IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
7.3
5460
OY
Ocean's Eleven(2001) Gerilim Suç Danny Ocean hapisten yeni çıkmış bir soyguncudur. Ancak Danny’nin hapisten çıkınca giriştiği ilk şey tarihin en büyük kumarhane soygununu gerçekleştirmeye çalışmak olacaktır. Danny, rakiplerine karşı acımasızlığı ile ünlü Terry Benedict isimli adamın Las Vegas’ta ki 3 kumarhanesini birden aynı gecede soymayı planlamaktadır.Bunun için eski ortağı Rusty ile temasa geçer. Rusty ve Danny bu imkansız gereken soygunu gerçekleştirebilmek için her biri işinde uzman olan isimlerden oluşan bir takım oluştururlar. 11 kişiden oluşan bu takım soygunu başarıyla gerçekleştirirse her biri hayatının sonuna kadar yetecek paraya sahip olacaktır. Ancak başarısız olur da yakalanırlarsa Terry Benedict’in hışmına uğrayacaklardır. Yönetmen: Steven Soderbergh (Director), Annie Welles (Script Supervisor), Gregory Jacobs (First Assistant Director), Trey Batchelor (Second Assistant Director)
Senaryo: George Clayton Johnson (Author), Ted Griffin (Screenplay), Jack Golden Russell (Author), Len Morganti (Storyboard)
Oyuncular: George Clooney (Danny Ocean), Brad Pitt (Rusty Ryan), Matt Damon (Linus Caldwell), Andy García (Terry Benedict), Julia Roberts (Tess Ocean), Don Cheadle (Basher Tarr (uncredited)), Bernie Mac (Frank Catton), Scott Caan (Turk Malloy), Casey Affleck (Virgil Malloy), Carl Reiner (Saul Bloom), Elliott Gould (Reuben Tishkoff), Eddie Jemison (Livingston Dell), Shaobo Qin ("The Amazing" Yen), Scott L. Schwartz (Bulldog, the Bruiser), Scott Beringer (Head Goon), Henry Silva (Boxing Spectator), Holly Marie Combs (Holly), Steven Soderbergh (Vault-Bombing Thief), Kerry Rossall (Flashback Security Guard), Tim Perez (Security Guard), Rusty Meyers (Security Officer #1), Shane West (Shane West (uncredited)), Joe La Due (Billy Tim Denham), Topher Grace (Topher Grace (uncredited)), Joshua Jackson (Himself (uncredited)), Barry Watson (Himself (uncredited)), Angie Dickinson (Boxing Spectator)
Süre: 116 Dakika
Gösterim Tarihi: 2001-12-07