IMDb Puanı
IMDb Sayfasını Görüntüle
8.2
1290
OY
Luca(2021) Animasyon Komedi Aile Fantastik Küçük bir çocuk olan Luca, yaz aylarını İtalyan Rivierası’nda makarna ve dondurma yiyip scooterla gezerek geçirir. Luca bu macera dolu yazında Alberto adında bir çocukla arkadaş olur. Ancak çok geçmeden arkadaşıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Aslında Alberto, insan gibi görünse de okyanus yüzeyinin hemen altında bulunan başka bir dünyadan gelen ve ıslandığı zaman ortaya çıkan bir deniz canavarıdır! Yönetmen: Enrico Casarosa (Director), Kelly Bonbright (Script Supervisor), Rayna Helgens (Script Supervisor)
Senaryo: Jesse Andrews (Screenplay), Mike Jones (Screenplay), Nicolle Castro (Story Artist), James Reinhart Robertson (Story Artist)
Oyuncular: Jacob Tremblay (Luca Paguro (voice)), Jack Dylan Grazer (Alberto Scorfano (voice)), Emma Berman (Giulia Marcovaldo (voice)), Saverio Raimondo (Ercole Visconti (voice)), Maya Rudolph (Daniela Paguro (voice)), Marco Barricelli (Massimo Marcovaldo (voice)), Jim Gaffigan (Lorenzo Paguro (voice)), Peter Sohn (Ciccio (voice)), Lorenzo Crisci (Guido (voice)), Marina Massironi (Signora Marsigliese (voice)), Gino La Monica (Tomasso (Old Fisherman) (voice)), Sandy Martin (Grandma Paguro (voice)), Giacomo Gianniotti (Giacomo (Young Fisherman) (voice)), Elisa Gabrielli (Concetta Aragosta (voice)), Mimi Maynard (Pinuccia Aragosta (voice)), Sacha Baron Cohen (Uncle Ugo (voice)), Francesca Fanti (Maggiore (Cop) (voice)), Jonathan Nichols (Priest (voice)), Enrico Casarosa (Card Player / Angry Fisherman (voice)), Jim Pirri (Mr. Branzino (voice))
Süre: 95 Dakika
Gösterim Tarihi: 2021-06-17