum.

    ÖTV'ye çok abandılar ama gelinen yer ortada. "Geçici" olarak KDV %20'ye çıkacak, %8 olan %10 olacak, %1 olan %5 olacak. Bakın görün.
  • Ka - Fa 1500
  • arda-tt A kullanıcısına yanıt
    Yakında wireless a da paylaşım vergisi gelir ama fazla sesli söylemeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.